Umeå

Min audition gick ju skit dålig..Men bara se framåt lixom orka stå å sura över det i resten av sitt liv! Men Miranda gick ju vidare och hur kul är inte det, jag tycker då det är azm :D Igår han jag bara komma ut ur bussen så hade vi dansrep till 5-6 tiden. Sen vart det suprise av mamma och pappa så jag stack på bio och idag har jag skickat iväg dem till Luleå. Och nu ska jag vidare till Rosvik och så börjar vi tagga till dansrepet imorgon som börjar 9 och ska hålla på fram till 17 tiden. Hein blir bra! :D

Blev helt plötsligt sugen på thaimat!! Dock inte den från Holland men även den skulle duga nu, mums :)

Årets första jordgubbar


Första gången

Efter att suttit och skrivit svenska nationella några timmar och haft dans rep så hade vi en liten "föreställning" med sången. Alla som tar sånglektion mer Mirja var där och sjung för varandra. För mig var det första gången att typ sjunga för publik, var dock något nervös men det var bra träning till fredagens bravader. Nu blir det att packa och träna min monolog!!


Helt annorlunda


Tisdag

Gud vad trött jag är! Om det inte varit för att de är nationella i svenska B imorgon hade jag seriöst gått och sovit redan nu. Men måste läsa igenom alla texterna och förstå mig på skillanderna mellan olika skriv sätt, eller vad de nu heter. Och inte nog med det måste jag lära mig en text/monolgo utantill helst tills imorgon! Så jag har lite att göra ikväll.

Haha, kan forfarande sitta och skratta åt mig själv hur jag såg ut på den tiden. Eller jag, mina ögonbryn, vad hände lixom? Det här är alltså jag i nån slags fjortisperiod kanske? Skolavslutning i 9:an.

Hollie Steel

Helt seriöst, snälla lyssna på denna Hollie, hon kring 10 år!  Varför började man ens att börja sjunga?

Kom just på

Att jag faktistk har audition till helgen, eller nä på fredag! Paniken som uppstår!!


Från och med nu

Jag är jätte glad idag, har verkligen varit det hela dagen också. Borde göra något åt all min energi jag har i kroppen för tillfället, men vad mycket energi man förlorar genom att titta på filmer om krig? Aja får ta och göra lite armhävningar och sittupps - tyngdlyftare var ju det jag skulle bli, jajjemän vänta bara!!
Att vara seriös, nog kan jag allt!
Men det spårar oftast ganska fort!

Mys

Vi säger bara god natt helt enkelt! En ny skoldag imorgon, ska gå och införskaffa mig energi till det <3

Like the sun

Nu börjar vädret vända igen vi vill inte ha nå mer snöande nu är det dax för gröna gräsmattor och sol! Det enda måste idag är att gå och lämna tillbaka filmerna, men det är ju flera timmar kvar till inlämmning så ingen brådska här inte!


Som barn igen

Först var Kalles planen för kvällen. Sen blev planen ändrad till filmmys. Sen blev planen ändrad igen till filmmys och sen Kalles. Men Karin dog halvers så det blev alltså endast film! Vi körde på Up och Tzatziki. Nu sängen!

Night sky

Det är verkligen synd att man inte har systemkamera ibland! En kväll nu i veckan var det en sån oerhört fin himmel men blev inge bra med min kamera..

Vi är alla idioter

Min går kväll eller snarare natt var den konstigaste på länge. Det började med att jag satt hemma med myskläder och hade tänkt gå och lägga mig. Det är då Gustav skriver om jag ska följa med han och Karin och det gjorde jag såklart. Så vi for till Umeå hämtade Jocke och for hem. Det var pissväder, vindrutetorkarna fungerade halvers och alla klagade på värmen i bilen.

Min mammas komentar på det hela: Det där är en sån typiskt ungdoms grej, som ni bara måste göra...
Jag gick inte till min inbokade tvätt tid som var 07.00 men for till skolan vid 12.

Not afraid

Skola, dansrep och sång lektion. Hektiskt dag men man lever bara en gång och bäst att passa på att leva i nuet innan man blir grå, rynkig och till sist dör. Det lät lite väl deppigt! Måste göra klart en histora uppgit om tiden mellan 1 och 2 världskrigen. Vi ska kolla två dokumentärer och svara på frågor. Har sett första bara andra kvar, det fixar jag, eller?

Blev ingen jogging tur idag heller, men det finns ju en ny dag imorgon!

En dag som denna

Det snöar fortfarande, förstår inte hur detta kan vara möjligt? Men ja, det snöar ännu och snacka less jag blir! Inge elakt menat mot snön men på våren ska det vara vårigt och på vintern ska det vara snöigt!
Tänkte också meddela att jag faktiskt kan hittas på Twitter, så om ni någon gång söker mig så finns jag även där!
Vill egnetligen gossa ner mig i soffan och mysa, kolla film och dricka varmchoklad med massor av grädde!

Vadå vår?

