körkort

Jaaaaa, nu är det där jäkla körkortet taget och nu får jag köra hur mycket bil jag vill!

Det första jag gjorde var att skjutsa hem söt Karin!! Yeeay

En sån underbar dag

Ååh nu ska jag bara hoppade duschen sen ska jag sova, just nu hade det varit skönt att kunna säga sova tills jag vaknar men back on track imorgon alltså. Historia här är jag. Men dagen har varit riktigt grym föreställning som föreställning men det är en lite speciell känsla! Men som sagt tagga för att kötta den 7 maj! Yeah baby.


Förställning

Måste snart dra mig till skola för våran sista föreställnings för dagen som går av stapeln kl 19. Våran klass har bara med ett dans nummer men vi taggar vårföreställning istället!!

Dancing in the school

Efter ännu en dag med dans och scen rep så borde vi nu vara klara tills imorgon, kom och kolla skolföreställningarna eller kvälls föreställningen som är kl19 i samlingssalen. Ska kolla Smash ikväll dricka en kopp te till och se till att lägga mig i tid, kan ju satsa på att var lite frääääs imorogn kan ju behövas!


Sanningen

För att jag ska slippa förklara vad min humor bland annat kan "bestå" av, så låter jag istället egoina visa det.

Last night

Forsätter med mitt städande denna söndag. Blir att fara till skolan senare och repa med Kajsa. Igår började vi hos Sara innan vi for till Daniella och dansade loss, vid halv tolv gick vi mot stan och glassiga Kalles. Hade faktiskt riktigt rolig, lite folk för att vara löne helg men bra de då får man plats till att dansa istället för att stå ihopp trängd som en liten mask!

Jajjemän, skotta snö en lördagskväll för att få in bilen. En helt normal syssla om ni frågar mig?!
Det får räcka som bevis på att jag hade kul igår!

Danza Kuduro

Nu har jag hunnit varit på stan och apoteket, köpte Omeg-3 kapslar. Var en snabbis och handlade på Ica, ekade i kylskåpet. Nu ska jag städa för fulla muggar, byta lakan damma osv. Var ju även och skottade bort all snö från balkongen i morse kan ju säga att det var på tiden, varit lite svårt att öppna dörren förut nu går det suveränt. nu behöver bara sommaren komma så att jag får användning för den! Sen blir det att tagga för den kommade kvällen!!

Min katt som varit borta hela vintern dök upp under snöskottning lite paj men det löste jag med tejp <3

That's me

Hahaha, så himla fult trodde inte de hade filmet mitt åk när jag var i Skeleffteå och tävlade för två helger sen kanske? Tänkte att ni skulle få se det, nog för att det där verkligen inte är så där toppen bra så är det i alla fall bättre än Luleå tävlingen.

Fredag

Åååh äntligen fredag behöver verkligen få vila min skalle idag. Min tanke var att gå på träningen idag men nu när jag känner efter så tror jag seriöst inte att jag orkar, har blivit för många sena kvällan den här veckan och förra så att gå och träna är inte det jag behöver! Ikväll ska jag inte har något som heter läxor eller skola i min skalle och istället bara kolla film och låta min hjärna slippa tänka. Hör av er om nån vill göra mig sällskap?!

Mitt nagel lack har jag nu tagit i akt att fota åt er så nu kan ni själva kolla efter vart det går att köpa för som sagt jag har ingen aning... Men snyggt är det i alla fall :)

Naturkunskap

Sånlektionen gick ut över tiden men nu är jag hemma och redo att lära mig allt som borde varit inlärt för länge sedan, jag ska göra ett tappert försök!


1+1=0

En kvinna som mig som inte riktigt är kompis med diksen som oftast ligger i högar tycker helt plötsligt att diska jo det ska man göra när man igentligen borde plugga. Ibland funderar jag på hur min hjärna fungerar där upp, varför är jag så himla trög och konstig har som inget riktigt vett. Vem ställer sig och diskar när jag har prov på fredag i ett ämne jag är lite efter i? Tar tag i det nu istället, men nu blev jag hunrig ojoj.

Snart sportlov eller?

Åt en såndär lagomt god middag bestående av past och köttfärssås. Lyxade till det lite med att stoppa i extra mycket chli pulver, bönor och banan suuuper gott om ni frågar mig, det borde ni testa på!! Imorgon blir det att stanna över och repa efter skolan till  föreställningen vi ska ha på måndag och tisdag, tror jag? :) Så när vi hade slutat idag var vi och kollade efter skjortor hittade några passande på BikBok. Gick på bankärende tog kortare tid än vad som var beräknat så hade massa dö tid till halv 4. Var och handla bröd och russin, for på stan igen köpte lite fina små grejer bild på det får vi se om de dyker upp. Träffade Amanda snacka med henne sen så var det äntligen körletion!

