Julefrid

Blev nyss klas mad sminket nu ska jag bara ta tummer ur röven och hoppa i nå kläder. Blev ingen dansföreställning ikväll för mig, ingen annan skulle gå. Det blir istället att ta mig till Amanda som kvällen ska tillbringas hos på engång.
 

Baka liten kaka

Mitt internet har inte varit på min sida den här veckan, segt och jävligt! Men inga sura miner för har istället blivit tidiga kvällar och bokläsning.
 
Luktar jul i hela lägenheten här, har näligen bakat mig en mjukpepparkaka tills imorgon då klassen ska ha jul mys med varanda. Så mitt bidrag till det ätbara är då kakan! 
 
 

!!


Human spirit

Det blev en riktigt bra och rolig kväll igår. Och såklart var det extra trevligt att få se min Kikki igen senaste var ju år och dar sen. Vi åkte från Miranda vid halv elva, något försent egentligen eftersom det skulle betyda jätte långt köande. Men väl framma så lyckades vi något vis få gå föra båda köerna, VIP or what?
 
Kom hem efter 3 nån gång och sov fram till 11 idag, Har inte sysslat med mycket idag förutom att varit och handlat. Men det kansk är bra för jag känner att en dag med att inte ha något att göra är precis vad min kropp behöver!! Igår var jag faktiskt uppe i ca 21 timmar?? Så ja jag är trött idag.
 
 
 

we are family


fredag

Fredag idag och de ska bli skönt med helg!! Detta måste självklart firas och de ska vi göra med dunder och brak. Eller nja brak men i alla fall dunder. På väg till Mirre och Kikki den skiten total dissar oss :( nää vi får ta och möta upp dem sen innan vi går ut istället! Puss

Dancing in the sun

Alltså tog och dog nyss. Ta tag i er och klicka vidare till länken  http://www.sigur-ros.co.uk/valtari/videos/valtari-larson/   ni kommer sååååå inte ångra er!! Må tycka den är något "seg" från börjar, jag kallar det mystisk spänning men se er igenom hela. Verkligen värt det!!! 
 
Det klippet visar är just en av anledningarna till varför jag älskar dans och varför jag vill hålla på med det.

En sådan dag

Villken mysig dag det varit idag. Baletten gick så himla bra idag, eeeh ja sen hade vi dock inte så mycket mer "dans" lektioner det var mest ska ellr kolla på egna koreografstycken. Men det lär man sig också mycket av!
 
Men just nu har jag intagit slappar ställningen, efter att ha varit och handlat, lagat mat (mycket mat), gjort mer müsli och tagit mig ett välförtjänt bad och dusch. Jag gillar att vara mig ibland!!
 

Dagens goda gärning

Idag gjorde jag en söt litet tant jätte glad. Egentligen gick jag värdarnas omväg hem, med det var nog meningen för annars hade jag aldrig kunnat hjälpa tanten! Det finns väldigt många hög hus här, det är typ ett höghus område där varje port har en kod (och såklart inte samma) 
 
Men tanten var på besök och kom inte ihåg koden och hennes telefon hade inget batteri, och hon undrare om jag kunde koden men det gjorde jag så klart inte. Men snäll som man är så erbjuder jag mig att låna ut min telefon så hon kunnde ringa. Några missförstånd och ett telefonsamtal senare så hade hon i alla fall koden.
 
Det gjorde min dag, att få hjälpa en lite stackars tant. Det borde fler göra <3
 
 

Julmys

 
Har försökt att göra det lite mysigt i mitt rum nu när det närmar sig jul. Blev faktiskt riktigt nöjd!!

Hur som haver

Vad ska man kalla den här dagen igentligen, ett fijasko kanske? Steg upp tidigt för att hinna till sången imorse, men som vanligt visade det sig att vi inte hade sång (igen). Vi tog vara på tiden och gick till en av salarna för att stretcha istället. Vi gick sedan vidare till våran morderna klass som för en gångs skull skulle vara i den bästa och största salen, men den visade sig också vara inställd... Så den enda lektion vi hade idag var street som började 14:15.
 
Så jag steg alltså upp 06:40 en måndag morgon helt i onödan så att säga. Bättre lycka nästa gång får man väl ta och hoppas!!
 
