Blame on me

Sorry för dålig uppdatering men Karin är ju är och vi har det mys. Vi har åkt skidskor, gjort pumpapaj, åkt bil osv...Hon åker hem imån så ska spendera en sista kväll med denna skönhet nu. Puss

This is the life

God morgon!
 
Det är måndag mycket fint händer idag ska snart fara upp till stan och gå på massage, det tackar man inte nej till. Karin kommer nån gång, borde kolla lite mer exakt när, det löser jag sen. 
 
Ska dricka klart min tekopp, lyssna på lite Amy Macdonald medans jag klär på mig, sen far jag :)
 

Karin!!

Idag är också en sånn där bra dag. Köpt mig en skinnjacka av äkta skinn för 50 kr, hur underbart är inte det??!! + lite annat nytt för lite pengar. Sen så ska det bli thaimat och utgång ikväll. Helt ekelt god mat och träffa fina tjejer.
 
Och på måndag kommer Karin. Ååh min fina lilla Karin <3
 

Tips

Det var en Lydia som undrade vad jag använder för produkter typ rengörning och smik också fattade jag det som. Sen måste jag tacka för att få höra att du tycker jag ha fin och fräsch hy, det värmer <3
 
Men för att komma till saken.
  • Under veckorna smikar jag mig ingenting, känns väldigt onödigt då jag ändå svettas bort allting.
  • De kvällar jag kommer ihåg brukar jag använda mig utav ett ansiktsvatten som jag såklart inte minns namnet på..
  • Men då jag använder smink brukar jag använda mig utav dermosils mineralpuder, ettt väldigt sköntpuder gör så att man får bort det glansiga i ansiktet och det känns väldigt naturilgt! Också väldigt prisvärt och billigare än Id.
  • De gånger då jag "sminkar upp mig" mer så använder jag mig utavs HM's puder, helt okej och prisvärt. Och ytterst få gånger en foundation från Nivea, mest på fest så att säga!
  • En kräm jag också använder mig utav är Bodyshops vitamin C skin boost!!!
  • Och till avsminknings använder jag mig utav Oliva naturell.
 
Egentligen är jag ganska dålig på att använda mig utav produkter. Låter oftast hyn vara naturlig, tror inte på att man ska använda sig utav för mycket krämer osv. Men nån gång då och då tycker jag man kan göra det!

Brrr

Nu är jag äntligen hemma! Flyget landade vid 12 tiden så har hunnit varit här ett tag. Hunnit gå på Lions ohämtadebrev försäljning där jag tillexempel hittade en sminkborste från Face för 10 riksdaler, inte illa! 
 
Och shit vad kallt det är här alltså, typ vinter ju! Ska inte låta som en som aldrig sett snö, men det är snö på backen, väldigt mys pysigt!

torsdag och godmorgon

Var uppe före sex imorse något som just för tillfället känns lite jobbig då jag nu sitter och gör ingenting! Min buss går halv så får börja ta mig ditåt om ett tag, he ska bli riktigt fint att få komma hem till Kiruna igen. Jag ska lata mig, träna, vara uppe längre än till 22...och köra bil, saknar min gammla pärla! Och förhoppningsvis knyta på mig skrillorna och åka lite.

Kommer bli ett grymt lov, löööve!


So high

VIlken grym dag det är idag alltså. Det var helt underbart att dansa idag, villken engergi man fick utav det.
 
Och efter att ha prövat ett X antal tröjor och varit i lika många affärer hittade jag också till slut tröjan jag ville ha. En längre svart som ska passa att ha leggings till. Och för att kunna ha min fina svart tröja till leggings så fick jag med mig två riktigt höstiga och fina leggings också, score för det!! 
 
Och inte nog med det, I'm da winner of the döskalle armandstävlingen från Kellys Biddles blogg. Hur roligt är inte det! :D
 
 
Aa en svång förbi apotek fick det bli också, ekar tomt utav insulin i kylen.
 

Where I belong

Det är så synd om mig som har sovmorgon till 15:15 idag ;) Har nyss kommit ur duschen, något som nu i efterhand känns ganska onödigt eftersom jag har dans senare i eftermiddag.
 
Igår var ju tanken att jag skulle förbi en affär och köpa Victoria secret's body splachs. Jag skojjar inte om jag säger att affären låg 30 sekunder från tunnelbanan, men för mig tog minst 15 minuter att komma dit. Man ska inte lite på navigator på mobilen...och inte tro att man tar genvägar heller för den delen. Hittade affären men såklart hade dem stängt för dagen, lagomt typiskt sådär.
 
Ska ta tag i min packning, klä på mig och äta lunch. Sen gör jag nått av mitt liv också, puss!
 
