Sova idag, ingen sömn imorgon

Det blir lite halv kass uppdatering men har lov så skyller på det. Dagens har varit träning, handlat, träning, ätit, firat Anna lite sådär i förskott och nu är jag hemma ska lägga mig tidigare än vad jag gjort den här veckan, måste var pigg och fräääsch tills imorgon det är mycket som ska hinnas med. Handla, gå hit och dit, bestämma vad/när/hur?, laga mat och äta den. Okej det lät inte så farligt men det är en hel del ska jag lova er! Varför? Det är ju NYÅR!!!! wooopwooop
Bjuder på en bild från förra nyår som firades in med Miranda i Älvsbyn

Fika folket

Så här i efterhand kan jag ju säga att tyvärr blev det ingen stad igår, min pappa kom hem från jobbet och var sjuk. Vi ville inte lämna han själv så vi var hemma. Men jag stack på träning senare på kvällen i alla fall och så kikade jag in hos Frida några timmar på kvällen också, det var trevligt! Alltid kul att träffa den tjäääjen.
Och ikväll var min moster och sambo på besök, först var det "jätte" mycket folk här och nu är jag själv, hur blev det så här? Luktar jag illa? Nu ska jag vänta tills CIS börjar sen hoppar jag i säng.

City

Sticker iväg till stan med mammsen eftersom hon har tjatj om det hela veckan, borde uppsöka vård till henne! Tycker det borde vara jag som står för tjatandet om det är någon, men nää det är min mamma. Kolla in mellandags rean är väl inte helt fel, fick ett presentkort på guldfynd så jag ska gå och kolla in något där.

Vem var som sa?

Var upp på träning i morse den börjde 8:30 och klockan steg jag upp åt frukost, klädde på mig, borstade tändera och åkte dit. Och jag var i tid helt otroligt, varför är man inte alltid så effektiv? Gick halvers på träningen men det får väl duga får ta igen det ikväll! Nu sitter jag här med en "chai"latte hade inge chai te så fick bli något annat vi hade hemma men det var ju gott så :) Jag måste skryta lite, men jag är ganska så grym på att göra latte.

Fortfarande jullov

Frukost i magen, det gammla vanliga fil å flingor och den traditionella skinkmackan. Börjar få ner mat nu och jag känner mig 99% frisk idag. Ska och träna senare idag för konståkningens is-show som är nästa fredag, mer än så säger jag inte, ni får isåfall komma och kolla! Ska göra bort lite skolarbete, jobbigt att ha det liggandes.
Det var jag på julafton och en av mina julklappar. Eller ja två, några av grejerna är från mommo.

Man kan ha kul ändå, eller?

Tänkte att jag skulle slänga in något hära då jag kom på att jag egentligen inte har något alls att skriva om.
Hur täntke jag nu? Kan ju ge en rapport om mig själv för tillfället. Mår bra, hade kunnat må bättre men imorgon är jag nog helt frisk. Nu är det bara lite illamående kvar, hvudet hmm ja det värker nog fortfarande lite grann. Humöret är väl egentligen bra, kanske lite allmänt depp. Först för jag mår ju inte så bra jag vill må på ett jullov, de andra för jag gruvar mig för lördag...Livet som mig är inte alltid det roligaste, bara ta det som de är kommer sitta hemma hela nyår.
Det kommer inte vara så här toppen inte! :)

Annandag jul

Jag har varit lite bortkopplad från bloggen ett par dagar, fanns helt enkelt inte nog med tid. I fredags var det dopp i grytan, var hos min faster. Tänkte skriva som vanligt med det är ju inte sant. Ni fattar sen. Julafton spenderades hos min andra faster. God mat, julklappar och släkten alltid lika trevligt. Ja, igår var jag magsjuk tror jag. Vaknade vid 6 på morgonen och kände ett illamående och ont i huvudet, gick till toan och hämtade en hink i säkerhets skulle. Den var väl behövligt. Dock behövdes den bara användas en gång, resten av dagen gick att att sova i sängen sova i soffan och ha ont i både mage och huvud. Idag mår jag bra, och eftersom det är annandag jul så är släkten här. Och vi ska inte bjuda på julmat, mamma ska istället laga en riktigt god lax soppa.
Aa, nu ska jag förklara så ni fattar. Det är tre dagar och vi är tre familjer. Och dessa dagar går runt, så nästa år kommer vi ha dopp i grytan och året efter det julafton. Sen så har vi kusinerna i släkten en egen liten julklapps öppning. krist kringle, kanske det heter på engelska. Också en lite rolig grej, alla tar med julklapp och så blir det som ett slags spel.
Nä nu ska jag ta på mig lite kläder och kamma håret!!

