Andra dagen

Första dagegen på skolan blev avklarad igår, Vi är en klass på 16 personer, 15 tjejer 1 kille. En ganska vanlig siffra för killarna skulle jag nog påstå. Alla verkade snälla å trevliga ingen som bits i alla fall!!

Det slutade med att jag och Mirre tog oss in till stan och gick omkring ett tag innan vi tog oss till Odenplan och Hemmakväll. 4 filmer för 40 spänn, inte illa asså!

Idag börjar vi klockan 13 slutar klockan 14 ;) Vi ska nog möta upp Mandus och senare ikväll har jag min första träning med truppgymnasterna. Spännande!! :D


Stockholm

Nu har jag äntligen kommit till mitt ny hem. Hyr ett rum i Kista hos en av min mammas bekanta. Ett litet men mysigt rum! Har packat in de kläder jag hade med mig, mamma kommer dock med mer på torsdag, hehe. Sjukt trött, vill sova, måste byta ampull, ork it, men måste. Sen sängen och sen skola imån!! Börjar 10 upp klockan 7, nu börjas Stockholmstider...

Massor av kärlek till alla hemma i finfina Norrland <3


Baka liten kaka

Min lillkusin (kusin barn) ska ha fördelsdagskalas idag. Och jag är anställd som tårtbakare, gräddtårta och kladdkaka. Så nu vet alla vad jag ska göra hela dagen, ska bara vänta tills dem köpt alla ingredienser som behövs sen sätter jag igång!

A long day

Min kropp värker av sån där skön träningsvärk. Gympass både igår och idag, plus att de blev lite badminton spelande när jag ändå var igång lixom! Ska inte hålla mig uppe för länge är trött och vill sova. Imorgon väntas packning och träning, hej jag har ett liv...Meeeen snart så.

Det ligger till så här...

Ursäkta att jag skriver väldigt lite för tillfället! Men har hänt mycket i livet de senaste veckorna. Flyttat runt i Piteå, jobbat, hängt med vänner, åkte från vänner, bilat hem till Kiruna och nu håller jag på att packa upp, packa om och packa ner igen för på söndag blir det att fara till Stockholm. Min nya hemstad! Men så fort mitt liv inte är ned packat i väskor och lådor och när jag äntligen får en bestämd plats att bo på, ska jag bli bättre på att uppdatera, så kanske någon gång nästa vecka. Håll utkik!!


Ni är bäst

Från att ha bott hos Vickan så har jag nu flyttat, eller ja nu och nu i söndags flyttade jag till Lina! Hon är på sitt jobb för tillfället och tror jag hon kommer hem snart så ska passa på att ta å vila en stund innan! Är som lite trött från gårdagens lite halvt spontana utgång! Sen blir det jobb för mig å, så kan vara bra att inte vara allt för trött :)

Lördagmorgon

Känner att jag ibland inte borde vara allt för morgonpigg, alla sover ju när man stiger upp! Ska ta mig an Vickan och få upp henne för att dra med mig henne in till stan, känner att stan bara behöver mig idag! Och då ställer jag upp, ofc. Kommer säkert vara jätte mycket folk på stan idag, kanske, det är i alla fall de jag tror... Ajaj mission Vickan nu då.
 
 

God Natt

Kvällen är kommen, äntligen! Ligger i sängen redo att sova, har ett par riktigt trötta ögon kan jag säga er. Annars? Jobbat hela dagen, i morgon väntas 8 timmars jobb - annars 6 timmar. De var jag som lagade middagen idag, lax med sås och pasta. I morgon är de fredag och jag längtar till helgen!! :)


RSS 2.0