Bähä

Heej jag har "jätte" roligt, neeej inte alls. Tar och kollar en film eller nå!

Holland

Okej, resan till Holland. Den var mycket rolig och min dans audition gick bra men inte så bra som jag ville men man kan inte få allt! Men jag och Karin har hunnit med både det ena och det andra.

När vi kom fram på lördag kväll chekade vi in på hotellet sen gick vi och åt på en gång. Vi gick omkring och kollade in området och vi hade typ red light destrict bakom hörnet. Men det var intressant, kul att man sett det i verklighet nu.

Under söndagen gick vi bara omkring på stan hela dagen. På kvällen åt vi middag sen var vi ute och promenerade igen, mysigt. Vi tog sen en liten mys stund på Starbucks också <3
Under måndagen gjorde vi oss lite fina och tog oss till Madame Tussaud. Också en såndär en gång i livet grej! senare tog vi tåget till Rotterdam. Även där kollade vi staden, åt mat och skrattade. Haha!!
Tisdag var det dax för dansen. En balett klass och en mordern klass. Kom inte vidare till nästa dag men försökte inte att tänka på det. Bara för att jag inte kom in där betyder det ju inte att jag måste sluta dansa, right! Vi tog tunnelbanan till ett stort shoppingcentrum. Blev tråkit dära så vi åkte till Alexandrium ett annat shopping centrum men när vi kom höll dem på att stänga så vi gick till Primark istället och slösade pengar!
På onsdagen åt vi bara frukost på hotellet sen så tog vi tåget tillbaka till Amsterdam, så mycket mysigare där!! Tog in på vårat knark hotell sen så höll vi oss undan därifrån tills vi skulle gå och lägga oss. Vi gick förbi Anne Frank huset till exempel.
(Demostration på hur de andra hotell gästerna ungefär såg ut!)
På tordagen steg vi upp tidigt tog tåge till flygplatsen sen så for vi heeeeeeeeeeeeem!! :)

Helg

Borde verkligen plocka undan alla grejjer som jag har liggande på golvet för mammsen och pappsen kommer hit under helgen. Kan ju i alla fall låtan dem kunna komma in genom dörren och kunna gå på golvet? Jo men snart ska jag ta tag i det!! Just nu har jag bara 4 stycken vaäskor på golvet känns ju helt ok, mitt mål för dagen är 1 låter rimmligt.
g

Hemma

Nu har man landat i hemmet, nu blir det inte att flyga nå lång resor på ett bra tag! Man får ju så himla ont i nacken av att sova på flyget så går om kring och ser ut som en nackskadad människa.. Sång lektion senare, nu måste jag plugga! Mer om resan senare.

Holland

Istter i lobbyn pa hotellet och efteresom bi ar i utlandet finns ju inte aao om ni fattar vad jag mednar. Hade nyss audition och det gick bra forutom att jag inte gick vidare men jag tar igen det naste gang, eller natt typ! Nu blirre stan och andra kuligheter. Men vi borjar med mat! Puss SVERIGE! <3

Jag kan flyga

Nu har vi åkt och är iväg, troligen sitter vi i Köpenhamn nu (tidsinställt blogg inlägg). Vi har väldigt lång väntetid här innan vi tar och beger oss mon Asterdams flygplats, om ni inte viste det så finns Victoria Secrets där. Jag tror vi får ta och kika in dära, once in a life time lixom! Sista hälsnings fras. Puss och Kram vi ses i framtiden.
XOXO

Amsterdam

Imorgn gäller det verkligen, känns helt overkligt! Idag gäller det att packa klart allting så och så hoppas vi att jag för en gångs skulle inte glömmer något!!! Okej, så varför sitter jag här då, borde vara i full gång och packa!


Life

Redovisningen gick som helt okej men som våran lärare sa
-Alexandra, du är ju en stjärna!
Jag håller helt med, utan henna hade det gått mer eller mindre åt skogen.
Ikväll blir det att börja med packningen, sticker ju på lördag. Nervös... Men är glad för min middag bestog av våfflor, yummi!

