Berättelsen om Pi

Kollade nyss klart berättelsen om PI. Det första jag vill säg ät att det var en riktigt fin film, tyckte den var jätte bra. Jag gillar vanligtvis action och komedi filmer, men den här fångade verkligen mitt intresse därför att det hände typ "inget". 
 
Aja, nog om det! Sängen ska bäddas och jag ska hoppa dit i.
 

Body and soul

Nu har jag städat klart för idag, har damsugningen kvar men det tar jag imorgon. Jag lyssnar lite musik nu, men ska snart eller förhoppningsvis snart ta mig neråt mot gallerian och handla lite och kolla om dem har proteinpuller. Blev lite inspererad utav Karin som börjat med sådan.
 
 
 

Allt om dig

Nu är jag här i Stockholm igen. Har vait några riktigt fina och roliga dagar uppe i fina Piteå. Har bott hos Karin så vi två har såklart umgåtts väldigt mycket. VI har åkt skridskor, grillat, suttit i solen, myst och massa babbel osvosv.
 
Nu håller jag på att städa rummet som är alldeles för lortigt. Och så måste jag fixa lite andra grejjer.
 
Puss
 

Yeeah

Sitter hemma för tillfället men måste snart börja dra mig neråt mot busstation för att sedan ta mig mot Arlanda och vidare mot Piteå. Kommer bli några fantastiska dagar i Piteå, det känner jag på mig!! Kan aldrig bli fel med en fin vän vid sidan om.

Fuck yeeeah!

packar och packat

Klockan har hunnit bli för mycket, måste verkligen sova nu. Ska upp tidigt imorgon, hinna med en förhoppningsvis rolig skoladag och senare på kvällen far jag till Piteå. Helt fantastiskt!! Resväskan är nog packad egentligen måste bara fundera om jag verkligen fått med allt jag behöver, men vem bryr sig om att man går i samma tröja i fler än en dag? Inte jag i alla fall. Du får stå ut Karin ;)
 

Nej, som sagt sängen är näst på tur. Puss

Audition/workshop

Shit vad kul det var på audition/workshopen. Måste nästan gå imorgon också för det var så fruktansvärt roligt, wiiihoooo!!! Det hade varit så kul att få stipendiet till Jacob's Pillows dance, en sommarkurs på 1 månad i New York, galet :D
 
Hollywood fuarna slutar snart och jag ska sova!

Another day

Blev att jag såg Burlesuqe ikväll. Och säger bara WOW! hur har jag som danare kunnat missa denna fantastiska film, åå den var jätte bra love is in da air <3
 
Det som kanske skulle bli av med Tv4 blir nog inte av om inte något jätte drastiskt händer. Hade varit jätte kul, men då behöver jag i alla fall inte missa någon skola. Imorgon under eftermiddagen ska jag ändå gå på audition/workshop till Jacob's Pillow. Blir nog kul dag imorgon ändå.
 
Puss

Maybe

Har precis sett klart Ice age 4, åå vad jag älskar sånna filmer! <3 Måste egentligen hänga upp min tvätt nu, meen det har jag ju inte alls lust med...Men man ska visst inte skjuta upp saker så får ta tag i det efter det hära! Problemt kommer ju ändå kvarstå.
 
Imorgon kanske jag ska göra en lite rolig grej för Tv4, men berättar mer om det senare då jag vet mer och om det blir av. Spännande!!!
 
Bjuder på en bild från våran streetlektion förre veckan som Hanna i min klass tagit. Hon är super duktigt på att både dansa och fota!
 

No worries

Söndag morgon i alla ära. Sova länge, god frukost och man behöver inte allas ha någon press på sig ,bara må gott! Blev en hyfsat sen kväll igår, men så värt. Jag och Kikki shoppade lite, lagade mat och sen vankades det utgång. Eftersom Kikki är grym på att sminka så tog jag till lite extra hjälp från hennes sida, det blev riktigt coolt!! Sen var det utgång på Nype där det var full smockat med folk, vi fick till och med vänta på att få hänga in jackorna för att det var fullt, shiit party 100%.
 
Ska forsätta ta det lungt sen bler det träning lite senare.
 
 
Detta var mitt inköp igår. En palett med ögonskuggor från Nyx med tillhörande läppglans.

