Till er <3

Veronica Maggio strömmar ut från högtalarna borde ta tag i min städning så att det blir så där jul fint som alla andra verkar ha det! Sen borde jag fixa lite hära så att det ser nog anständligt ut till att ha folk här på lördag, vill ju inte skämmas. Jag kan ju börja med disken snart svämmar det nästan över, lovar!
Vickis fyller år idag heöa 16 år gammal blir hon, så jag och Sofia kidnappade henne till 8c musikcafé. Det är inte varje dag det inte.
Min fina hade eller Sofia hade klistrat ihop ett jätte gulligt kort till mig där hon och de andra berättar att de ska bjuda mig på middag! Så söööta <3

Kvällis

Efter en kväll där jag bara tagit det lungt tar jag nu och lägger mig i min sköna men pytte lilla säng. Kikki du undrade vad jag önskade mig, en större säng!

Take it off

Inte var jag någon nötkärna när jag vaknade inte. Men jag tog såklart min gamla cykel ändå till chistinaskolan och kollade när de andra hade dans. Nog känner man att sitta still under en danslektion inte är det lättaste, jag tror jag han strecha igenom hela kroppen under två dans lektioner. Något måste jag ju få ut av det! Några ur klassen for tog en eftermiddags fika efter skolan och vilka planer vi han smida ojojoj vilken grej alltså!

Move your body

KLarade inte fasen men bblir att jag far ner till trakiskolan imorgon efterskolan och prövar igen, kan ju inte ge upp så lätt. Bättre lycka nästa gång helt enkelt! Sen tar jag och lägger mig och förhoppningsvis vaknar frisk som en nötkärna så att jag kan vara med och dansar, abstines är inge kul att ha!

Teori

Körkorts teori hära! Fick bakläxa av min körskola lärare, hon menade att jag måste rappa på med min teori så att jag hinner bli klar. Och det låter völidgt rimligt i mina öron!

Det gick bra

Det blev ingen tävling för min del men det gick toppen bra för alla andra pite åkare, i en grupp blev det till och med en 1 2 3 4 placering! Nu är jag själv placerad hos Anna hon gör håret på Erica och jag sitter hära. Givande inlägg.

skolan




jo jag jobbar

I heard

Borde jobba på min svenska uppgift men det är svårt när man blivit sämre igen, att man alltid ska behöva säga peppar peppar! Aja kiruna senare idag kommer bli svårt att somna på tåget när det är massa barn där också, kärlek..!

K-town

Min förkyling har blivit bättre efter att ha varit en zombie i några dagar, jag skulle nog ha mått ännu bättre idag om jag inte tvingat mig till risk 1 igår och körlektionen. Men ska man ha körkort nån gång så finns det inga men bara att kämpa på! Imorgon far jag ju hem btw liksom blir as kul får träffa Anna allt. Åker dit för en konståknings tävling "igentligen" men mest för att få komma hem!

Nnnnnej!

Ont i halsen, skalle bank, öronen är konstiga och halsen är stel. Alla tecken som visar att jag håller på att bli sjuk och jag vill verkligen inte vara sjuk, för det suger grymt mycket ska jag säga er! Nu ska jag dricka te och bara dö ett tag.
Jag trodde jag tog några "vackra" kort förra veckan på himlen när den var jätte fin. Och jo nog tog jag korten men dom ser ju förskräckliga ut!
Ni ser ju själva resultatet!

Nål och tråd

Sitter och syr mina balett skor sånt som tyvärr måste göras, har länge left på mina gamla skor men dom har sett sina bättre dagar! Ska tvätta mina dräkter nu när jag kommer ihåg det också!

W705u

Dunka musik medans man städar gör att det inte känns lika tråkit! Okej låten som är på just nu suger en dålig remix! Har bytt glödlampa också så nu ser jag vart jag är i mitt rum känns ju bra!
Btw.. Bytte till min gamla mobil igår gud så jag älskar den bästa telefonen jag har haft, tror jag har den hela veckan ut!

Städning

Allmänt trött men jag har börjat med någon slags städning tror jag så antar att jag måste slutföra den i natt sov jag i mammas säng för hat inge sängkläder i min egen säng, ooops. Så jag ska städa klart sen har jag träning och ikväll blir det bio men Sofia längtar till tusen. Kom ihåg: måste påminna Sofia! Nu ska jag hoppa från stolen och ta mig i kragen.

