Men man kan se ljuset

Måste börja med att säga att mina nagel gick av idag.....Det är nu en djup sorg jag går igenom, hoppas alla förstår. Nä en nagel är ju inte hela världen med något som är något åt det hållet är att jag börjar känna smärta i mina speciellt den vänstra benhinnan. Sitter nu med omrsalva på och hoppas det ska bli bättre! Vill dansa imorgon med vet inte om jag ska då jag inte vill att det ska bli sämre istället bättre!! :D 
 
Nu blir det att kolla klart Bones sen sängen på dirren assååååå!!
 

Kolla hit, jag göre å!

Jaaa nu ska jag också göra en sån här å gud vad tråkigt jag har, tidfördriv!! Yeey!


HAR 

Har du ett förhållande? - Nej

Har du någonsin haft ett förhållande? - Ja

Har du allt du någonsin önskat? - Ja. Matriella ting finns det ju alltid något man vill ha något av med det är vänner och familjen som är det viktigaste och det har jag!

Har du syskon? - Ja

Har du någonsin velat dö? - Nej

Har du en stor hemlighet som ingen vet om? - Att jag äter en vindruva nu, typsikt nu vet ni det också... 

Har du en egen dator? - Ja

Har du en idol? - Mer förebilder

Har du varit på en riktig konsert? - Ja

Har du några framtidsdrömmar? - Ja

Har du någon fobi? - Alltså vem tycker inte det är läskigt att gå hem när det är bläcksvart ute?

Har du körkort? - Jadå :D

 

VEM

Vem vill du träffa? - Familjen

Vem saknar du? - Vivvi <3

Vem kysste du senast? - Om jag så visste

Vem fick du senast ett sms av? - Vickan

Vem skrev du senast ett sms åt? - Vickan

Vem skulle du ta med på bio just nu? - Vem vill gå på bio? Jag är på!!

Vem är din idol? -Jag tycker Blondinbella är en stark tjej!

Vem vill du aldrig någonsin träffa igen? - Har inge större problem med människor, alla är snälla och fina på insidan!

Vems hus var du senast i? - Aa jag är ju som hemma nu så

Vem ringde dig senast? Mamma

Vem ringde du senast? - Mamma

 

VAD

Vad åt du senast? - Som sagt vindruvor

Vad drack du senast? - Echinacea Friggs

Vad stod det i ditt senaste mottagna sms? - Vilkej jäkla bajtare hon e ;)

Vad tycker du om homosexualitet? - Man kan väl inget annat än att älska det!

Vad ska du göra efter dethär testet? - Duscha!!!!

Vad hade du önskat dig om du hade fått tre önskningar? - Att inte behöva ha diabetes. Att ingen annan fick diabetes. Att få en frisk och fint liv.

Vad gör du just nu? - Det var ju dem här vindruvorna då.

Vad har du på dig just nu? - För mycket

Vad ser du om du kollar åt vänster? - Måste jag säga allt som finns i bokhyllan?

Vad hade du velat göra just nu? - Mysa med någon fin person!

Vad ska du göra imorgon? - Dans förhoppningsvis

 

SKOLA

Vilken klass går du i? - Tror den förkortas som Vuxd1? Dans 1 på kulturama i alla fall

Trivs du där? - Ja

Vem i din klass umgås du mest med hemma? - Ingen har varit hit än inte

Har du bytt skola nångång? - Ja

Lämnar du alltid in skoluppgifter i tid? - Nej

Är du mer en MVG-elev än IG-elev? - Ehhnjaaajooey där i mellan då?

Kommer du bra överens med lärare? - Ja

Vilket är ditt favoritämne? - Dans eller dans? hmmm väljer nog...dans :D

 

KÄRLEK/SEX

Är du singel? - Ja

Vill du vara singel? - Hade inte haft något emot att ha en pojkvän inte.

Är du romantisk? - Om jag vill så

Spelar utseendet roll? - Det är väl utsidan som ger insidan en chans tyvärr. Med insidan är alltid viktigast!

Har du varit otrogen? - Heh...

 

RANDOM/ÖVRIGT

Vad är klockan just nu? - 22.24

Vad lyssnar du på just nu? - Coming home

Ditt favoritband? - The sounds

Din favoritartist? - Amy Macdonald

Vill du gifta dig i framtiden? - ja

Vart skulle du ha flyttat om du hade kunnat? - London, Usa, Kanada

Är du helsvensk? - Kan man väl säga

Har du spotifypremium? - Nää, hawr någon ett åt mig?

Har du en blogg? - Nää aldrig!