Dresses

Nu är jag här igen, hur lyckas jag? Skärpning jag är ju faktiskt 18 år! Määän hittade några snygga klänningar jag gärna velat ha att kolla på om jag var lika rik som typ Lady Gaga? Och hade lika fin kropp som Jennifer Lopez!
Celle minidressHedvig dressMosna dress
Jag vet att bilderna är små men samtliga klänningar är från melba.se.

Fetto tisdag

Jag ber och ber, snälla hjälp mig!! Ge mig en semla istället för plugg.

What the f*ck

Kan det inte bara bli helg igen, är dans sugen!! Nu -----> tillbaka till plugget!!

Back to basic

Hahaha vad fult, bilden jag la ut igår. Skojja ni med mig bara halva bilden syntes ju bara. Orkar inte ändra ni får leva med det! Mat är på väg till matsäck och jag är så sjukt trött men ska hålla mig uppe för måste plugga både körkort och till nkb provet vi har på fredag, taggaaaa....

Prisutdelning

Aa här har ni en bild från prisutdelning, kom på delad 5 plats.

Delfincupen

Steg upp vif halv 6 imorse för att hinna ta bussen som gick till Luleå klockan 7. Skulle egentligen kunnat ta bussen som gick 9 så att jag var där 10 määään det uppstog lite problem. I alla fall så var det tävling, har nog aldrig åkit sämre men fick hederspris för fint program typ. Sen knallade jag och mammsen på stan slutade med mat på Ban thai med Kiruna gänget! Tog bussen hem och nu sitter jag här. Ska sörja för att jag är så dålig på konståkning med att koka te och nu med mjölk i.

Vikarie

Alltså ni vill inte veta. Våran underbara svenska lärare kunde väll inte komma idag eller nå så hon har eratts med en vikarie som kommer från värmland. Hon pratar jättte lustigt, tänk er en dansk som pratar svenska okej inge fel på de låtar bara roligt i mina öron! Sen så vet hon inte riktigt vad vil håller på med och jag som är klar vet inte vad jag ska göra sitter bara och dör lite innombords. Lotta kom tillbaka!!




Det är henne du ser

Vad var det jag sa, jo att det aldrig riktigt går som jag tänkt. Jag är dock sant klar med uppgiften men det tog ju igentligen onödigtlänge! Varför? Jo tyckte helt plötsligt att jag skulle ha en ansikts mask bara sådär, det var ju så tråkit med NkB! Nu blir det att skriva klart analysen om amylas.

Tror jag hade passat som isbjörn i mitt nästa liv så där lagomt söt och gullig!

Sexy and I know it

Till och börja med så sitter jag fortfarande och stör mig på min matrest jag har där baki som bara är där och stör mig! Sen så sitter jag faktiskt och skriver på min labbrapport, men mest gör något annat slänger in en mening dit nån gång var tionde minut. Rent teoretiskt börja jag hinna klart med den, määääääään det är mig vi pratar om hära och då brukar det inte sluta så lyckat, hehehe.

Tillexempel så här kan det bli efter ett tag
jag vet jag är riktigt sexyyy

Hjälp

Seriöst snart går mitt liv över! Har snart suttit i en timme och försökt få bort ett litet frö eller vad det nu som fastnat baokm min ståltråd jag har baki framtänderna. Så sjukt irriterande gåt verkligen inte att tänka på något annat! Har prövat att borsta tänderna, tandpetare, skölja munnen med vatten vad mer kan man göra?

Noll

Försökte mig på min labbrapport men fattade verkligen ingenting! Får ta och snacka med han imorgon han ju ändå inte tro att man är något slags MVG barn här inte! Blir att gå och göra sig klar för natten och gå och lägga sig istället.

What to do?

Snälla kan jag få ett liv?? Inte så jäkla kul att sitta framför datorn alla dagar och plugga om det inte här religion så är det nk b om det inte är nk b så är det historia. Jag vill bara önska mig själv en kväll man kan gå och lägga sig i tid, inte halv ett! Aja religionen är som sagt kvar idag blir det att skriva en labbrapport jag verkligen inte fattar något av!! Någon som kan ämnet och känner jag manad att komma och hjälpa mig? Nä trodde väl inte det....
Det enda positiva är att körlektionen gick bra idag.
Och jag har fortfarande ingen mjölk hemma så att jag kan dricka te med mjök, mycket godare så!

Klar

Nu är det in sickat och klart!! (Y)

I'm a day dreaming

SKriver klart sista frågan på hemtenten till religionen, missuppfattade det hela så var ju inte alls klar som jag trodde igår. Men det går bättre men apelsin och te vid sidan om ur högtalarna spelar det härlig fest musik för att hålla mig vaken!

