Påsk

Hemma i Kiruna är jag nu på påsklov och allt, härligt! Har farit och flängt genom hela stan idag och så har jag kört massa bil, wiii racer jag är tillbaka!!! Vi ska å hälsa på katten Kurre snart (min brors kattfjomp) gullig är den i alla fall :D 
 
Pussar

I was made for you

Jag måste vara bland dem sämsta packarna som finns i denna värld. Jag soverr i circus 2 timmar, äter och gör allt annat man inte annars gör för att förskjuta att jag måste packa... Det är så tråkigt, men snart måste jag väl ta tjuren vid hornern och göra det, för hem ska jag och kläder måste man visst ha på sig så har inget större val.
 
Då vet ni vad jag kanske gör om någon timme, för nu blev jag väldigt sugen på te. 
 

Between us

Hjehoppsan! Det är måndag igen och det har varit en väldigt soft sådan. Vikarie på sången där vi fick sjunga Where is the love det var en sjukt rolig lektion. Den morderna lektion gick mycket åt att repa inför föreställningen till ett nummer jag inte gör så mycket i. Och streetlektionen blev "inställd" pga utav dem i receptionen failade totalt.... Vi gick på en fika efterråt för att lätta på alla tankar och känslor. 
 
Nyss slängde jag i mig middag och halloumiost, finns det något bättre än halloumi? 
 
 
 
En liten tjuvtitt från vad vi håller på med till våran föreställning Oss emellan!!

I miss U

Dagarna går så fort om man gör något och inte bara sitter hela dagen. Jag har faktiskt hunnit med hela min måste göra lista idag. Jag blev nyss klar med min mat till den här veckan. Eftersom att jag åker på onsdag morgon, så var det lika att gör all mat på engång och inte ha massa mat liggandes över lovet. Och sen efter lovet ska jag ta hand om min kusins lägenhet, lyckligtjej_93!!
 
Blir antaglien att slå på en film och ta vara på resten utav de få timmar av helgen!! Ingen som vill komma och mysa med mig, det är alltid så ensamt?
 
 
Lite blandad kompot på bilder från helgen

Radioactive

Go morgon goingar! Har en massa saker jag måste göra idag som T.e.x vika tvätt, handla, träna och så borde jag verkligen tvätta igen! Men till och börja med ska jag ta på mig kläder kan inte sitta i min pyjamas tröja 4ever liksom, fasten att jag hade velat.
 
Och snart är det påsklov och då får jag åka hem <3
 

Nacka forum

Det har varit jättekul på Nacka forum idag. Vi samlades vid 11 sen klockan 14:15 var det dax för första gruppen att dansa efter dem och lite prat var det våran grupp. Det var sjukt mycket folk där och man kunde inte sluta le när man var på podiet!! Både Marie Serneholts och Robin Stjernberg var där, de ni. Vi bar kläder från Intersport och Stadium och skorna jag bar vill jag HA NU. Fett nice var dem!! <3
 
Det blir nog en lung hemmakväll idag, har inte haft det på länge så det behövs.
 

Puss

Kom nyss hem så ska strax hoppa ner i sängen och sova några timmar. I morgon väntas dansjobb på Nacka forum, vi kommer dansa på en catwalk mitt i centrumet vid 14:15 tiden. Kom och kika!
Varit på kårfest idag, roligt.

Puss

Fever

 

Onsdag

Haft mycket dans idag igen tror det blir 7 1/2 timme eller eller något sånt. Jag är i alla fall trött till tusen och ska strax släcka lampan och sova. Imorgon är det en dans igen och rep inför vårat dansjobb på Nacka till helgen, kul kul! Generellt i livet händer det inte så mycket livet besår mestadels utan dans, mat och sova. 
 
 
Igår var några från klassen och tog en tisdagsfika, det får man faktiskt göra ibland. Jag tog en chailatte, värmen från den behövdes vekrligen när man sedan skulle traska hem i snön....

