Lost in love

En sådan dag tagga till allt liksom!! Fick våra studentmössor, shiit alltså inte länge kvar nu alltså. Snart springer man ut som alla andra med vitklänning och mössa mot sin skylt med sitt namn på. Måste vara en härlig känsla det. Sen så är det nu bestämmt att jag och min väldigt fina och vackra vän drar till Holland i Mars och det kan jag säga er att det var en hälrig känsla att få redan på det!! <3

Bild lånad eller rättare sagt snodd från Alexandra! :)

Skrattretande

Jaaaa jag är så glad, wooopwooop! Nu middag!!

To move on

Ny äten och har nu hamnat hära. Kvällen ska tillbringas vi trakiskolans elevcentral för körkorts plugg jajjemän man måste om kortet ska komma en till hands någon gång!

Pics

Liten del av går kvällen i bilder.

???

Spindelmannen - 16 (Web)
Alltså skojja inte, det här den coolaste, skummaste, konstigaste tatueringen jag sett i mitt liv.

Den ni

Min handlings tur blev något längre än vad som var tänkt. När jag ändå var vid stan gick jag in på gallerian och kolla runt och jag var så hääääääär nära att köpa ett par skit snygga skor, borde ha köpt dem! Stack på apoteket istället och storshoppade det blev både munskölj och saltvattensprej + att man fick en tandkräm på köpet bra för min är slut. Sist Ica var så himla cool när jag omkring med min shopexpress, ni missade något.
Jag å min finfina växt!

The outside

Klockan är lite över 11 ska ta och klä på mig lite sen ska jag dra mig utåt såg så ut att vara ganska fint dära. Så drar en sväng till Ica och handlar igen glömde bort att köpa lite grejer igår.
Började dagen med frukost dagens viktigaste mål!

Natti

Det blev en tidig kväll den här gången, eller ja tidig å tidig men tidig för att vara en lördag så att säga. De var ganska så chill hära det blev lite folk och lite musik men det ok, och ok duger! Sen innan det vare ishallen som gällde funfunfun sen hemmings, vem döper en by till hemmings om man förkortar det blir det hemm. Nu ska jag hem till hem? Aja nu ska mina ögon få sova imån blir det mycket...kanske.

Lördag

Måste skynda på mig lite granna ge mig själv en kick i baken så att säga! Det kommer ju lite folk hit till mig ikväll lite mys sådär spelning av spel och ha det allmänt skoj. Innan det ska duscha, STÄDA, fara men karin på träning å en massa. Men som sagt nu blir det duschen först ren ska man visst vara för annars vill alla bara fara.

Ungefär så här snygg är min kompis som ibland bor men isbjörnarna grrr

Natten lång

Skolan vackan är över och helgens äventyr väntar! Efter att sluta skolan vid tre satt jag där och vänta till fem ja jag vet snacka onödigt! For på träning sen blev det en spontan tripp till Alex där det bjuder på fotografering och vette mer!

Fredag morgon

Det är morgon och det som är bra med denna morgon är att få veta att det är fredag. Och när man säger fredag så säger man helg och när man säger helg så betyder der...helg liskom!! Hallååå. Färdig äten inte färdig påklädd bör göra det nu brukar bli en aning stressigt om jag gör den lilla detaljen för sent.

Spring för livet

Dagen är bortgjord och snart är är även kvällen det! Skoladagen bjöd på nkB, balett, engelska, instudering. Tog bussen till musikhögskolan blev 10 kronor fattigare men en sånglektion rikare, bli kul att se vat detta kommer att leda till i slutändan roligt är det då i alla fall :D Ska bege mig mot sängen för att sova ska visst hjälpa mot förkylning har jag hört.

Kvällen

Jag som hade planerat värsta goda middagen määään jag hade ju glömt bort den lilla detaljen ägg, hmmm dOm åt jag upp igår. Där rök den goda middagen... Låg halvers å sov i soffan men Mirre ringde och väckte mig tur det, så upp for jag och nu blev jag sittande med körkorts teori, jajjemäään here I go. Känner nu min tagg?
I en av mina drömmar sitter jag och dricker en "thai"latte, får nöja mig med vanligt te.

