En uppstats

Sitter på lektion och skriver om otrohet Varför är man otrogen? När är man otrogen? Är det rätt att vara otrogen? Nu har ni något att fundera på resten av dagen sen kan ni komma till mig med svar :)


Zzz

Phuu då var man äntligen hemma från staden. Det var ju tjejkväll och som sagt det var trångt, varmt lite mer varm och allt var för dyrt för en snåljåp som mig. Men det blev en kopp te på Nodo med Karin så hela 22 kr slösade jag ikväll, jag vill också vara rik!! Nämen det var faktiskt väldigt mysigt gick runt där men K i nån timme och har kommit fram till efter att det finns hyftsat mycket människor i Piteå och ingen kände man igen, illa.
Nu blir det att lyssna på lite fin musik sen tar jag och sover för jag är trött.

Music

För att inte sommna nej jag är inte trött tar vi och kör två låtar en gammal och en ny från The sounds!


Vinter?

Seriöst det är svin kallt i min lägenhet! Har hur mycket kläder som helst på mig och en film och nu börjar det bli lite varmt skönt det iallafall. Borde gå och omboka min tvätt tid som är imorgon för det blir antaglien att fara på tjejkvällen bara för att trängas med alla andra, tjejer är konstiga synd bara att jag också råkar vara av samma kön :) Nä inget illa om oss tjejer vi är ju så fina och rara gjorda av adams revben ( något jag fick lära mig idag ) men vadå hur coolt är det inte av vi blev som vi blev gjorda av ett enda litet revben.
Idag fyller Miranda randholm Öhman år Grattis söta du!

Slow dancing in a burning room

Okej egentligen sitter jag och pluggar men ni vet det spårade direkt. Helt plötsligt blev jag ju jätte sugen på en macka sen på te och så fick jag för mig att börja på mitt solo sen lite mer te sammanlagt 1 liter skojar inte! Sen var jag ju tungen att kolla lite här och lite där på datan som ni ser går inge bra det här, men har typ 14 frågor kvar jag hinner natten är lång!




Så här ligger det till

Okej det är måndag ny vecka och det regnar inte ute! Jag är så less på regn, det funkar i nån dag men inte i 3 veckor?! Ajaj tänkte fara på apoteket men såg just att det stänger om 5 minuter hinner typ inte, nog för att jag är granne men tror inte ens 5 minuter räcker till. Ikväll blir det att försöka komma på vad jag ska göra som projekt arbete och så ska jag slänga in lite körkorts plugg, det närmar sig ju faktiskt december tro det eller ej. Ååh på onsdag är alla i klassen 18 år men inte lilla jag buhu.



Peace!


Hårt arbetande kvinna söker

Jag har haft massor att göra den här veckan har knappt hunit ta han dom mig själv. I måndags tänkte jag plugga men hade glömt bort att jag skulle på en kurs om styrke träning för barn och ungdommar. Sen i Tisdags var jag verkligen tvungen att plugga för kom hem så sent på måndags kvällen. Onsdag, eller igår pluggade jag också ni ser ingen tid för att uppdatera hära. Fullt upp helt enkelt.
Idag hade jag tänkt att gå och handla men när jag kom hem efterskolan började det renga och då ides man ju verkligen inte, men tills imorgon överlever jag ju!
Även idag ska jag plugga har nämligen prov imorgon om Celiaki ocg gluten.

Och så dog spotify

I älrighetens namn diggar jag min rubrik för den kommer inte ha det minsta likhet med inlägget om man kan kalla det så? Men spotify dog precis..
Iallafall nu har mamma och pappa åkt hem, snyft! Nä inte riktigt så illa men det var roligt att dom kom förbi för på köpet fick jag en fylld kyl och frys med mat, läkert om inte annat gott!! :) Övningsköra har jag också hunnit med massor ihelg så om ni sett en lite grön racer groda köra omkring i stan, förlåt med det var jag.
Här en bilder på grejerna jag köpte på stan igår, eller halsbandet fick man som "present"
Och spotify lever igen!

Ta satts!

Sådär nu har jag tillgång till en dator! Eller jag har ju en dator men det känns inge kul att sitta på datan och slösa tid nu när mamma och pappa är här under helgen! Nu är dom nämligen uppe hos en i huset och hälsar på så jag tog min chans. Så vad har jag gjort fredag lördag? Jo direkt efter skolan på fredag gick jag hem och börja laga mat. Tre rätters ni vet, måste ju visa vad man går för. Mamma och pappa kom vid fem så då började vid med förätten, äpple med Chévre ost på mm. Varmrätt typ taco/köttfärs paj och efterrätt blev en fruktsallad.

Sen for jag till Logen vid norrstand och festa till 1 ungefär för det var några som arrangera födesledags fest, skoj!

Lördagen då. Började med 1 timmes träning, is såklart. Sen stan köpte lite saker. På  kvällen kollade vi på Min stora festa grekiska semester den var faktiskt riktigt  bra, rekomenderar den gärna!

Nu sitter jag  här vi ska göra lite ärenden senare osv :)

Mycket text I know :)

Hon den söta!

Kom på att jag glömde skriva en sak igår. Det är så att bilden på mig i kyrkan och bilden då jag/vi är på kirunafestivaln är tagna av Karin typ världens bästa fotograf! <3


regnet kan ta å sticka iväg från piteå!

Regnet öser ner och jag sitter hemma hos Sara och chillar innan jag ska dra till ishallen och vara tränare. Seriöst jag orkar inte gå ut när det regnar så här efter en sekund så är man sjöblöt!!!


Så här kul har man hos Sara!!