 

Be good

Idag på tvärbanan blev jag så less på alla dessa egoister som finns här i Stockholm! Det var knappt att jag kom in i tvärbanan för det första men jag pressade in mig för jag visst att det fanns plats egentligen... och jag hade rätt, när jag kom in så är det hur mycket platser kvar stor flera stora hål kvar där folk inte stog. Varför? Folk orkar inte flyttar på sig för så länge dem har plats bryr dem sig inte om de andra som vill få plats.
Vad vill jag få ut av det här då? Jo var inte sånna egoister för alla är trötta och sega på morgonen hjälp då istället folket i omgivningen som att T.e.x göra plats till dem i tvärbanan! Det gynnar alla och det är ju alltid trevligt att var snäll mot någon/några!!

Water and dust

Tyck vad och hur ni vill, men jag tycker hon är så duktigt! 

This is love

Dagen och kvällen igår blev riktigt bra i slutändan. Vi var 12 stycken på dansföreställningen som dessutom var riktigt bra!! Vi gick och handla pizza ingredienser och från de vi fick vi ihop tre stycken supergoda pizzor.
 
Vi hade det allmänt mysigt och det slutade med att vi inte tog oss till Bålsta för vi missade tiden och det skulle bli så sent. Vi slog istället på en film och åt ost och kex!! Måste bara rekommendera filmen vi såg Date night!!
 
Nu: på med kläder ner till stan för tandläkartid..

It's done

Har nyss intagit en god lördagsfrukost som dock slutade i lite tragedi. Min tråd jag har bakom mina tänder bestämde sig för att flytta på sig så den är nu mer eller mindre bakom tandköttet, som tur är gör det inte så förbenat ont men en jätte skön känsla är det väl inte direkt! Några samtal senare så har jag i alla fall lyckats boka in en akuttid imorgon för att fixa felet.
 
Och på tal om att fixa problem...jag hittade min pincett så man börjar ju nästan tro att man är värta problem fixaren! Ni vet var ni har mig om ni känner att något i er vardag är ett problem osv, call me maybe?! ;)
 
Idag ska jag och några från dans gå på svenskabalettskolans föreställning Ingen täckning, äta en matbit kanske och senare ikväll far vi vidare till Bålsta för festligheter.
 
 

Big problems

Ja som rubriken berättar har jag hamnnat i ett stort problem...jag har har tappat bort eller jag hittar åtminstone inte min pincett! Har letat den sen förra veckan och den är verkligen spårlöst försvunnen. Har inget emot buskiga ögon bryn för det har man full rätt till att ha om det är det man vill ha. Men jag vill inte ha det och ja det börjar som bli dax nu känner jag, stör mig på de små håren som bara är där bara för att!
 
Problemet kvarstår dock, har ingen pincett. Hur jag ska lösa detta vet jag inte nu, men en sista titt efter den så kanske?! Annars så köper jag en ny som jag stoppar en GPS sändare på.
 

Fredag

Helgen är här och nu väntas fredagsfika med några från klassen! Om jag orkar ska jag se teaterlinjens föreställning ikväll, men just nu låter ett varmtbad väldigt skönt å gött!!


I'm singing my song

Miranda är här på tjugo minuter med bussen så på med byxor för min del sen hoppa i dojjorna och knalla sig ditåt. Lite taggad, dock inte enbart av filmen också för att livet är nämligen så fantastiskt bra nu!! 

Twilight

Ooh ja, vi ska sen den ikväll. Filmen alla pratar om, Breaking Dawn part 2. Ska möta upp Miranda vid filmstaden här i Kista, sen blir det film för hela slanten. Längtar som nästan lite töntig som man är ;) 

Looking good

Säger bara en sak, trött som tusan idag alltså. Blir att hoppa i sängen efter det här, sovaosvasova!! Mycket dans idag men som vanligt riktigt kul och roligt. Hade tänkt plocka in tvätten idag meeeen har inte riktigt hunnit med det så tar det imorgon istället för att vara helt säker att tvätten torkat ;)
 
Kännde mig snygg son tusan idag, typ en helt ny jag!!

Hej.Trött.Godnatt


Det här fungerar också

Första dagen på denna vecka och man känner det på en gång, trött i skallen och resten av kroppen. Har precis hängt upp min absoluta jätte fina tvättade tvätt, fick bli i rummet den här gången då sonen till henne jag bor hos just nu är på ett besök. Passade ganska bra då jag även blev tvungen att plocka undan allt skräp jag samlar på mig under dagarna som av någon anledning hammnar på golvet??
 