Döden

För tillfället är jag sjukt sugen på varm choklad med grädde men har jag någon grädde hemma, nää. Lyckades i alla fall klara av min skoldag två ansträngande lektioner faktiskt. På historian var jag så trött somnade inte men har ingen aning vad hon pratat om, baletten var ungefär som hej död tjej! Stack till trafikskolan och hade körlektion ungefär som hej död tjej igen! Vet inte hur många gånger jag körde fel missade av farter där och påfarter här, kom hem levande som tur var.

Fel tillfälle

Skoldagen är över har till och med hunnit sova i soffan ett tag. Skönt och välbehövligt! Min bihålor värker, halsen är bara tjock och allmänt jobbig och huvudet kan ta sig någonstans! Steg egentligen upp för att börja laga mat, känner nu att jag nog bara ska gå och lägga mig igen. Som tur har jag mörjligheten att kunna göra det idag för för tillfället har jag inget skolarbete som ska in eller måste göras historian kom nämligen in igår kväll. Om jag druckit myckte te förut så kommer jag dricka mängder ikväll, vi säger hej toan!


...

Jag ska plugga jag ska måste BARA kolla lite skolor först!

Helt vanligt

Måndag för hela slanten alltså! Måndagar är för oss endast dans, det är en jobbig dang men en riktigt rolig dag på all sätt. Så idag har det varit 2 morderna, projekt och balett och vi har befunnis oss på både ch och musikhöskolan. Ikväll är min tanke, lyssna nu! Att bli klar med historian, verkligen!!!!! Får se imorgon om jag lyckades eller inte, hehe. Kvällen kommer även erbjuda på en del fin musik :)

Mot slutet

Tvätten vikt och jag är färdig äten för den här dagen, aja tro ändå att jag ska hoppa i säng snart vadå tidig? Jag är så himla trött alltså tror inte endast att det är från igår har inte sovit så där kanoners hela veckan, vill verkligen sova ut nu. Man kommer ju dock vakna tidigt imorgon men who cares blir ju som en gratis sov morgon + att vi faktiskt har sov morgon råkade missa det förra måndagen kom 1 timme för tidigt till skolan, men som tur var så var jag inte ensam om den saken! :)
Myskväll från veckan

Alltid er

Det är söndag och jag sitter och väntar tills min tävttid ska börja, ar ingen värst lust ska jag erkänna! Men jag vill ha rena kläder känner att allt jag har är i min tvätt korg bland allla mina svett kläder, nice! Men innan det ska jag ta en eftermiddags macka, ibland älskar jag verkligen Ica när de har bake of bröd verkligen något jag rekomenderar!!!!
Hur var gårkvällen då? Den var riktigt lyckad hade väldigt kul nog för att man alltid har det när man har så fina vänner <3 Vi var först hos Alex där vi först var dansklasserna 2 & 3 sen kommer det några andra och stämmningen blev bara bättre. Och såklart utgång på Kalles + att jag fick skjuts hem alltid tacksam mot det, verkligen :)
Ni ser en bild från igår, från min super mobilkamera <...3

Get on the floor

Ooooh en sådan längtan till imorgon, suuuget alltså säger bara det! Men ska faktiskt ta en tidigt fredagskväll idag så att jag orkar hela dagen imorgon, ska stå på isen som tränare och det kommer att bli att skrilla lite själv sen. Men nu ska jag koka te? Vi får se, ska kolla hur internet världen leverar vad tro ni. Brukar inte göra det kanske blir värsta revolutinen och plötsligt är det rubriker överlallt men hur troligt är det att just de händer ikväll 0.25% någonstans kanske?

S-å-n-g

Nu har jag verkligen gjort något jag aldrig trodde jag skulle göra. Jag människan som sitter här har sjungit framför en okänd människa jag har tagit en sånglektion, goooooooosh. Jag trodde jag skulle dö men lever så det var inte för farligt alltså. Fick lära mig några övningar sjungt en låt i mikrofon är så himla stolt över mig själv att jag gjorde det och klarade det  +  att jag har bokat in 4 lektion till, finns ingen återvändo! Nu blir det Te sen sängen, jag kommer sova gott i natt hihihi! :D

To Lina

Tjaaa linaooow här har du ditt Pm hela veckan syntes inte så bra du får det ändå, men tog från onsdag till fredag också syntes lite bättre hehe :)

Nu vill ju ALLA veta vad Pm är, jo det är vårat dans schema där vi vet vad det är för förändringar osvosv! 