Yesterday

Går dagen alltså, vilken dag!! Bjöds på mycket oväntade saker, vissa bättre än andra. Det började med att jag steg upp vid 8 klockan 9 var jag och pansonärerna på Ica och handala. Bakade både en cheescake, chokladkrisp kaka, kokostoppar, ischoklad och knäck. Knäcken slängde jag dock sen! For på läkar besök tog prover osv. Gick en snabbis på rödakorset kom hem med finfina grejer, loooove till högsta grad! Det var dagen på kvällen då? Släkten kom bjöd på mitt fika, man kan säga att det var min fjärde födelsdag. Fick lite prestenter igen, en mini gran, osthyvek och ost kniv som man fasters man gjort, brandsläckare, triss, smyckes träd och det bästa får förbli en hemlis!!!

Nä nu ska jag knalla upp till staden!


Part 2

Som jag sa igår så blir det en part 2, ni kanske tycker jag är hel knäpp. Jag tycker bara det är kul!



Det kanske blev lite mycket, men är säker på att det kommer dyka upp en del bilder under jullovet. Aja ni har i alla fall sett mitt liv i stort, blev nästan inget från Kanada.


Hemma i Kiruna

Nu är jag in trampad genom min kära hemma dörr som leder in till mitt fina hus! Tåg resan gick bra förutom att tåget ett tag tappade stöm och vi fick stå stilla i ca 15minuter, så tåget blev såklart försenat. Alltid händer det något när jag åker tåg ALLTID! En anna btw grej är att gammel datan var igång och där finns mycket gammla fina bilder, hoshost. Tänkte bjussa på några. Bilderna är både från Kanada när vi varit där, från min gammla klass, våra djur vi haft genom tiderna osv. Livet innan Piteå helt enkelt!



























Vi kan kalla det där part 1, part 2 får ni imorgon


Nu tar jag jullov

Så här 4 dagar före jul tar jag och traskar iväg till trafikskolan för att sedan åka iväg och ha halkbanan, är sjuktnerövs men hoppas verkligen det är för svårt och att det kommer gå bra! Klockan 14.35 går bussen mot luleå bör vara framme vid 15.40, så det blir att gå till tågstation och vänta ett tag tills tåget mot kiruna går 16:30. Kommer bli skönt att komma hem, men jag tror inte jag kommer få ha ett sådär jätte roligt jullov. Vi får helt enkelt se! :)

Nattetid

Jag borde packa klart och jag borde göra det nu för jag vet att det inte kommer bli på morgonen och om jag gör det på morgonen vet jag även att det kommer bli stressigt som tusan! En anna anledning till varför jag borde packa nu och ganska snabbt är för att snart sommnar jag, så himla trött. Jag är typ alltid trött, tro det eller ej.

Let's go

Läste nyss på fb att dans 2an och våran klass ska parta sönder på onsdag, hade önskat att jag kunnat följa med men jag far ju som till Kiruna, jobbigt att pendla! Men istället för det så så har jag solo party i min lägenhet, någon rättvisa måste det vara. Medans så packar jag det sista jag ska ha med mig i min väska, kommer bli en del..
Glas tjäääj på 18 år fick paket idag blev som 7 år igen!!! :D
Det först paketet var från Viktoria om jag fattade rätt, det följde även med ett pepparkaks te (lovelove) och 4 stycken ljus! Den med krämerna var från nordberg familjen även där om jag fattade rätt. Dom är så söta de där människorna! Tack!

School life

Sitter i skolan äter lunch men mina kamrater, mer skola väntas! Tror också att jag ska gå för bi stan en snabbis efter skolan och kolla efter något fint om det finns?!

kvällsmat

Tänkte och borde egentligen gå och lägga mig och sova för natten. Men kände att jag blev så hungrig så just nu sitter jag med varma koppen och en macka hade ingen orkar för något mer avanserat! Min städning blev inte helt klar men disken är i alla fall gjord imorgon får jag ta och damsuga. Nu ska jag äta klart, borsta mina gaddar sen är det sängen som väntar så där lagomt varm och skön!

What?

Alltså det här är helt sinnes sjukt. Flickan är 5 år gosh i brallan alltså!!

Dansföreställningen

Emmy i ettan har lagt ut våra danser på youtube så tänkte passa på att visa er dem.

Ännu en söndag

Söndagen är kommer imorgon är det måndag, men det tänker vi inte på nu tar söndagen först! Började min dag med att äta frukost till Harry Potter och hemligheternas kammare. Blir att jul städa lägenheten, tror aldrig det varit så rörigt som det är för tillfället. På tisag åker jag back to K-town så blir att packa allt man ska ha med sig, kommer nog bli en hel del...!
Min fina ros jag fick Amanda är inte lika fin ännu, vad gjorde jag för fel?

Taggataggtagga

I saras lägga och taggar för ikväll, detta kommer bli grymt! YEAH

Atomer, ytspänning och allt där emellan

Okej har bara ett fåtal minuter kvar tills jag måste plugga. Tanken är att jag ska börja klockan åtta, det borde jag klara av tycker jag! Har hunnit vara på ishallen idag igen, vi han göra klart vårat nummer till do it like a dude. Åtit mat, kyckling paj blev det idag och samma imorgon. Och som sagt resten av kvällen ska jag bli smart i alla fall tills imorgonen NkB here I come! Blev så glad när jag fick VG på min labbrapport jag sickade in för en vecka sen!