Only know you've been high when you're feeling low

Gick inge vidare för mig idag som provdomare, var så negativ mot alla (dumma mig) gav alla jätte läga komponenter, men hoppas jag i alla fall klarar sittningen för nu har jag lärt mig utav mitt misstag. Är trött men ska kolla Bones nu och sedan blir det Karate Kid oh yeah!! Måste även fundera på hur jag ska göra över mitt erbjudande om jobb till sommaren i Piteå. Någon som har en etta och hyra ut? :D
 

söndag

Sitter och väntar på bussen i Solna. Både igår och idag har der varit soligt och varmt ute, våtan är ännu en gång på väg!! Eller egentligen så tror jag i alla fall att det är varmt ute för jag fryser inte men då har jag dess värre 30 lager kläder på mig...

Då ska jag se till att klara av en dag till och sedan förhoppningsvis få min domarlicens!!!!!




Oss emellan

Sitter och äter dadlar efter en hel dag i ishallen. Det har varit väldigt kul, men kul kan även vara väldigt tröttsamt man måste vara så focuserad och med hela tiden. Ska snart gå och lägga mig för jag ska till samma ställe imorgon och ska vara något mer ut vilad tillls imorgon, blev typ 4 1/2 timmes sömn i natt...
 
Förhoppnings vis blir det inte en sådan jätte lång dag imorgon på ishallen så att man kan få njuta lite av helgen!! Jag vet att jag kommer ha fullt upp till veckan och helgen så lite vila tackar jag inte nej till!
 
 
Jag hoppas och vill verkligen att ni som kan och har lust gärna kommer på våran föreställning!!
 
 

Det här är jag

Det är tema på festen jag ska på ikväll. Temat på festen är periodiskasystemet.
 
Min insperation är det här:
 
 
Vad det är får ni gissa!

Mirrors

Är det nån annan än jag som älskar Justin Timberlakes nya låt??  Jag gör det i alla fall! Ska hoppa i duschen och fixa mig för sedan ska jag bort tille n i klasse och fira henne lite, men det blir en tidig kväll för min del. Ska upp vid 6 tiden imorgon så att vaka innan det känns som en dum ideé.
Ojojoj nu måste jag verkligen skynda mig. See ya!
 
 

Gå å sov

Varför är jag uppe nu? Jag borde verkligen sova nununu!!!! Jag är svin trött men ändå envisas min kropp med att sitta uppe, skärpning hära. Jag har dansat i åtta timmar idag, min hjärna är mer eller mindre död för tillfället. Kom hem typ..nyss...

Det är inte en jätte pigg tjej som kommer kliva upp i morgon klockan 05:50.


Heartstrings

Tänkte flika in här och säga att jag lever och mår bra :)
 
Det har inte hänt något speciellt på sistone så finns inget att skriva eller berätta om. Eller ja, jag kan ju säga att jag ska dansa på Nacka forum den 23 och nu till helgen ska jag sitta provdomare igen på i en tävling i Solna!
 

Alegria

Tänkte bara kort säga att showen var så sjukt otroligt mega bra alltså!!! Om ni har en chans att få se den, se den!! Allt var bra, musiken som var live var jätte bra och blev ännu bättre med en otroligt bra sångeska och sen så var circus artisterna så älckligt bra. Hela konceptet var bra helt enkelt det var show från start till slut, show hela tiden.
 
Efter denna magnifika föreställningen gick vi till en indisk restaurang och åt mat, gottgottgott! Imorgon är det skola igen, kul, men mamma åker hem :(
 
 
 

cirque de soleil

Idag är det circus som står på schemat. Det är circus gruppen Cirqure de soleil från Kanada vi ska se i globen senare i eftermiddag, hoppas verkligen det är bra men det borde inte vara något problem tror jag! Frukosten har jag ätit och nu ska jag stoppa lite smink på huden, sååå kul när man inte gör det under veckorna. 
 
Ha en fin söndag <3

Why, why and why?

För den som har missat att Robin vann melodifestivalen, så säger jag det nu. Robin vann och jag som ville att min man Ulrik skulle göra det :( Aja han är en värd vinnare i alla fall!
 
Idag har vi vadnrat omkring på skansen riktigt kul. Vi var in i akvariet, åt lunch på soliden restaurangen. VI hann inte se de andra djuren men känns inte lika viktigt då de flesta finna hemma typ. Fick ut mycket roligt från besöket men nu vill ju jag ha en apa också!!! Alla andra har en förutom jag fungerade inte så bra på mamma heller, får ta och köpa mig en själv då.
 