Down town

Kom nyss ut hoppandes ur duschen. Ska dra på mig lite kläder, kanske äta något? Får se om jag hinner med det. Sen ta mig mot stan för att möta upp Kikki, senare i kväll blir det nog utgång. Taggad!


Step up revolution

Ni måste bara så se Step up revolution. Har precis sett klart den och man blir så påmind om varför man älskar att dansa. See it!!! Sjuk grym.
 
 

Just saying

Jaaaaa bokat och klart, jajjemän Piteå nu kommer jag igen! <3 En liten lycko spiral jag har har i kroppen nu! Ska få träffa fina och under bara vänner och säga hej till Pite igen! Kulkulkulkulkul.
 
Annars då? Kollar på Big bang theory och har det allmänt mysigt en fredag som denna. Ätit riktigt god middag (soppa och kyckling) och innan det var det den traditionella fredags fikan med några från klassen. 
 

Onsdag

Har varit på skolan idag ända tills nyss känns det som. Började 9:30 och sista danspasset slutade 19:30, så min kropp är hyfsat mör! Men nya krafter ska man ha imorgon och därför ska sängen få bli min närmsta kompis nu under några timmar! Ska bli så grymt skönt att få vara hemma den här helgen, få ha sovmorgon och bara kunnna lata sig. Har inte haft en sådan helg på för alldeles lång tid så nu är det dax! 
 
 
Måste bara säga att den här pizzan jag gjorde för någon gång sedan, var en av de godaste jag ätit! Oh ja!

Turn around

Trött och sliten efter denna helg. Vi slutade väldigt mycket tidigare än vad som var sagt men snäll och söt som man är kommer jag på något sätt hem tidigt, hoppade hit och dit mellan buss och tåg. Det finns alltså snälla personer på sj också!! :D
 
Kom nyss hem ville ta en dusch men icke sa nicke, där hängde det kläder på tork..............................
 
Aja får försöka se det från den ljusa sidan fasten det kan vara svårt ibland! Hoppa till kojs ska jag hur som haver göra nu. Och party sugen är jag också, till tusen alltså!!
 
 

Konståkning

SItter på hotell rummet nu och är helt slut i både kropp och knopp efter denna dag! Ja, jag steg ju upp hyfsat tidigt och har hållit igång sedan dess så känner att jag är värd en riktigt skönhetssömn i natt!! Och i morgon väntas hotell frukost och en till dag med kurs sen får jag åka hem igen :D

på tåget

God morgon människor! Sitter på tåget och bör vara framme vid Skövde snart annars blir jag lite orolig. Där ifrån ska jag i alla fall ta bussen till Lidköping.

Hyfsat trött men köpte med mig en stor kaffe så jag skulle hålla mig vaken 7 i morse. Ska packa ner tidningen som hållt mig sysselsatt på tåget och sen hoppas jag att resten av resan kommer gå bra! Puss

Lidköping

Helgen har kommit och jag har precis beställt tåg biljetter, så ännu en helg jag inte kommer befinna mig hemma så att säga! Jag ska mot Lidköping och gå en  tränarkurs steg 1B, kan nog bli kul! Och bo på hotell ska man också göra så nog mår man ;)
 
Nu ska jag packa, kolla film, duscha och sova! 
Fred
 
 
 

I wish you were here

Sitter hemma nu som oftast då. Lyssnar musik tycker synd om mig själv och är sugen på thai mat. Lite smått sjuk, gick tidiagre hem från skolan för att åka hem och ta det lungt och bli mer friskus tills imorgon. Idag på dans klasserna var jag i dimmorna så att försätta att dansa kändes inte rätt för kroppen. Det bästa var att jag fick ett paket från mamma idag!! Det var fint. I paket var det en sjukt mysig tröja i, ett större silvrigt halsband och så var det ett brev från mamma och en jätte fin teckning från mina små kusiner. Kärlek till människorna <3
 
Kvällen kommer att forsätta med att ta det lungt och så blir det säkert att se på Senska riviäran, saknar mina fina "hemtrakter" så det blir lite bättre genom att se på det..
 

Kallt

Suttit i Åkersbergas ishall mest den här helgen och varit provdomare. Har varit riktigt kul och lärorikt, hoppas jag får den klarad! Annars får ja ta nya tag och hoppas på att jag klarar det då :D Ska snart hoppa i säng då jag inte fått så mycket sömn den här helgen. Och i morgon sover jag hos kusinen, trevligt!!

RSS 2.0