Waz up?

Kan medge att min tankar inte fokuserar på det dom ska nämligen historian och den franska revolutinen! Jag bör verkligenverkligenverkligen göra det nuuu, snälla varför kan jag inte? Ska göra en riktigt kraft ansträgning så får vi se hur det slutar.

Pust

Det är nästan så att jag vill gå och lägga mig nununu! Har averkat 4 danspass och ett ispass + att jag var tvungen att cykla till högskola och hem såklart. Borde göra något som är nödvändigt men tror seriöst inte jag orkar, får se vad som kommer att bli av. En sak vet jag säkert kommer sova gott i natt!

Trädet

Snart blir det att sticka iväg till skolan. Måndag har vi ju bara dans och idag ska vi även tillbringa halvadagen på musikhögskolan och dansa i deras salar, jobbigt att ta sig dit men ack så bra salar!!
Min nya inredningsdetalj, smyckes träd!


Just dance

På fejjan som vissa coola människor kallar det ryktas det om p-arty på lördag, jag hoppas det kan bli av känner att jag inte riktigt fått parta av mig på ett tag och och som man brukar säga dansa bör man annars dör man! wooooooooooooooooooopwooop!

Extra i detta inlägg är att ni ska få hur mina pasta kakor blev.
Och av dem som ätit makronerna så var det dom blå som ser något udda ut godast
.

Maaaat

Badminton både igår och idag , härligt! Var inte en av spelarna men nog får man lite lust blir att börja om med den sporten när man får lite mer år på nacken. Bilarna har börjat rulla mot Kiruna igen blir väl några veckor innan man träffar någon an dem igen men vem vet helt plötsligt kanske man tar sig dit eller hit. Ska ta och laga något ät bart för min mage ropar efter mat och jag ska laga pannkaka, hehe ingen som såg.

Dammråttorna

Hänger med mina absolut bästa vänner dammråttorna *host, harkel, host* Men vad har man för val värsta folksamligen stormar ju in hära imorgon kommer bli sådär lagomt trångt och mysigt! Kommer att hänga lite badmintonhallen till helgen, alla är nämligen här för tävlig i denna fina sport. Blir även ishallen, måste verkligen på dollar och köpa lite grejsimojs och det har jag inget emot! Stan blir det säkert också brukar bli det av nån anledning, ingen aning om varför?

Jepp, kan ni fatta det där åkte jag i på Kiunras åliga isshow...jag döör

Engelska

Debatt hit och debatt dit det var de här nyss, nu ska vi skriva om vad vi tyckker om kläder musikgrupper/artister har!


Morgon sällskap

MÅste klä på mig för att sticka till skolan och Sara kommer förbi en snabbis hon var lite för tidig till skolan, tur att man bor nära ibland så att man kan hjälpa till som sällskap! Aa till kläderna då

Thadaaa

Det jag köpte på RK före jul var min balklänning och ett par väldiiiiigt snygga skor! Är helt säker på att jag tagit kort på dem men jag hittar de inte, men hittade en bild där klänningen hänger i bakgrunden bjuder på den.

Student 2012

Jag vet inte riktigt vad jag fick för mig men har hunnit kolla efter sommar jobb på olika ställen nu kollar jag efter student klänningar skulle ju ändå behövad göra någon annan gång se varför inte nu?! Ska göra lite plugg senare, göra allts samtidigt kan man ju inte. Fanns tyvärr inte så många studentklänningar men kollade mest efter insperation, mamma syr!
Här är i alla fall två jag tyckte om.
Power Puff Lace Dress - CreamGold Rush Dress