270 sidor

Då har jag också bokat biljetter till den nya Twilight filmen, som jag längtar inte som ett galet Twilight fan bara väntar tror den kan bli riktigt grym. Det blir att gå och se den på söndag med Sofia men bokade 4 biljetter så om nån känner för det så finns det ifall att! Jag borde inte sitta och avverka tid här ska bli klar men min bokanalys tills imorgon lyckades nämligen läsa ut boken igår helt otroligt trodde aldrig att den skulle bli utläst, förvånar mig själv!
Har några bilder på min kamera på våran jätte fina himel vi hade igår men dom orkar jag inte lägga in på datan nu blir någon anna dag, ni får väl någon random bild istället brukar ju funka! :)
Ååh den härliga danssal <3

Ishallen

Är hemma en snabbis men ska sticka på träning snart, hur ska jag orka? Tar å stoppar i mig en macka see ya!

Sweet

keyola pey: Ballet: Je l'AdoreResultados da Pesquisa de imagens do Google para http://4.bp.blogspot.com/_SjhYvyjWu1M/Sr2CSvLipwI/AAAAAAAABPs/cbAGweJgawk/s400/bailarinas-na-janela.jpgDream CoconutUntitled
Kollade in på weheartit en snabbis..<3

Jag vill se det snöa!

När det är snö klagar man den men nu vill jag verkligen att den ska komma! Det är faktiskt november jag ska ha snö på min födelsedag förståt? Sen går man omkring som en zombie hela dagarna bara för att det är så mörkt ute hela tiden för det nämligen ljusare med snö, tror det eller ej! Jag höll seriöst på att somna medans min mat var i ugnen som tur var hade jag timer inte varje dag. Ikväll blir det att läsa igenom papprerna till redovisningen imorgon sen går jag och lägger mig.
Efter ett noga övervägande tror jag att jag ska avluta min paint karriär (om jag nu hade nån) Jag tror till och med en treåring är bättre att måla än mig, om ni inte ser det så ska det föreställa mig sova på en kudde? vid bordet. Hur tänkte jag hära..

Italy

Ni vet det där jag åt i fedags med min kära vän Viktoria? Den maträttens racept ska nu ge er. Kanske inte så värst spännande och receptet är lite flytande, man kan utveckla det på många sätt.
Det man behöver är:
Pasta
Bacon
Crem fresh
Pesto
Salt å peppar
Koka pastan och stek baconen. Häll bort vattnet från pasten sen blandar ni bara i baconen och crem freshen, peston får ni själva välja att ha på sidan, i maten eller ingen alls.
Super lätt och jätte gott!!

Do I look perfect?

Idag har det dansats på både balett, imorp/komp, instudering och solo arbete! :) Sånna här dagar blir hyffsat trött i kroppen men så länge det är kul så är det inge problem. Fick stressa lite för att hinna till min körlektion vi var mest inne i stan och körde runt och nu är halkbanan bokad, skoj eller?

Keep it simple

  • Jag är inge trött
  • har ingen lust att gå och lägga mig
  • har spring i benen,
  • är sugen på tomtegröt igen
  • imorgon är det skola
  • min mamma å pappa försöker tappert att sicka ett mms åt mig, dom har än inte lyckats..
  • jag har den fulaste luggen i världen
  • ..dom har nu själv konstaterat att dom inte kan sicka mms
  • grönt te ska visst vara bra för vikten
  • godnatt

Gröt ska de va

Sitter och skriver om judendommen, en liten uppsatts som ska in på tisdag. Brevid mig har jag en skål med tomtegröt som jag sitter och smaskar av.

Så grymt

Okej jag ska börja med att säga att igår kväll vet jag inte vad som hände helt sick! Vi börjar från början. For till Christina vad ett för att köra igenom danserna innan vi tog bussen til Skellefteå. Efter att ha gått i kylan till Nordanån så sminkade vi oss, jag hade också velat en sån där sminkstation hemma en såndär men lampor runt spegeln, dom äger! Vi kollade in scenen och körde igenom igen för minnet och för att veta var man ska gå i å ut. Föreställningen började vi körde våra två danser, sen hade jag, Kikki och Lina sån tur att vi fick åka med Sara hem till Piteå igen vi missade dock andra akten.. Det är här allt vände, från att alla satt i bilen och var trötta till helt super taggade.
Hemma åt jag, hallå man var ju hungrig! Hmmps.. vad hände sen, det berättar jag inte hära.
Men jag bjuder på lite bilder från min å vickis fredags myskväll.
Mat! Ska skriva ut receptet sen för det är sjukt gott!
Lyckades göra sönder lådan för påsarna, men man lever ju bara engång så inga suraminer här inte!

Rött

Fredagen firas mad Vickan vi har både ätit go mat och färgat håret på henne, finfint! Nu blir det mys, vindruvor och blåbär <3 Imån blir det en heldag med dans, far till Skeå och dansar, dans i november mörkre!