 
Gammal bild, men ett tydligt bevis på att man börjar se ut så här efter för många timmar vid datorn!!

Den enda regeln är att du ska ha så jävla kul och du ska...

Tjenna bananas! Är fett party taggad x1000!! Tchê tchererer thcê tchê, aa ni fattar grejjen...
 
Borde jag egentligen packa inför min hemresa som är på torsdag, men det är så tråkigt att packa så här sitter jag och målar naglarna istället. Nånting som gör att det av nån anledning blir väldigt svårt att packa, hehe. Men det som stör min fina party stämmning i mitt fina rum är ju den jäkla reklamen på spotifyyye!
 
 
Say you'll be here soon, sooner the better

Light outside

Sovmorgon idag, sweet. VI börjar dagen 10:45 med en mordern lektion och avslutar sedan dagen med street, men just nu har vi utvecklingssamtal på den lektionen så vet inte riktigt vad vi andra ska göra medans. Efter skolan så hade jag tänkt att fara förbi en affär och kolla om dem har något spännande.
 
Och jag stör mig så på att om man mobilbloggar och lägger upp bilder så hamnar dem på snikskan, något irriteranda. JA!

Danshistoria

Sitter på lektion, borde fokusera! hehe Ingen street idag så slutar redan 16:30 skönt men trist...puss


BLody sunday

Tjenna regniga och gråa söndag alltid lika trevlig att vakna upp till! Frukosten har nog vid det här laget landat i magen. Ska snart ta på mig något i kläd väg och stoppa på mig lite smink, man får passa på nu när det är helg. Under veckorna ser man annars ut som ett vandrande spöke eller en zombie kanske? (färdig utklädnad till halloween, why not?)
 
Senare i dag ska jag till filmstaden i näckrosen och gå på guidad visning, sen väntas våffelbuffe, eller brunch på portvaktstugan. Får se vad jag väljer!! 
 
Igår var det stadsvandring som avslutades med middag på ett Tapas ställe.
 

fredag

MItt liv är hyfsat svettigt, händelselöst, tråkigt och nu är jag trött mina kära vänner. Säger godnatt och hoppas på en bra lördag åtminstone.

Everyone is smiling

Trött, mätt, svettig och allmänt lagomt fräsch F18 sitter här, jajjemään! En vecka kvar tills jag kommer hem till Kiruna (tror jag) antaglien blir min biljett ombokad och jag åker hem på torsdag morgon istället för lördag :D
 
Min föräldrar kommer ihelg så blir att umgås med dem, mamma sover här och pappa total dissar mig och sover hos han kompis istället :O Nä blir bara lite trångt annars! Goda middgar och sitta på fik väntas som aktivitet denna helg, klagar inte :) Så ska röja bort det värsta, just nu vill nog ingen komma in i min lilla lya...
 
 

This is...

...fucking äckling amezing utomordentligt bra!!!
 
 

Curling

Min kusin som fyllde år igår hängde jag med idag, vi var och testade på curling. Fy fasen vad roligt det var och är!!!! Testa verkligen på det om ni får chansen till det! Vi var i curlinghallen som låg i Duvbo.
 
 

on my way home

Sitter och hänger på tunnelbanan. Har haft en riktigt bra och rolig kväll men efter mycket dans så blir man trött! Nu vill jag bara hem och sova!!!

Utgång

Nu tar jag mig ner till bussen sen bär det vidare mot Miranda! :) Utgång senare mot kvällen, vet att ni alla är avis! puss på er i alla fall ;)

Jag luktar vanilj

Sovmorgon idag, våran jazz lärare är i, wait for it.......Piteå! Borsta tänderna och ta sig till tunnelbanan då.

Dance and Sweep

Låt som går en hel del på repeat!! Älskar refrängen, aha!
 
 

my lovely darlings

För ett väldigt överenskomligt pris blev dem här mina!! ;)

FarmVille

Måste tyvärr erkänna, föll för alla jäkla FarmVille förfrågningar till slut. Yes, jag vet... Men ska inte vara sämre än alla andra så ni får gärna bli min granne om ni vill, lite härlig grann kärlek månste man ju ha!! :D
 
 
Sen så råkade ett par nya skor hoppa på mig idag, snacka om våldtäckt! ooopis ;)

Let's go crazy

Sutti och gjort en ny lista på spotify, mmm me like!! Ska fixa lite grejer sen tar min ögon och stänger sig tills imorgon :) Måste komma ihåg att öva min rytmikläxa också...
 

I will find you!

Sitter och kolla på fruarna i från Svegie som hade tur och fick sig en man i Hollywood. Ska ta å skaffa mig en själv hade jag tänkt, blir lite lagomt rik sådär. Det tackar man inte nej till! Borde duscha men orkar inte ta och lägger mig och sover istället, ensamt men ajaa!
 