Min tid

Från och med imorgon har jag bara en termin kvar på gymnasiet och vem vet hur livet efter gymnasiet kommer att sluta. Jag kommer sakna skolan och jag kommer sakna Piteå har ju hunnit bo här nått år nu, Piteå är hemma. Jag kommer sakna min lägenhet mitt helt egna lilla kryp in det är här alla mina tankar och funderingar har fastnat på väggarna här finner man mig. Såklart att man kommer sakna klassen vi har hunnit gå igenom mycket både bra och mindre bra saker mycket skratt och lite tårar. Vi har haft våra konversationer som ingen utifrån skulle fatta nada av och inbland tror jag att inte ens vi har fattat. Jag vet att man ska blicka frammåt ta framtiden men det känns så svårt när man inte vet om man kommer trivas lika bra på nästa ställe. Kommer det då finns nån så förstår sig på mig fattar och ta mig med en nypasalt. Kommer det finns folk som ger mig konstiga blickar för att dem inte känner mig, man måste helt enkelt lära känna mig för jag är inte så som många tror för jag är 1000 gånger konstigare! Men när jag lämmnar Piteå så kommer jag lämna en stor del av mitt hjärta här för det är här jag känner mig som mest hemma, man kan ränka med att jag kommer att komma tillbaka kanske jag inte flyttar, kanske om något år eller pensionär, som sagt ingen kan furutse framtiden den får helt enkelt leda mig dit den vill.

Början på denna dag

Det känns alltid okej att få en extra lov dag, så nu sitter jag i soffan har ätit frukost okej det var en timme sen men ändå. Blir att göra lite olika saker hit och dit idag men jag tror dagen kommer bli bra. Sen så ska jag för första gången det här lovet gå och lägga mig i tid alltså inte klockan 2 på natten det borde jag ändå klara av. Ska slå av tvn som bara står på utan att någon tittar och så slår jag på lite underbar musiiiiic.

Piteå

Nu är man då hemma och skönt är de! Men för första gången känner jag mig faktiskt ensam här i lägenheten är nog för att man varit hemma och haft folk kring sig hela tiden, snart vänjer jag mig nog tillbaka. Imorse tog jag tåget till Luleå inte utan problem inte som vanligt... Kom i alla fall fram till Luleå satt på bussation 1 timme och vänta går och sätter mig på bussen när jag kom på att jag glömt min handväska, snacka om paniken jag hade! Men han springa och hämta tillbaka den, snacka turen där. Väl i Piteå hämtade Anita upp mig och vi for å handla så att jag har någon mat hemma, sen for jag till Vickis och åt och umgicks med hennes vänner. Var inte där länge kände att jag ville åka hem istället. Så nu är jag hemma och min kompis te koppen är brevid mig. Idag är det eklusivt eftersom jag har ett nytt te, gräddkola mumsigt!
Hittade även några bilder från nyår som jag tagit med min super proffsiga mobilkamera, hade lyckats glömma bort dem.
Okej sista bilden var inte från nyår utan från min å Annas mys fredag den blev inte som vi hade tänkt och den slutade på statiol :)

Kom ihåg

Se man på kom nyss hem från träning, har aldrig hänt innan? Vi har en träning kvar tills föreställningen imorgon kl 14 på lombia bara så att alla är medveta om detta! Nu ska jag baka en sats makaroner och denna gång blir det cheescake och blåbär sist jag gjorde var det choklad. Kan ju aldrig säga hur dom samakar men tror dom var ok när dom tog slut på en gång!
Bjuder på en bild med snyggingen Linaoow brevid mig, tihi!

Jag

Jag är trött. Jag luktar ej så gott. Jag åt nyss. Jag har tränat. Jag ska träna. Jag vill ha mer mat. Jag gör körkortsteori. Jag vet inte vad jag gör ikväll. Jag far nog till rödakorset med pappa sen. Jag har ingen fantasi. Jag vill dansa. Jag är glad ändå. Jag ska nu sätta mig i spagat bara för kul. Jag bör inte skriva nå mer nu. Jag loggat ut här i från.

Träning

Klockan börjar närma sig tiden till att fara mot lombia och för träning. Blir att åka med min faster men det har jag inget emot. Aja på med träningskläderna ett par skor sen for vi!

2012

Sådära nu var nyårs helgen över och det är måndag igen det märktes för jag orkade inte gå på täningen imorse som började kl 07:00, tar igen det på onsdag! Nyårsafton var riktigt bra den firades in med just då massa folk, men innan var vi hos Madde och åt mat och ja sådära! For till en annan innan tolvslaget det var en liten minifest så att säga. Sen kollade vi raketer kramade lite olika människor och grattade Anna 18 år!!!! Nu är hon också med i klubben, hennes bror kom och tvingade med oss på Ferrum. Ingen hitt kan inte jämföras med Kalles hallå!?
Ska forsätta med min körkortsteori, nån gång borde den bli klar!
Lånad av min alldra finaste Anna!!

RSS 2.0