Ska slö kolla omkring på nätet kolla om man se eller hittar något intressant. Sen går jag och lägger mig.
 

pöss och nyp

Det är helg nu. Jag är trött. Tar nog och lägger mig och sover snart. God natt.

I morgon är det fredag

Idag är det torsdag och imorgon fredag, jag längtar verkligen till helgen. Mamma kom även hit flygandes till Stockholm idag. Ikväll har vi inte gjort något speciellt men det är mysigt att ha hon här lite dotter och mamma tid helt enkelt! Det har varit mycket dans idag på schemat igen och imorgon är det en till dag. (sen helg om ni missat det) 
 
Mina huggtänder ska borstas och sen bli att hoppa till kojs!
 
Puss hejs

Dööööden

Hej jag är trött som in i bomben. Tröck just i mig någon slags imporviserad middag och ska nu ta och hoppa i duschen. Har haft 7 1/2 timmar dans idag så kroppen är hyfsat mör så en dusch nu känns mer än perfekt i detta läge! 
 
Puss

Like that

Slutade vid tre idag hade en grym streetlektion som sista lektion. Tog bussen till Fridahemsplan, gick och letade batterier och köpte mat på Klippet där jag även lyckades tappa bort mig... Hittade till slut hem i alla fall! Läget är annars väldigt lungt jag lyssnar musik och funderar på att snart lägga mig och läsa i min bok och ta mig en tidig kväll.
 
Kollade nyss klart på Paranorman, det var en lite udda men rolig film. Absolut se värd men kanske inte den film som kommer upp i min 5 i topp.
 
 
 

I likte to move it

Måndag och back to school var det idag. Började dagen med svomorgon då sången var inställd men sen har vi haft mordent och street. Kroppen fungerad hyfsat efter lovet värst var nog huvudet som inte riktigt fattat att skolan börjat igen. Fick bli en stor portion middag när jag kom i hopp om att skallen ska hoppa till rätt plats, vet inte om det hjälpe så mycket blev väldigt trött istället? Så sov ganska för många minutrar så nu hoppas jag att jag kan somna sernare, men det borde inte bli något problem!
 
 
Lite bilder från streetstar som jag var på i lördags. Grymtgrymtgrymt!!
 
 

Soliga söndag

Har varit jätte fint väder här i Stockholm idag, eller ja fint men kallt när det blåsten kom. Direkt efter frukosten gick jag en liten kortpromenad för att få se solen innan jag gick och handla. Slängde i mig lite lunch, bytte kläder och sen åkte jag till träningen. 
 
Jag hoppas verkligen värmen kan börja komma på riktigt snart, hade varit skönt med lite mer vårkänsla!
 

Denna sjuka värld

Jag tycker verkligen barn ska få vara barn. Få göra det dom tycker är kul t.ex. dansa osv. Men ibland tycket jag föräldrarna ska stoppa lite gränser, är det verkligen det här föräldrarna vill lära sina barn när dem är 6 år gammla att vara h*ror typ?? Jag fatt ingenting!!
 
 
 
 

Welcome to the sun

Tjohoppsan!
 
Ska slänga i mig lite enkel lunch, typ samma som igår avocado och keso. Gott! Måste kanske göra något utav mitt hår också, vad vet jag inte men antagligen samma som vanligt. Sen är det off to Sollentuna och vandra i gallerian.
 

Streetstar

Denna veckas lördag är kommen och idag har jag lite roliga grejjer inplanerade!! Ska åka till Sollentuna, möta upp Kikki, äta på resaurang, kolla på streetstar och avslutar det hela med efterfest. Kommer bli grymt. 
 
 
Lite bilder från gårdagen! Lunch, jag i mina bästa dagar och min nya väska jag köpte igår.

ohjaa

Karin här har vi en till ;)



Är hos Kikki nu ska börja röra mig hemmåt om ett tag är trött och frusen! Vi har kollat gladiatorena och ätit för mycket..

Wtf

 

lost in love

Det är en sån här segar dag idag känner jag man har inte lust med någonting! Har kollat på Crossroads nu på morgon och ska nu forsätta med städningen, såå tråkigt! Om jag orkar och ids kanske jag far förbi ishallen, med det är stort kanske.

RSS 2.0