Redovisning

Har spenderat hela min kväll hos Alexandra idag. Vi har redovisning imorgon på historian och vårat ämne är England under första världskriget och imperalismen. Allt blev då klart och håller tummarna för att jag inte svammlar ihop allt imorgon, har en tendens att göra det...tyvärr!

Jobba

Jag har för mycket energi som jag egentligen behöver göra av med. Men helst vill jag bara gå och lägga mig och nån gång få komma iväg till Holland! Okej inte så länge kvar till varken något av de men tiden går så förbenat sakta ibland... Bara att ta itu med det så kallade skolarbetet.

Innan jag ska gå

Åh gud vad dagen gick fort snart är det ju nästan läggdags. Gick och hälsa på Annins och Kikksen där dem så fint stog och jobba i sin lilla shopp. Även Amanda kom och vi åt korv och drack kaffe. Var en snabbis in på gallerian, men det är lungt höll bara på att ramla bakåt i rulltrappen. Men hallå jag lever!! Nu ska jag nog ta en bit mat i magen.

Hur många behövs för att öppna en korvburk?

Soligt ute

Det är morgon och det är söndagsmorgon dessutom. Kikki sov över hos mig för hon tog sig inte hem, kan ju inte låta henne sova på gatan precis. Det var i alla fall trevligt och kul och vette allts där i mellan kan jag nog säga! Det är fin väder ute så tar mig nog en promenad senare så att man kommer ut och får sig lite D-vitamin!

Hit me hard

Igår blev nog allt att städa både dammsög, skura golvet och damma mattorna. Ska möta Karin på stan lite senare så ska ta och plocka undan lite saker, ställa dem på rätt ställe osv. Borde gå ut med soporna också! Sen så kommer nog Mirre hit senare så får kvällen leda oss vidare! NU står nån läskig gubbe utanför dörren, whaaaaaaaaat to do?

The night is here

Har kollat en Bond film nu under kvällen och jag tycker fortfarande att Bond is the man -  Honom ska jag ha!
Skämt å sido. Klockan är inte ens elva men tror seriöst att jag tar och lägger mig.

Grus

Det är underligt där med uttrycker om man pratar om trollen så kommer de. Ibland är det så himla sant! Satt på Nkb lektionen och pratade med Karin om hur lång tid det tog för henne att få sitt körkort klart, mitt ID går som ut väldigt snart tacksam om jag skulle få mitt snart alltså. Kommer hem och där är brevet, taadaaa. Åkte till posten och hämtade då ut mitt körkort så nu är jag en körkorts innehavare.

I alla fall inga planer för kvällen kanske tar och damsuger lite är så grymt sandigt här inne, rena sandstranden bara den varma solen och de korallblåa vattnet som saknas!

Te och jordnötter

Som rubriken säger dricker te och äter några stackars överblivna jordnötter jag hittade här hemma. Kombinationen kanske inte helt OK men Hej ser jag ut och bry mig? Sen har jag ett papper brevid mig som kommer från våran englska lärare och det är en läxa som borde bli gjord och Hej jag borde verkligen göra den. Men jag börjar med att lyssna lite på Ulrik Munther eftersom han är min idol idag,imorgon och alla dagar.
Jag borde verkligen, verkligen jätte mycket men lusten är tappad.

Såååå jag

Har lagt till en nya kategori i min "samling". Här kommer jag lägga till saker T.ex. videos, bilder osv. Jag börjar med att bjuda på två youtube klipp!!

Yeah

Är hemma fån skolan men ska snart åka igen har lite små ärenden jag måste göra, typ posta ett brev. Till middag blir det korv och makaroner längar redan så det kommer inte bli någon lång tur precis.

Ulrik Munther


party in my head

Igår var det måndag det betyder alltså att det är tisdag idag. Balett men Ola och jazz med Kajsa började dagen med. På religonen kollade vi på en film som handlade om en begravningsbyrå för musilmer, intressant var den väl det var ju till och med död människor, r.i.p för dem! Nuska jag antligen plugga eller städa hursomhaver, inget är lockade precis.

