Sitter i samma bil

Steg upp tidigt idag fastän att jag är ledig idag. Åt lite frukost sen tog att snabb städa mitt fina lilla rum. Tog på mig springa skona och tog mig ut på en powerwalk i vad jag trodde varma och sköna vädret.. Fick som tur var upp värmen efter ett tag i alla fall!!

Ska hoppa i duschen nu sen far jag nog upp till stan. Jag och Anna hade egentligen planerat att gå på utebadet idag men det är nästan lite för kallt för det.


Måndags träning

Då var den måndagen avklarad och jag har hunnit med alla de saker jag hade som plan att hinna. Tiden på jobbet gick oerhört segt då jag nästan inte hade något att göra, hade två besök som samalagt tog en timme. Som tur var slutade jag 14 så att jag inte behövde sitta på ändan till kl16! For på stan en snabbis efter jobbet och sen kom jag hem till våfflor på en förengångsskull varm och fin dag!!
 
Hann även men ett gympass nu på kvällen, mest ben och så lite mage och rygg. Och en riktigt ordentligen streching. Ciao

I want to go home

Klockan har egentligen blivit för mycket och jag borde verkligen sova.nu. Men har varkligen sovit hela dagen idag och igår ockås typ. Men jag var faktiskt påväg att träna jag for till och med upp till gymmet men möttes bara av en stängd dörr och lapp där det stog att det var stängt.. Men ska ta mig en liten tur dit imorogn efter jobbet, jobbar nämligen bara till 14 imorgon. Skönt med en kortare dag så här efter helgen!! Får ta och tvinga mig till att sova nu. Kärlek <3
 
 
Saknar finafina Stickholm!! <3

Midsommar

Dagen efter får man väl säga att det är nu. Men jag och Anna firade i alla fall midsommar med fest och vi skippade dans kring majstång. Traditioner är ju till föratt förnya! Nu ska vi snart ta oss och åka till ÖB och shoppa loss, så mycket finnas det att göra i Kiruna. Men det vart en väldigt lång natt igår så att ta det lungt idag står väldigt högt på schemat!!!
 
 

some people need roses

Då var ännu en arbetsdag avklarad och en kvar och sen så tror jag det blir att vila och vara ledig hela helgen! Börjar 07.00 imorgon så ska snart stänga igen datorskärmen och sova något jag egentligen inte har någon större lust med..
 
Kan även passa på att berätta att jag gjorde varmchoklad när jag kom hem, men skicklig som man är lyckas jag kokaöver 1/3. Ska ta tag i det fast brända imorgon, blev less och orkade inte! Kuuuul, nåja godnatt
 
 

The clouds in your eyes

Nu är det en vecka sedan jag sa ses igen och på återseende till Kulturma. En veckan sedan jag ångrade mig. En vecka sedan jag vart oerhört olycklig, rädd och ledsen. En vecka sedan jag visste. Imorgon är det en vecka sedan jag fick lite hopp igen. Idag vet jag och imorgon också, men hur länge vet jag inte. Men jag vill veta så länge som möjligt.
 
 
 

Jag älskar Stockholm

Skrev nyss ett inlägg om när jag var på väg mot Arlanda men det försvann kanske på en egen resa?! Nu sitter jag i alla fall och väntar på flyget, blev lite tidig då jag fick skjuts hit istället för att åka kommunalt och bra de för jag har sjukt mycket packning som väger ton!!! Men nu är det bara att tacka Stockholm för ett fantastiskt år, kommer sakna allt och alla oerhört mycket <3 I will return soon!!








Vad hände här?

Packningen går hyfsat bra, städningen har jag inte ens börjat med.. Snart ska jag ta mig mot spänga för att medverka som publik i ett tv program, kan nog bli kul! Senare ikväll ska jag till slussen och lyssna lite musik. Eller jag det är planen men man vet aldrig!!
 
 
 
 

Räknar timmarna

Började kolla en film här i min ensamhet, men den var så fruktansvärt dålig så jag stängde av efter 40 oerhört långa minuterar!! Nu ska jag hoppa i säng, känns lite ensamt och nästan läskigt. I morgon väntas packning och städning, jobbigt men det är bara att bita i det sura äpplet och göra det.

Och det här min vänner det är jag. Lika fager som alltid!

Sista dagarna

Nu är det bara några få dagar kvar tills jag flyger hem. Det är både tråkigt och men lite skönt. En sommar i Kiruna lixom? Jag och Kikki ska hitta på något idag och det lutar mot Gröna lund eller akvariet. Har lite ont i skallen men det kan nog bero på lufttrycket men min kropp har uppfört sig lite konstigt på sistone så jag är inte förvånad!
 
Igår fick Kikki för sig att sminka mig till en fågel mitt i natten, Hon är så duktigt, tyckte det jätte coolt!
 
 
Sista bilden är från i fredags då vi var och tog årets första dopp!
 
 
 

Showtime

Om en halvtimme kör jag min sista föreställning här på kulturama, kanske sista i livet? vem vet? Ska börja värma upp lite sen är det showtime! Senare ikväll väntas fin middag med Kikki å Angelica och utgång på det!! :D




on the road

Sitter på tunnelbanan på väg hem eller ja hem till Kikki!! Börjar hyfsat tidigt imorgon och kommer hålla på hela dagen, men det är bara att köra hårt sista dagarna nu innan föreställningen och skolan slutar! Nu har jag 6% batteri kvar..

Puss <3

RSS 2.0