Det första man sr när man kommer in i köket är att det snöar som om det vore full vinter. Igår var jag glad för att snön ännu en gång nästan försvunnit helt men, det är väl på grund ut av min glada entusiasm mot att våran skulle få komma igång på riktigt som det snör igen! Så less jag blir av att se marken snötäck igen, får se traktorena ute och skotta. Säger bara en sak, på med vinterkläderna igen pitebor!!


Ghost Whisperer

En av mina favortiserier och dessutom har dom enligt mig den snyggaste kvinnas på jorden som huvudrolls innehavare! Nog för att Eva Longoria och Jennifer Lopez inte ser så dåliga ut så månste jag nog erkänna att jag seriöst tror att hon slår dem! Det är Jennifer Love Hewitt vi pratar om hära!





Jennifer Lopez


Kvällens

Hade tänkt att städa och fixa med lite papper här hemma ikväll, men planerna är ändrade. Ska köra Mirande och sen har jag fått en extra sånglektion och det behövs säger jag bara! Hinner nog docka fixa med de papprerna nu i å för sig :)

Kalles

Måste ju påpeka hur sööta jag och Yun var i lördags! :)

Bilder

Alla möjliga sorters bilder från olika tider och från olika ställen ni får nöjja er med den beskrivningen! :)

Måndag

Det har varit en bra första skoldag så här efter lovet. På måndagar är det bara dans, så det är en av de jobbigaste men roligaste dagarna på veckan. Ska snart ta och göra mig lite mat, kan ju nästan frossa i mat nu efter att varit och handlat igår!

Här om kvällen

Sista kvällen på påsklovet och jag är sjuuuuuuuuuuuuukt trött! Igår var en av de bästa kvällarna på länge, jag hade det en väldigt rolig kväll i alla fall. Ska vi köra en klassiker: Det här gör vi om!

Jag borde nu göra någOt vettigt, som att fika med Yun på Nodo men serriöst jag låg och sov nyss och jag är inte dugg otröttare! Jag borde även plocka upp min väska sen min Kiruna färd, jag borde diska, jag borde städa och jag ska inte göra något av det här ikväll för jag ska gå och sova!!

Hemfärd

Torsdagkväll. Eller nja det är ju faktiskt fredag nu. I alla fall inget av det var så där jätte upphetsande. Sitter och kollar Scrubs gillar engetligen inte den seriens så där jätte mycket, men när det inte finns något att göra är till och med den bra!

Dagen till all ära har bestått av att suttit barnvakt, ingenting mig emot hade ändå inte använt tiden på något vettigt sätt ändå så :) Suttit på mammas jobb och lekt med lera så himla typiskt mig att hamna där! Hör och häpna....har även varit och spelat badminton inte varje dag man gör det inte!!
Istället för att kolla Scrubs så borde jag ta och lägga mig ner i sägen för att fundera på hur min hemfärd ska se ut, ett mycket livsavgörande beslut!

Sweet

Sitter hemma nu vi kom hem igår kväll. Håller på att ta sats till att gå till Ica och handla ska nämligen baka till mammas sykurs idag. Men innan det ska jag ta på mig kläder och göra en handlinglista, vuxenpoäng dära! Ska komma på vad jag ska baka kan också vara en bra ideé.

Jag har i alla fall haft det bra i fjällen, det blev bara en kväll hos Lina och Jonathan. En dag i backen och skottat tre gropar!! Stolt tjej hära ;)
















Påsklov

Påskens lov har kommit. For upp med Jonte, Lina, Jenny och Sebbastian till Kiruna där dom så fint släppte av mig. Tack :) Vi kommer att åka upp tills fjälls vet inte hur länge vi kommer spendera tid dära, men i alla fall hela helgen. Passar även på att gratta min bror som faktiskt fyller år på självaste skärtorsdagen! Nu ska jag sminka mig och klä på mig, måste på stan och hitta en present!

Jag skulle

När vi var på stan i Amsterdam så hittade jag de här coola shortsen. Blev lite fundersam kommer jag använda dem? Hur ofta kommer använda dem? Ja, you name it! Men jag skulle köpte dem, fattar ni att det är ingen annan som har sånna! Dom fanns på Cool Cat, så att ni vet om ni har jätte lust att köpa dem åt mig nu!!!! :D

Plugga

Sitter och målar naglarna nu, faiiil. Aja nu får de bli så här orkar inte börja om från början! Min kväll borde bestå av att göra ett arbete som ska in, men orkar man eller? Ibland känner jag att skolan kan ta sig men samtidigt tycker jag att det är så "kul" ibland. Skolan är faktiskt ganska kul förutom när det gäller att behöva plugga osv.

Söndag kväll

Pluggar och pluggar och kommer ingen vart, vekligen! Har snart suttit vid datan i 4 timmar okej gjort massa annat samtidigt som tillexempel ätit, pratat  telefon och gått i mina högklackade skor :) Ska nu göra klart det här sen lägger jag mig i soffan för resten av kvällen.


RSS 2.0