Bara att glömma

Sitter framför tv men ska snart dra mig mot sängen och sova. Har jobbat 12- 19 idag och är helt slut i skallen vart så sjukt hektiskt mellan 17-19 har aldrig varit med om värre!


we are family

Just nu tycker jag faktiskt att jag livet flyter på riktigt bra! Jag har fast jobb, trivs jätte bra och tycker det är roligt att gå till jobbet och att jag har de finaste vännerna i världen synd att vi bor så långt i från varandra. Sen att jag bor i Kiruna är en sak men det är ändå här jag kan varenda gata, har min familj och släkt. Jag vet att jag inte har så många vänner hemma men jag känner mig aldrig ensam, kan bara gå och knacka på dörren hos kusinen så vet jag att det blir bra. Det finns ingen annanstans jag känner mig så hemma och trygg i vardagen.




P-town

Efter en hår party natt så har jag och Karin äntligen lyckats ta oss upp från sängen och börjat göra frukost. Det var längesen jag sov såhär länge och länge sen jag åt plättar till frukost. Bra start på dagen så att säga!! :)



Vad ska jag ta?

Sitter och funder vad jag gjorrt utav den här dagen. Jag kom på typ 4 saker... Jag har steg i å för sig hyfsat tidigt men sen har jag vilat till och från till klockan 14. Åkte upp på stan och kollade vad felet är på min telefon då jag inte kunnat skicka sms, vara inne på internet och massa. Men det var tydligen för att jag fått virus i telefonen, så nu är jag tvungen att skaffa mig en ny telefon och det står mellan Iphone och Samsung S3 / S4. Sen mötte jag upp Anna och snackade av mig lite. Och mellan 15-19 har jag varit tränare på badmintonen, hehe dom kommer ha träningsvärk imorgon!!
Imorgon väntas jobb 7-16 och på kvällen är det gymnsatik träning!!

Chilling in da soffa

SItter hemma i soffan med vovvsingen. Har inte hunnit eller rättare sagt inte orkat klä på mig något vettigt än, men det kommer jag har inte bråttom någonstans! 
 
Igår var det 100% party. Slutade jobbet vid 16 så jag packade bara ihop alla jag behövde och så fixade jag mig hos Anna. Trött som man var så somnade man precis innan man skulle ut, men det behövdes helt klart. Men i slutändan var det en väldigt lyckad kväll och jag hade verkligen jätte kul!!
 
 

Så är det

Jag har en dröm, en dröm som har krossats av en sjukdom. En sjukdom jag inte valt att leva med, en sjukdom jag hatar mer än något annat här i världen. En sjukdom jag tycker är så mycket jobbigare än jag visar. En sjukdom som gör att jag ibland fäller en tår eller gråter mig till sömn. Jag har hatat min sjukdom sen jag fick den och jag kommer hata den hela mitt hela liv. Hata är ett starkt ord, men hata räcker inte till!
 
 
 

Nu var det roliga slut

Jag skrev ett inlägg för ett tag men nu ser jag att det inte verkat kommit upp, det var ju synd det! Där stog det i alla fall om saker som hänt sen sista inlägget som att jag skaffat en liten hundvalp som nu är 12 veckor, jag har börjat med truppgymnastik och snart får jag fast anställning på Classe! Stund vis mår jag väldigt bra andra stunder vill jag bara ta mitt pick och pack dra ifrån Sverige, långt långt här ifrån! 
 
 

RSS 2.0