Lika a virgin again - Chris Brown
 

Ny vecka, nya krafter

Måndag är en den dagen jag slutar senast alltså klockan 18. Så vid vid halv åtta äter jag min middag som idag bestod utav korv och stuvade makaroner, yummi! Dansmässigt har dagen bestått utav mordernt och street våran sånggrupp vi har på måndagmornarna var tyvärr intälld, tror det går en epedemi i skolan för alla har varit sjuka och vissa är fortfarande det och vissa blir sjuka än....Aja bara att proppa i sig med massor utav vitaminer!
 
Lite bilder från min lilla vandring kring husen igår, jag gillar Kista det är en småtrevlig liten förort!
 
Hittade mig en katt, vi kan kalla han Torsten!

It's a sunny day today

Solen skiner idag, knappt några moln på himlen. Jag är glad. Idag fortsätter jag mitt letande efter min jacka, har bara en affär kvar som jag måste kolla i först innan jag bestämmer mig vilken jag ska köpa. Ska första ta mig en promenad runt i kring Kista och kolla hur det ser ut här, har faktiskt inte gjort det än förutom den lilla biten jag går till tunnlebanan och centrum!
 
Sen så står söndagshandling på schemat och städning.
 

save me from my self

Sockarna känndes rätt imorse, märkte nu att dem var ganska så fel... typans då!


Wedding

Min fina kusin gifte sig med sin prins dagen innan jag tog mitt lass hit till Stockholm. Fota några bilder men som vanligt är dem varken bra och så har jag inte så många. 
 
 
Fast tyckte ändå att nån var riktigt fin ändå, men störst av allt är ju ändå kärleken så resten spelar ingen roll!

tunnelbana

Står och väntar på tunnelbanan som ska ta mig in till stan. Lite öde och lite tråkigt men det är fint väder och varmt för att vara höst, står i linne och kofta i skuggan och fryser inte. Jag börjar gilla det här mer och mer!!


One Minute

God morgon!
 
Kom nyss ut hoppandes från duschen. Salgit på lite härlig musik så nu ska bara lite kläder på och sen så blir det väl lite make up. Ska åka in till stan och vandra runt, lära känna Stockholm promenad. Sen måste jag köpa en nya jacka, som den lyckade människan man är så lyckades jag spräcka den igår så den är inget att ha! Men det var bra anledning till att verkligen behöva köpa sig en ny, de förra hade nog något år på nacken
 
 
.

Syndromet

Ny kateogri i min lilla blogg. Tänkte att nu när jag bor i huvudstaden så kommer jag på mig nästan varje dag alla grejer jag stör mig på i Stockholm. Ibland kan jag även komma på lite bra saker också, dock inte lika ofta. Så min tanke med hela grejen är att dela med mig utav mina så kallade Stockholms syndromer jag får, kommer så såklart inte ihåg allt och alla men några förhoppningsvis.
 
Sen tänkte jag att jag döper det i syndromet så att det inte finns något måste om att handla om Stockholms jobbiga grejer, lite andra syndrom grejer å!

lägeskontroll

Har suttit och fört över en del bilder på kameran till datan sen jag åt min middag klart och det var alltså inte så jäte länge sen. Min bror är i stan, om vi hinner träffas är en anna fråga. Skulle följt med på en liten utflykt i helg men avstyrde planen för min del eftersom jag fortfarande inte vet vad som gäller med broooschan, om det kommer en annan chans får jag ta den då isåfall!
 
Ni får se lite bilder ifrån Stockhom (Slussen) som jag tog i söndags efter min stadsvandring och förvirrings vandring. Berättade jag att jag å en annan tant bildade en klubb, båda var lika vilsne! :)
 

Im here

Sitter i skolan och har rast. Våran jazz lärare är sjuk så vi tänkte köra lite styrke istället. Man bli bara trött å seg av att sitta still ;)

hehehe

Snackat med Karin typ ap länge, vilken vän man har alltså. 
 
MIn dag har varit bra, virrat runt i Stockholm mest hela dagen. Varit in i affärer som Style by Tyra och Cocoo. Tagit bilder vid Slussen, så fint det är där!!
 
Tjaaaa Kaaariiiin!
 
 
 
 

Fin morgon

Tisdagsmorgon, ätit frukost snart måste man väl ta och klä på sig nog för att det inte är helt fel att gå omkring i pyjamas hela dagen, men har andra saker på schemat idag.

Kom på att jag inte visat hur mitt lilla rum ser ut, men innan jag tar en bild måste jag nog städa. Förstår inte vem som kommer hit och slänger alla mina kläder på golvet? inte jag i alla fall.. ;)

Code red

 

RSS 2.0