Var glad över det ni har


Positivenergi

Så himla kul jag hade igår! Maggio var grym som vanligt, sen blev det en hel del dansande till grymt härlig musik! Mina plan att gå ner till staden och kolla in utbudet gick i kras när man vaknade upp till orkan och halft spöregn, vi har en fin sommar i år... Borde åka och handla frukost till imorgon, men orkar jag? Nää, kanske senare. Men det jag borde göra nu är att fortsätta med mitt ihopp plock av saker, flyttar ju faktiskt ut här om en måndad. Det börjar bli dax att börja med det mest deprimerande här i världen. 
 

Stadsfesten

Snart borde Mandus vara här för att hämta mig för att sedan dra till kvällens äventyr - stadsfesten! He kommer bli kul med en kväll med lite festival +  att jag har ju riktigt fint och trevligt sällskap!!
 
 

Tvättstugan

Går kvällen blev bra, for till Alex vid 4 tiden på eftermiddagen he blev havreflan och syltkakor vi tog oss tid till att baka. mandus kom dit och vi kolla på Pussy in Boots - Mästerkatten i stövlar så att säga! Har stoppat på två maskiner och en tredje väntar. Tjej med myket tvätt, jajjemän!
 

Juni

Sen jag började jobba har jag börjat bli virrig och måste fråga folk vad det är för dag, men idag vet jag att det är tisdag och jag vet att jag är ledig idag! Idag blir det att baka med Alex får se om det blir kanon eller kalkon, resultat är helt enkelt en suprise :)


Måndag kväll

Det är måndag och det betyder att det är ny vecka, en vecka med jobb och som för hoppningsvis slutar med två kvällar på kirunafestivalen. Håller tummarna för det! imorgon blir det att sällskapa med Alex och baka, vi ska vara två små gummor helt enkelt. Vill även ta mig ut och träna, får se hur jag tycker om det imorgon har en tendens att ändra mig över natten... Nu Navy CIS!!

Midsommar

Efter 8 timmar arbete har jag tagit mig hem, ska byta lite kläder sen blir det middag! I morgon väntas en till dag med jobb, pengar pengar pengar!

Midsommar igår slutade bra, planeringen var väl inte den bästa men det började med grillat hos Mandus med Kikki och Karin sen slutade det med Kaffe på Max, där man även hittade en övertrött mig! Sen hittade man en av slockand mig i sängen, fick mig några timmars sömn i slutändan :)



Så går de till

Sitter och funderar över livet och laddar upp inför några timmars jobb så här en helt vanlig torsdag. Ätit frukost har jag gjort så nu är det bara att dra på sig jobb kläderna, kör på samma typ varje dag. Fick ett samtal nyss av min chef som säger att jag kommer gå tillbaka till mitt vanliga arbetsschema från och med tisdag. Men till helgen jobbar jag 100% och tjänar pengar. Blir inte att parta till helgen, men då får jag ju ladda upp inför nästa helg istället -Kirunafestivalen!! :D

Jag och Mattias från förra Kalles kvällen

 


Söndag

Snart har jag diskat all diska från den här veckan, har varit ett berg med disk typ. Sen måste jag komma ihåg att ta in mina mattor ute på balkongen som är jätte blöta efter att glömt å ta in dem igår, visste ju inte att dert skulle regna lixom! Sen blire att tagga jobb :)

Jobb

Nu börjar äntligen saker och ting lösa sig för mig! Sommar jobb, chek - Skola till hösten, chek! Var och fick info om jobbet idag på kommunhuset, bara tredeje gången den här veckan jag är där...men det lönar sig! Så jobb inom äldreomsorgn blir det eller det är ett avlastningsboende, men bättre det än ingenting!! Nu -> MAT

Klar

Det blev verkligen en hel dag i black box idag, inte har man hunnit se mycket av solen idag inte! Vi gjorde ju då två föreställnigar och personligen tycket jag andra gick bäst! Nu ska jag hoppa i duschen sen blir det då sängen dirr!!!

Ikväll

Idag är det föreställnings dax igen. För er som vill gå så är tiderna kl 19.00 och 21.00 och det är på Black Box (acusticum) vi håller till. Föreställningen handlar om att tycka om sig själv och föreställningen intäkter går till Friends, mot mobbning! Komsikomsi biljetterna kostar 150 spänn tror jag, vet inte riktigt MEN kom i alla fall :D Snart kommer Kikksen med bussen då far vi och handlar sen börjar allt rep inför ikväll!

Och Karin, ja det är heeelt sant! Kommer du och hälsar på mig?? :D

Mitt i prick

Lista ut vad som står där vavavava!! :D

Balen i kort



Tro inte på triss

Jag vann ingentiiiiiing, mitt liv är över buuhuuu! Vad ska jag ta mig till????

Miljonär

Ligger i soffan en sista kväll känner jag, orkar inte riktigt med så mycket ju nu. Det blir inte bättre när man även måste dansa sjuk, men man lever bara en gång! Ska njuta av känslan att kanske vara miljonär ett tag, sen ska jag dränka mina sorger i te.

Ännu en studentpresent

Förskyld

Mitt nässpray tog slut trodde jag så var död i några timmar innan jag hittade ett annat på ett ett ställe vart nässpray flaskor inte ska stå! Så nu lever jag igen. För att kunna prata och leva med med min hals så dricker jag te ur min nya temugg jag fick som studentpresent. Nu ska jag kolla Criminal minds och sen ska jag ta mig till sängen!


Studenten


Chalalala

För vi har tagit studenten! Jepp det var igår ja, nu är jag fattig och arbetslös så kul var de att gå ut skolan... Nä inga dåliga miner här inte är ju glad ändå jö! Sitter med min nya, fina, helt fantastiska dator!!! Hjärta till den alltså <3


Allt det där

Det har varit mycket senaste tiden for upp till Kiruna och hem igen, balen igår och snart är det studenten! Full rulle helt enkelt!! En artikel från balen igår då!
http://www.pitea-tidningen.se/nyheter/artikel.aspx?ArticleId=6956312

Fredag

Har precis tagit mig ur duschen kan säga att det behövdes efter ett sjukt roligt men jobbigt danspass med Kajsa! Vi tog oss till Acusticum och så tog vi oss varsinn lunch, riktigt gott var det! Mår lite halvers nu, ska ta och vila upp mig iform innan jag börjar med mitt packande tills imorgon!

Jag och Alex från våran ganska misslyckade Kalleskväll..!:)

RSS 2.0