En sån dag

En sån här skoldag som vi hade idag var precis vad vi behövde. Inte var det någon som var pepp eller pigg nog för att ha värsta balett passet efter alla föreställningar och allt vi haft. Så istället satt vi och kolla dansfilmer. För att röra på sig lite for jag på konståkningen var ju som ett tag sen, ska bli bättring på den fronten! Men på lördag har vi julshow och jag och Vickis gör ett eget heeeel grymt nummer. Aja nog om det och nog om allt nu ska jag plugga eller nå, inte tagg på det heller men man borde ju.
Så där btw så sov ju Mirris här under natten och fick helt plötsligt alla hennes bilder på min data hehe..Nä dock fanns det (som om det var någon ovanlighet) några bilder på mig och som vanligt dom flesta lite mindre vackra. Jag blev då som blev, vad ska jag göra åt saken?
Sorry min fina vän Miranda tror att det var okej att jag snodde några bilder hehe.

Här är jag

Hejsanhoppsan tillbaka till världen kan man säga! Mediafastan slutade ju egentligen natten till lördag men har inte haft till något slöande vid datan så det fick vänta helt enkelt. Men som sagt nu är jag tillbaka. Det är inte mycket som hänt under min tid borta i ingemans landet, men familjen kom på besök och de åkte hem idag. Har hunnit med 4 stycken föreställningar! Det roligt men jobbigt, ikväll blir det att plugga lite och sen SOVA!

Tidinställt

Just nu är jag mitt i min mediafasta, har säkert abstinens skulle jag tro. Egentligen vet ju ingen om jag lever eller ej, hallå omvärden hör ni mig?? Nä inte länge kvar nu, jag klarar detta. Ni måste hålla tummarna för mig!
Inget sånt här inte

Mediafasta

Idag innan jag går och lägger mig eller imorgon morgon påbörjar jag min mediafasta som är våran religonsläxa den här veckan. Kanske inte den roligaste med jag ska inte vara feg och inte göra den på rätt sätt, nä detta ska jag klara!! Så under 3 dagar får vi inte vara inne på datorn om det inte gäller skolarbete detsamma gäller tidningar, tv, radio och musil. Allt inom kategorin media även mobilen har vissa regler den också.


Tjoho

Ooh gud min middag bestog av två hårtbrö mackor, hehe. Ska kanske ta och stoppa något i magen nu, får se om jag orkar annars går jag och lägger mig å sover! Ska kolla ett avsnitt av modelljakten först!

Friends

Skola till fem det första jag gjorde när jag kom hem var att äta det stog verkligen först i rakningen! Fast sen när jag börja ät var jag inte ens hungrig längre, waz up liksooom? Jag gissar på att Amanda kommer hit upp snart och hämtar sina sakar, skulle tro hon har Lina på släptåg. Och allt skolarbete orkar jag inte med, kanske gör ett tappert försök!

Fun!

Guudans så trött jag är, gånger 1000! Hade i alla fall väldigt roligt igår, fast det jag ju alltid med mina pinglor så att säga! Men jag lyckades ta mig till träning, förstår verkligen inte varför jag tvingade mig dit. Aja gick ju bra så dock var det svinit kallt tror seriöst på att en bit av mig dog på vägen hem.

18 och en dag gammal

Sitter med bollar i håret så att det kanske blir lite vågt, får hoppas! Min klass + Karin och Amanda kanske Mia? vet inte och jag då ska ses på Challange klockan 19 för middag och mys. Kommer ju bli bjuden på middagen och allt kan det bli bättre?! Nä nu måste jag fixa mig temat för kvällen är kändis ni ska få bild senare så ni kan gissa :)
Ps. Var inte så ful när jag vaknade igår, såg ut precis som vanligt. Tur det kanske!

Ju mer ni spottar

Nu har jag då försökt göra en labbraport utan att ha gjort en labb, får se vad han tycker. Har ju försökt så lite nöjd tycker jag han borde vara då! Och annars säger jag godnatt, ska sova sådär riktigt gott!

3 timmer och 39 minuter

Så spännande sista kvällen som 17 åring. Om man ska sammanfatta vad som har hänt sen jag fyllde 17 år så har det varit riktigt grymt! Har hunnit gå ut tvåan, har lärt känna massa nya människor och massa andra grymma grejer. Så om mitt sjuttonåriga år varit bra så ska mitt artonåriga bli annu bättre, kan ni då fatta hur kul jag hela tiden kommer att ha då? Men samtidigt är det så tråkit att behöva kalla sig myndig blabla. Jag vill inte bli vuxen jag tycker vi kan vara barn hela livet.
15 år
16 år
17 år
och imorgon kanske jag ser ut så här?

RSS 2.0