Det var kebne upp.

När jag gick i skola i Kiruna gick jag på en friluftsskola, vi var ute på en längre tur varje höst och vår t.ex. gå igenom lapporten åka skidor runt hela Kebnekajsemassivet. Nu så här i efterhand saknar jag det verkligen att under bara några dagar verkligen få släppa allt och istället fara ut med sin klass och ha roligt medans man fick uppleva massa som man annars skulle ha missat. Och det var så länge sedan jag fick göra något sånt där, vill verkligen gör något sånt snart igen. Någon som är sugen på att fara på en tur under några dagar skidor eller vandrar kängor spelar ingen roll, äta pasta carbonara (den frystorkade vesionen, ofc), ha tränings värk och skav sår, sova riktigt gott på nätterna och bara leva livet?

En av de mest minnesrika resan jag varit på var när jag och min klass i 9an tog oss runt hela kebnekajse och ända upp till toppen. Och vi är fortfarande de enda på skolan som har tagit oss upp på toppen, det gjorde vi bra! Det var inte för kallt och inte för varmt, inte för mycket eller för lite sol - allt var galant! Turen varade i ungefär en vecka och det var den sista stora "grejen" vi gjorde innan vi sedan splittrades och började gymnasiet, lite sorligt men något man alltid kan plocka fram och minnas!
Vad ska man säga Kebnekajse runt. Det absolut jobbigaste resan jag gjort och den dagen vi tog oss till toppen så var vi ute i snön i 12 timmar, vi for sju på morgonen klockan sju på kvällen var vi hemma igen, men det var de värt! Men det var även bland de roligare resorna fast det blev inte mycket till skojj på kvällarna då de flesta låg däckade som sälar istället. Det är nog även den mest ofräscha resan ingen dusch och riktigt toa under en vecka. Sammanfattnings vis helt jätte underbart, som sagt vem vill göra något sån här med mig igen?? Snälla!

Alla <3 - dag

Efter två danslektioner begav vi oss mot utbildningsmässan, inge klokare men grejen är ju den att man ska samla på sig så mycket gratis grejer som möjligt!! For på stan för att köpa en puderborste till mitt nya puder, nu kanske fattade det. Gick till handelsbanken för att kolla läget där och dom verkade då sköta sig. Kollade runt bland de andra affärerna till jag tog mig mot trafikskolan och gjorde faser.
Ibland har jag bara lust att på pricken åka hem till Kiruna, det har jag just nu!

Posten

Nu är skoldagen över, ska slänga i mig lite mat sen ska jag plugga resten av hela kvällen. Ska även ta och slänga i mig lite mat. Var på Ica och handla innan jag for hem och så postade jag två brev det var länge sen, vilken nostalgi!

Fick hem mitt smink jag beställde i förra veckan. Har aldrig testat det men jag hoppas att det kommer vara bra endast naturliga ingridienser i allt deras smink.
Och nej, de vill nog inte att jag ska falla för deras andra produkter?

Och jag älskar livet

Ooh himmel vad trött jag är. Efter Karins visit så at jag middag alldels för mycket däckade i soffan i 2 timmar. Tanken är att min hemtenta ska lyckas bli klar, får se hur det går.

Make a choice

Jag dog lite nyss, jag hittade de här skorna för 314 spänn. Jag är inte så jätte förtjust i Jeffrey campbell skor inte heller inspererade, men dessa fastnade jag verkligen för de ser inte lika klumpiga ut som liknande. Beställa, inte beställa...?

Less tjääääj

Nu är det krig! Tredje gången jag skriver om det här inlägget, sen försvinner det bara wtf! Steg upp vid 8 surra med mamma. Kommit fram till att man ska städa hungrin fy så effektivt det gå då! Och sen medans jag satt och åt frukost får man veta att Whitney Houston, alla bra artister bara faller bort nu för tiden. Karin kommer senare vi ska smida planer om Amsterdam.

Det blir i alla fall MAX till lunch

Okej ska fatta mig kort, de jag ska åka med till Skellefteå kommer om bara några minuter så måste rappa på lite. Jag åker till Skeå för tävling befinner mig dära hela dagen. Ska vara både tränare och tävla själv, tagg nä! Har nytt program, musik allt + att jag typ inte tävlat på ett år, hur gör man? Nä så illa är det inte.

Som vanligt då

Vad hände med att nå idag ska jag faktiskt ta och göra bort lite skolarbete? Då hamnar man framför tvn hallå det var ju Notting hill en så sjukt bra och romantisk film! Men istället för att sitta och hänga läpp över det går jag istället och lägger mig i sängen å läser i körkortsboken, ja precis det sks jag gör nununu! Vi tar ett till nu också bara så att alla säkert att förstått.