Nää, här blir inget gjort en kopp te på det istället och sen säger jag godnatt!
 

Så många platser

Sitter och kollar serier och där emellan varierar jag mig med att läsa olika bloggar och lyssnar musik. Jag har har gjort mycket den här helgen. I fredags var det maskerad på skolan där jag var utklädd till Ronja rövardotter och jag hann även förbi min Kusin. Skojigt!
 
Under lördagen var vi (moster,bror och Veronica) på Hallvylska museet och kollade omkring, En rik familj som hade ett hus med 40 rum och kök, inte illa alltså! Sen var vi och fika x2, vandrade runt i NK och Åhlens. På kvällen var vi och åt sjukt god mat på en Indisk resturang. Spenderade natten på en madrass hos min Kusin där även min bror bodde.
 
Idag var det alldelses för tidig uppstigning för att vara söndag, Följde med in till Cityterminal och sa adjö till familjen. Sen gick jag bara och letade efter toaletter som inte kostade 10 spänn, finns helt klart ingen i centrum. Förutom på cafeér...Istället hittade mig sittade på Gallerian ritandes på en ritplatta.
 
Åkte iallafall till nordiska museet och vandra omkring där i nån timme istället, innan jag bestämde mig för att åka hem och äta å sova. Så här är jag nu, snart sova! igen då Puss
 

Den hala isen

Mycket har hänt sen senast jag skrev när nu det var, typ i förrgår ;) 
 
Igår var jag med några från klassen och åkte skridskor på den uppspolade isen i Kungsträgården. Fick hyra ett par "skridskor" om man nu kan kalla hockeyrör för det...men roligt var det i alla fall!! Efterråt gick vi till ett mysigt fik och myste på. Kom hem vid halv nio tiden på kvällen så sägen väntade på mig och den var gode skön också!!
 
Och happy news, det är maskerad imorgon på skolan så jag ska också få klä ut mig :D Det kommer inte bli Lilla My, indian eller en docka. You will see, ooh yeees ;)
 
På sista bilden har vi fina Julie från Norge, en vacker liten människa! :)

Snark

Tre danslaktioner idag och här är jag nu trött och med träningsvärk. Sitter och kollar Twilight på 5an, varför ska dem ha 3 timmars långa reklamer? Man hinner ju somna där emellan!!
 
Imorgon vätnas det skridskoåkning i Kungsträgården med the classmates, eller ja får se om de blir av men hoppas det. 
 
Nu kolla färdigt filmen sen sova.
 

Bunheads

Har nästan lycktats packa upp hela min res väska nu, det som är kvar är mestadels smutstvätt eller saker jag egentligen inte vet var jag ska lägga dem. Sitter och kollar Bunheads, loooove it!
 
Upp tidigt imorgon och tagga balett, har som saknat det lite grann. Var typ jätte länge sen sist ungefär 2 1/2 vecka sen. Gosh i brallan alltså!! 
 
Ska gosa ner mig i min fina USA filt igen, det enda som saknas är någon att gosa med!!
 

Rubrik

Jag är verkligen ingen fotograf, men under lovet har jag i alla fall lyckats ta några enstaka bilder. 
 
 
 

November

Nu har jag tillbaka här i Stockholm. Har varit och handlat så att jag överlever morgondagen som jag verkligen inte har en enda plan för! Meen jag hittar nog på något. Ska kolla Harry Potter sernare ikväll men tills dess tar jag och kollar Shrek 2 med svenks tal, den suger. 
 
 

Going home

Idag är dagen då jag tar min lilla väska och åker tillbaka till Stockholm för mera dans. Ett lov och man dör lite av att överenergi!
 
Det har varit ett riktigt fint och bra lov. Fick träffa Karin hängt lite med Anna, åkt skridskor, kört bil och ätit gott. NU blir det back to det graciösa studentlivet som jag längtar. Det här gången har jag även bestämtmig för att äta mer nyttigt, inte äta mer än vad jag behöver. Man ska ta hand om kroppen glöm inte det!!
 
Nu ska jag packa min redan proppfulla väska klar, sen är det bara att åka till flyget när tiden är inne. Puss