Sommaren är kort

Tänkte att jag kunde "presentera" hur min sommar varit och vad jag gjort och vart jag har befunnit mig :)


Det började med skolavslutning åkurs 3 here we come!


Min kusin gifte sig samma helg som kirunafestivalen.


Karin hängde med på kirunafestivalen och vi kollade på Daniel Adams Ray med Frida. Grymt!

Jag åkte på konståkningsläger i Orsa har inte precis några bilder där ifrån.


Sen blev det ju såklart PDOL då fick man vakna upp till lite göllig text tycker jag :)



Av någon anledning fick jag lust att börja handarbeta mitt i sommaren, ser man på jag fick till det bra ändå :D



Var med söt Anna ganska mycket as roligt ju! :)



Sen var det bara att packa och åka hem till Piteå igen tråkit men ändå så skönt att få komma hem!


Har typ tagit bort lite grann sen så är jag så dålig att ta bilder (ska bli bättre på det) Men vi kan kalla det en sammafattning av min sommar!


Seconda

Då var andra teori lektionen färdig, hoppas jag blev något klokare iallafall! Nu ska jag försöka plugga lite igen.

Min dag annars, typ min sega kropp strejkar mot min skalle. Så tänker under dansen, inget funkar som det ska tappar balansen heela tiden och så vidare.. Dock hade vi en ganska chill och rolig religon lektion så kompenserar upp litegrann. Vi slutade rätt tidigt så for hem gjorde lite körkorts grejs, åt svin god middag.

Min middag var pasta men en klick pesto på och bacon. Mummms!

Less!

Alltså det här med att plugga är vekligen inte min grej men jag måste verkligen bli klar med min engelska bokrecension men gudans vad seegt det ska vara!

Tränings helg

Efter skolan på fredag stack jag ganska direkt till luleå med skridskorna i väskan. Sen var det att skrilla på hela helgen, jag sov hos vickan för att vi var tvunga att stiga upp ganska tidigt så det blev lättast så, sen så var det ju väldigt roligt att vara med henne också!! Nu blir det Idol tittande, undra om dom hittar några idoler idag? ;)




Från förra söndagen då vi var och på en cykel tur. Trevligttrevligt!

Man blir galen

Nu ska jag berätta om min gårdags kväll som var väligt...irriterande! Jag hade tänkt vara duktigt och fixa klart min konståkningsmusik klippa och mixa ihopp låtarna. Det tar längre tid än vad man tror för man vill uppnå så bra reslutat som möjligt så jag gör och jag gör om flera gånger men till slut blev det riktigt bra, nöjd å glad! :) Ja då lyyssnar jag på musik då, funkar det? Svar nej. Testar igen fuknar fortfarande inte, men då hittar jag en inställnng på programmet där man kunde göra om låten till Mp3 format, jaha var det så man skulle göra smart! Nu borde det funkar tycker man då men nää inte det! Jag försökte ju såklart med andra sakar och speciellt flera gånger. Så det är bara att göra om allt jobb någon annanstans. Vad jag vill ha sagt är att tekninken är bra förutom då den inte fungerar!!!


Inte den mest passande bilden, men den förklarar iallafall hur mitt ansiktutryck ungefär såg ut igår.

Web cam



Lite bilder från förra veckans lektion.


Körkort på ge

Idag är ingen vanlig dag för idag har jag varit på min första körkortsteori lektion. Okej så otroligt spännande var det inte men det är roligt att jag äntligen börjar hoppas jag inte är för sent ute iallafall vill ju isåfall ha kortet ganska fort efter jag fyllt år (allmänt jobbigt att fylla år i december!) Men hinder kan ju alltid uppstå, livet ni vet.




Pluggar

Okej just nu pluggar jag inte tog mig en liten paus annars blir man så grötig i skallen och vem vill ha gröt där? Nä men seriöst jag ska snart plugga vidare eller rättaresagt skriva vidare på min engelska presentation av min bok.



Dom här ska jag nu försöka skippa

Bond, James Bond

Hur cool är inte James Bond på skala 1 till 1000? Han är ju en riktigt man alltså, tål allt tar ingen skit lixom! Sen får han massa fräna grejer kolla in bilarna bara. I mitt nästa liv ska jag bli lika cool!


Söndag

Idag är det söndag och då söndagsstädar man. Oj så duktig jag varit, damsugit hela lägenheten, skurat alla golv, dammat av mattorna, varit och boka tvätt tid sen så tog jag en liten prompis till Sara. Vi paratade lite sen så tog jag hem min cykel för jag lämnade den där igår för fick skjuts istället och det tackar man inte nej till! Nu sitter jag med en kopp te kollar på one tree hill och skriver lite läxa!




Mat!

Sitter hemma men skallebank och är allmänt trött! Men snart ska ta och laga lite mat. Och det är inte vilken mat som helst det är en av min favorit rätter och den är super lätt att göra, det är lax i creme fraiche sås!

Receptet till 1-2 portioner.

2 stycken portionslax bitar
En burk creme fariche
Salt, peppar, lite citronpeppar


Häll burken men creme fraiche i kastrullen och värm upp. Skär laxbitarna i mindre bitar och lägg ner dom i kastrullen. Salta och peppra maten. Lax går fort så bara efter 7-12 min puttrande så borde laxen vara färdig, kolla så att laxen är fast i köttet. Koka pasta till.

Kompispris

Skolfoto chek. Middag chek. Telefon snack chek. Nu är det bara att gå till ica och handla sen är dagen chek lista färdig!

Hard work!

I skolan och har engelska yay skriver fortfarande om cv och sådant yessyes :) nu ska iv jobba vidare sen blir det skolfoto :)

glad tjääj


RSS 2.0