Skeå

Har redan bytt om till pyjamas, det är de skönaste man kan gå omkring med när man är hemma ingen bryr ju sig ändå och ingen ser mig! Imorgon blir det att fara till Skellefteå över dagen för tävling kommer även att vara tränare för de yngre som åker med, vi får se hur det går det enda jag vet är att jag kommer att komma hem som en riktig vinnare ensam kvinna i min gupp...Yay.

Kom igen nu

Torsadg redan vat tog veckan vägen känns inte som att det är fredag imorgon. Är hem kommen från sånglektion gick bra lite bättre än förre gången. Nu ska jag göra något inte bestämt mig än för vad går och tar mig en macka i alla fall!

Kikki min vän du är verkligen sådär lagomt toppen bra, den bästa Kristin jag känner. Ditt hjärta sitter verkligen på rätt plats och det är inte alla som har det, så kallade idioter. Men du har det och det är de som räknas!

What's in my head

Jag försöker verkligen att plugga men det tar verkligen stopp, det går inte! Jag har inte lust att plugga snart ger jag upp med mitt försök och går och lägger mig istället, så gör jag det imån...

I denna stund känner jag från djupet av mitt hjärta att Vivvi är den skulle behövas just nu!
Jag älskar dig nu och föralltid <3 <3

Äntligen

Alltså verkligen äntligen! Efter skolan så stack jag till trafikskolan, skulle bara testa sista fasen kolla hur den var och så klarade jag den!! Känns bra för nu kan man istället börja nöta, vill verkligen klara det där provet! Ett prov som i alla fall gick ganska bra var ju historie provet idag, svarade på alla frågor och det kändes bra efter. Sen ishallen och köra igenom nya programmet och som tur var så fick jag skjuts hem så behövde inte komma hem och vara en istapp. Nu blir det mat och skolarbete.

Inte för att jag åker med paljett brallor på isen men det gjorde jag innan jul!

Prov plugg

Ska ge mig av från den nya teknologin och bege mig till de gammla hedliga böckerna. Kvällen består av plugg..

Don't stop

Kvällen lär bli späckad med massa plugg har inte så jätte många frågor kvar men sen måste man ju lära sig det också, där är den svåra delen. Idag på eftermiddags dansen, om man nu kan kalla det så. Men i alla fall så kom inte våran lärare i tid för det varit nån jätte olycka utanför Luleå - Vill bara att ni som kör ska ta det försiktigt och inte överskatta eran förmåga!


M-åndag

Skola idag hela dagen dans både på christinaskolan och på högskolan, sen får vi se hur dagen slutar!
Mina awesom skor kom till mig i helgen, fortfarande lika fina att sitta och titta på. Bilderna gör dem dock inte riktigt rättvisa för jag har redigerat dem lite, eller rättare sagt försökte rädda dem lite!

Next episode

Plugga på en söndag aldrig hört talas om. Men för tillfället har jag en paus för det kände jag väldigt mycket för nu! Menmen back to work, jajjemääään.

Sen så har jag även putsat mina berlocker jag har på min nya kedja för den gamla gick tyvärr sönder igen, kände inte för att börja lagen den igen heller.

Helgen

Så här ligger det nu till att jag har suttit som mucik spelar på ishallen hela helgen. Ett jobb som inte är det roligaste för man sitter där helt själv, folk klagar "musiken är för låg" osv, man känner sig bortglömd och så är det kallt. Och det är precis där jag var. Men inte nu för nu är jag hemma ska sätta mig och plugga lite historia för det var tyvärr prov på onsdag...

Let's do it again

Okej nu säger jag godnatt för nu går jag och lägger mig, blev att sitta och kolla efter hotell lite längre än vad jag tänkte mig och inge klokare blev jag! Antligen är det billigt och bra men ligger ute i boshen eller så är det i stan och bra men är tillägnade åt dem som är svinrika!


Umeå-Piteå

Efter att ha befunnit sig i Umeå hela dagen är man nu hemma med mat i magen och är allmänt trött. Nog för att jag sova både dit och tillbaka så är det inte samma sak som att gå och lägga sig i sin säng, nejnej! Först ska jag kolla lite om Amsterdam far ju dit om 57 dagar eller nå sånt!!!

It's so easy

Denna morgon blir att tillbringa någon timme i buss mot Umeå där det blir att kolla på balettakademin och universitete. Sen efter man har jag gjort det så tillbringar man några timmar hem igen. Aa ungefär så ser dagen ut än så länge men eftersom att jag är med så kommer något säkert att börja tjorva och vi kommer säkert inte hem förrän imorgon...? Håller tummarna på bästa och låter dagen bli bra.
Igår fick jag en kartong, tack för den!
I min kartong fanns det en studentmössa, tack för den!
Och så här snygg var jag i den, tack för det!

RSS 2.0