The story

Hallååj folket! En helt vanlig onsdag är det idag, jag har varket träffat min dröm prins eller vunnit en miljon. Så ja, en ganska vanlig onsdag. Mått lite halvers hela veckan, kan inte säga vad men det är men det är något där inne som inte borde vara där försöker i alla fall göra det bästa av situationen, något kan man inte göra! Var bara med på balett idag och satt på den morderna lektion och kolla på mina fina klass kompisar istället.
 
Varit och handlat allt jag tycker man ska äta när man är sjuk/ håller på att bli! Det blir alltså en kväll med mycket gott mmm!!
 

Natti

Då blev det just klart med att jag ska sitta provdomar under helgen i Åkersberga, alltså typ i ingenstans. Hade varit kul att gå ut och dansa till helgen men hallå bor i Stockholm så jag kan nästan göra det när jag vill!! Om inte så blir det kanske så nästa helg :D Puss på rumpan och god natt!

Örebro

Så ja I'm back in Stockholm! Har under helgen varit i Örebro för gå en dommarkurs, så nu är jag alltså en domaraspirant. Måste bara sitta provdommare några gånger sen är jag kort å gott dommare. Tror jag passar bra som dommare plus att jag tycker det är väldigt kul!
 
Har sång på måndagar men hon vabbade idag så det var sovmorgon + att jag imorse fick reda på att våran morderna lärare var sjuk så det blev så att jag började klockan 14:15 istället! Sweet, så gjort bort lite saker nu. 
 
Pusspuss!!

Hollywood

Sitter och målar naglar igen, den här gången har dem blivit röda och guldglittriga men nu är det toplacket som torka! Känner att det var ungefär der jag hade att skriva...Har ett väldigt ohändelserikt liv ibland, eller det känns i alla fall som det! På fredag ska vi på danshögskolan som har öppethus, eftersom jag funderar på att söka dit nästa år så tror jag det kan va kul att kolla in skolan, se vad det är för något lixååm. Sen under helgen kommer jag infinna mig i Örebro på en kurs.
 
Äääh skiter i det här, ska kolla Hollywoodfruar och sedan inta ryggläge.
 

Lördag

Måste verkligen börja gå eller kanske springa, ska med tunnelbanan för att sedan möta upp Kikki klockan 19 på T-centralen. Vart kvällen slutar vet vi inte just nu med vem vet, bio kanske? :)

My lovely friends I miss U!!

I'm strong

Blev att gå och se Svansjön med några av tjejerna i klassen. Eller ja svansjön var det men omgjord av Benke till en mer streetig sådan med det var hur som haver oerhört bra, blev mer än imponerad!! Vi skulle ta oss till någon pub för att sitta och ha trevligt men istället blev det mat på Bruger King och en lång Kaffe på Espresso House, mysigt och pysigt. Koffeinet från min stora latte börjar nog snart åka bort fårn kroppen för nu börjar jag känna mig riktigt trött och jag känner att helgen är väldigt välkommen!! 
 
Och JAAAAAAA Kikki ska komma till Stockholm och hålla mig sällskap, ååå du fina skapelse så trevligt att du kommer hit!!!!! <3

my president

Ska snart krypa ner under det varma och sköna täcket men först en liten uppdatering om mitt liv. Åt sjuuuuuukt god kebab idag i Årsta ohjaa Stockholms bästa tyckte jag mig höra!! Vi gick en nästan times promenad dit men så värt. Annars en bra dans dag balett och ett jätteeee långt hål till mordenalektion
men skönt å vila upp sig lite å. Puss å god natt nu! <3





We are family

Alltså världens bästa dans dag idag!!!! Baletten gick super bra även så den morderna klassen, meeeen det var strretklassen som verkligen ägde sönder!! Vi har hållit på med freestyle ett tag nu och idag hade vi våran "eximination" på detta genom ha lite battle mellan varandra. Vissa av paren (jag och matilda exempelvis) fick battla i mot ett annat par för hela klassen, åååå älska!! Vi är en fin liten dansfamilj!!

morgooon

Det är tisdag morgon och jag fryser och är trött. Gaddarna ska borstas och kläderna ska på men vill helst bara sova hela dagen då jag inte sovit bra i natt, men har man skola så har man väl.








Naglar

Så här blev slutresultatet på naglarna jag gjorde igår!



More than worlds

Sitter och målar naglarna tänkte göra dem lite mer classy den här gången franskmanikyr och så lägger jag på något glitter aktigt sen! Har även börjat rita i mitt nya block, jag är ingen konstnär men jag hoppas på träning ger färdighet!
 
Som sagt träning senare idag blir kul att se vad det är för något och hur de kommer blir. Hoppas och tror det blir kul i alla fall, det är viktigast!
 