A part of Kiruna A part of Me


Nyheter

Idag är det måndag, första måndagen efter lovet, första måndagen på den här veckan (sant). Om två veckor kommer jag befinna mig i rotterdam den här tiden på dygnet, awesooom! Ska påbörja en städning här hemma för det ser ut som ett tredje världskrig varit här under tiden jag var på sportlov. Men denna måndag har inte varit så speciell ändå en ganska så vanlig skoldag helt enkelt, 4 danslektioner. Åkte buss hem för förtsa gången det kan man ju fira om man vill, men jag själv skippade det.

Kan visa min nya smycket jag fått av min mormor som present. Helt okejja om ni frågar mig! :)
Sen så avslutar vi med att tycka synd om mig, punkt.

Skola

Nu är jag hemma i kära Piteå igen. Åkte hem med Jonte och Lina igen myspys och snark. Nä men det är ju alltid roligt med trevligt sällskap det uppsakttar man!! Ska bränna ut min solo låt på en CD nu så att jag kan lyssna på den på skolan förhoppningsvis eftersom min telefon ännu en gång är på rep.

Tackar

Slänger bara in något här fort. Varit barnvakt hela dagen fast för ett tagsen gick dem hem igen. Vi åkte till Gruvtrollens lekland, helt okej faktiskt första gången för mig dära! Snart ska jag knalla upp till gymmet och möta Anna, tredje gången den här veckan tycker jag förtjänar en applåd!

Moonlight


Så här har jag det

Gårdagen blev inte alls som jag hade tänkt mig, men den blev bättre än vad jag tänkt mig! Det började med att jag inte alls lagade mat för köttet jag skulle skära i kuber redan var färdig skivat, något mamma missat. Tog istället bilen till stan och mötte upp Anna. Tog en fika på Safari och knallade runt. Vi var och handlade taco grejer och det fick bli våran och hennes middag. Kollade film och slutade dagen med ett gym pass. Kortfattat och bra? Tror jag far till gymmet idag också, men tar det lite senare då det inte är så mycket folk där.

Sen vet jag att alla undrar hur och vart jag sover här i Kiruna nu när min bror har tagit mitt rum.... Här har ni mitt resultat av att jag göra ett rum med ett tält för att skapa något slags mörker. Kanske inte fungerar så där toppen bra men snyggt är ju i alla fall, om inte mysigt!
Min klädhög där till vänster är en tradition, kan ej brytas!

Morgon

Klockan är redan halv 10 men har redan varit upp i nästan två timmar. Har hunnit äta frukost, duscha eller ja det mesta morgon sysslor man brukar göra. Ska ta och börja göra våran middag vi ska äta senare idag , om det inte var självklart för alla. Typ gulash gryta tror jag det blir ni vet lite kött, lok och tomatsås. Får se om jag lyckas känns riskabelt. Och det där men morgon sysslor nu ska jag borsta tänderna så att jag får cheka av det!

A new day

Klockan är kvart i elva och det är -7 grader ute. Senare idag ska jag till min doktor för återbeökfår se vad han har att säga till mig, oftast blir det inte så mycket prat...Igår kväll vawr det fika bjudning här hemma. Plockade upp min bror och min far från taget som var en halvtimme försenat. Sen kom även halv släkten hit. Nu ska jag hoppa i kläderna och börja städa.


Bakning

Nu har jag bakat färdigt för idag sitter bara och väntar på att få ta ut kokostopparna som är i ugnes och myser. Förutom kokostopparna så har jag hunnit med att göra chokladrutor och chokladcheescake. Fika here we come!
Åååh nu ringer klockan inget ska brännas inte!!

Fin väder

Jag har varit lite off datan det dagar som passerat, kommer nog doock bli ändring på det. Nu sitter jag i köket i min kära hem stad Kiruna, ska baka till senare får se vad jag hittar på. Måste ut också, sånt himlans fint väder ute <3

RSS 2.0