 

Days end

Det blev inget på operan men var förbi Medelhavsmuseet, helt okej men inte den sortens museum jag gillar. Blev såklart att gå och kika i en del affärer köpte mig två par vantar till konståkningen har min första träning imorgon, wiii!! Sen blev det även ett par öronhängen i "guld" riktigt fina för att kosta 30 riksdaler!
 
Avslutade det hela med en macka och vatten på Coffehouse by George och en snabbis handlig på Klippet!
 

Så ja

Dagens frukost har nog vid det här lagret börjat sin resa neråt mot magsäcken. Och jag sitter nu här och funderar på vad jag ska göra av med denna dag, antagligen något museum eller operan kanske?
 
Hur som haver lite öm i kroppen idag efter massagen igår som förövrit var otroligt bra. Idrottsmassage is the shit!! Han tog väldigt mycket rygg och axlar då jag är väldigt stel där och varit det väldigt länge så det var ganska behövligt!! Resten av gårkvällen spenderade jag med att sova och kollade någon film jag sett förut. Hade gärna velat att det hände något mer spännande denna kväll men antagligen inte...
 
 
Det här är förövrigt världens äckligaste dryck. Söt, äcklig med snorkusar i sig, inget jag rekomenderar och kommer inte köpa igen och inte heller dricka upp!
 
 
 

ser ni dubbelt?

Nu får ni många Estraa på samma gång, yeeeeeaaa!! Kommer aldrig börja ogilla min dator och speciellt photo boot. Applåder till personen som kom på detta fina foto program, hur hade världen annars sett ut? Nej denna person ska får nobelpris enligt min åsikt!

Thaaadaa

Another school day is ower äsch är dålig på engelska inte för att jag alltid är så himla mycket bättre på svenska men jag fortsätter nu på svenska i alla fall :D
 
Som sagt skola idag, rolig balettklass och en sjuk jobbig men riktigt skoj jazzlektion. Kastade i mig lite mat i skolan sen tog jag sällskap med Sebbe på tunnelbanan, trevligt med lite sällskap så ensamt ibland! De jag skulle komma till var att jag sedan tog min fina skuttande ben till Husby ishall och åkte lite. Jag och en gubbe var det som var och åkte och jag var såklart bäst, höhö. 
 

First day

Första dagen i skolan denna termin och jag är trött som en liten björnunge! Känner att träningsvärken kommer komma efter den här veckan, men som tur är har jag en massage inbokad på fredag oohyees!!
 
Nu blire chilldill läge resten av kvällen!!

09

Lite bilder från Luleå lägret sommarn 09 och jag tog dem på mig för jag tyckte jag var så snygg på den tiden!! 
 

Byebye

Har nyss ätit frukost och ska börja packa klart så att jag hinner med mitt flyg tillbaka stockholm senare! Och om det är någon som vill ge fot massage till mig så säger jag bara att jag har världens mjukaste fötter nu efter att ha varit på fotvård igår, jag klagar inte ;)
 
 

bläää

Idag har jag varit och kollat på konståkningens årliga föreställning, slängt i mig mat och varit på besök hos min mommo! Har ingen lust med någonting för tillfället, vet inte alls vad jag ska göra av med mig själv. Ska ta och stoppa på en film nu tror jag bestämt.
 
 
 

Kiruna

 
Fint, kallt, vackert men svårt att få fint på bild speciellt från en bil... :)

Jag bygger bygger upp

Var på allmänhetensåkning med mammsen och pappsen idag, riktigt skoj faktiskt! Hann vara en sväng förbi Anna. Sen blev dusch och mat innan vi for iväg på nyårsrevyn med familjen och den var helt okej också! :) Nu ska gaddarna dammas av sen hoppar jag i säng.   
 
 
 
Veckan Instagram bilder, puss!

Tjohoooo

Satt och funderade lite och kom på att det är torsdag idag, redan säger jag då?? Åker hem snart känns inte som att jag har varit här så länge. Ska bli skönt att komma tillbaka på ett sätt, vill komma igång med dansen igen, men samtidigt vill jag inte komma tillbaka lägnheten och allt den förmed sig. 
 
Borde ta och göra något som gör nytta idag men har ingen aning om vad. Har i alla fall kört lite zumba här hemma :D
 

2013

Tänka sig att det är år 2013 nu, jag hoppas det blir ett bra år med mycket roliga och nya saker! Igår så började vi med att äta mat på Annas place, sen drog vi vidare och träffade lite mer människor. Vi lekte lekar och hade kul :) Vi tog oss till Ferrum och vid tolvslaget kollade vi på raketer i kylan utan jackan... Resten av kvällen bestog av att ha ont i fötterna och letandes efter Annas telefon som någon tog, så dum folk är!!!!
 
Nu ska jag fortsätta kolla på filmen jag börjat på. 
 


RSS 2.0