Svett Glädje Dans

För att beskriva med ord hur trött och slut jag är så skulle det behövas många sidor och kanske inte ens det skulle räcka! Vi hade rep till 18 skulle jag tro men kom hem först vid sju och då var det bara att laga mat fort som attan, nära döden upplevelse dära!! Ska pallra mig till duschen sen blir det bums i säng och läsa om Blenda.

Good life

Nu är allt utrett gällande mina skridkor jag är en hemsk konståkare jag erkänner det! Skridskorna var inte alls slipade men något lurt var det ialla fall, isen är konstigt! ;)
Nu väntas en kopp te och sen blir det en tidig kväll för min del, jag som skulle hinna med så mycket ikväll var har jag gjort? Ätit typ, typiskt mig. Nää vänta hära jag har tvätt mina svettiga dräkter, klappklapp!

Vad hände?

Alltså det här är helt sjuukt för jag vet inte om jag inbillar mig eller om det är sanning, skumt är det ialla fall. Nu kanske ni undrar vad det är för skumt nudå? Jo såhär ligger det till, mina skridskor har varit väldigt oslipade en längre period 2-3 veckor. Hade hemma mina skridskor under lovet eftersom jag tränade dära sen var mina skridskor tillbaka på LF först igår tror jag. Och idag när jag kliver på isen så var min skridskor slipade, eller var dom det? Jag var 99% säker på att dom var det men det var ingen där som visste något om det. Och skridskor ska ju ända till Luleå för slipning, någon som vet något och isåfall vem var det?

When it was good

Min lista som jag hunnit med idag:
  • Varit i skolan
  • Dansat- gansak självklart
  • Cyklat, inte med livet som insats som tur var!
  • Körlektion - Hon gav mig beröm om att jag utvecklat min körning under lovet! :D
  • Pratat med mammsen - Hade fått beröm av min doktor om ett bra Hba1c!
  • Ätit mat för två personer, vet inte vart allt tog vägen?
  • Pratat om tågbiljetter med en männsika - ja en människa det var inte en vandrande pinne!
Och nu ska jag läsa om tjej som väger 114kg, life is wounderful!
Och fundera på när snön kommer, innan min födelsedag eller?

EMA

Det blev så att jag lyckades fastna framför Mtv Ema fråga mig inte hur men jag kan lyckas med de mest obegripliga saker här i världen, yes that's me! Men jag har även börjat med att fylla i min projektarbetes bok med lite ord och bokstäver, hein bli bra!

Comming home

Lovets sista dag tillbringas i ensamhet. Mamma som åkte med mig hit igår han nu åkt hem igen man vi har hunnit vara handla å andra små saker. Sen var vi ju i Luleå city igår, vi hade ju missat att stan öppnade först 12 men efter att ha stigit av tåget och lämnat väskorna gick vi och åt på BO tills klockan slog 12. Jag handlade inget men vi köpte tyg till min nya dräkt (den kommer bli så snygg!!!) Sen for vi hem med bussen halv två.

I kväll kommer det inte hända mycket läsa lite i  körkortsboken borde jag göra ialla fall sen börjar ju skolan 8:10 imorgon så det gäller att ladda upp så man lyckas vara där i tid.
Några av damerna man kommer träffa på imorgon skulle jag tro :)

It is kind of important

Kvällen är kommen och det är både positivt och negativt. Det positiva - jag får snart gå och lägga mig det negativa - det är sista kvällen i Kiruna på ett tag, det blir att åka hem imorgon nog för att det blir skönt! Hemresan blir att vi åker med morgontåget till Luleå, traskar omkring på stan innan bussen tar oss vidare till Piteå. Det var morgondagens planer. Den resterande tiden av kvällen går åt att packa och att hänga i soffan är en vild gissning!
Och Kristin om du läser det här: Kom ihåg att sy dina skor!
Och Miranda om du också läser det här: Kom ihåg at sy dina skor!

Pitecupen

En liten överblick av pitecupen!

Minusgrader

Här är tjejen som var uppe med tuppen! Fast nu är jag så trött men ska hoppa i duschen för hålla ögonen uppe måste bara vänta tills den blir ledig. Jag var på träning kl 8 till 9. Vi tränade stegsekvensker piruetter och hopp, ja det vanliga typ. Och snart kommer jag att ha min nya musik i mina händer, längat kommer bli så bra!! :D

Kiruna

Jag kan inget annat än att hålla med om att uppdateringen ligger i lä. Känns som att jag aldrig får tid, eller ja jag tar mig inte tid! Jag är ju som sagt fortfarande i Kiruna och det är helt sjukt hur vädret är, igår var det 8 grader ute, fattar ni 8 grader i november då det ska vara snö och minus 10 ute. Det här är beviset på vad som håller på att hända våran jord.
Ialla fall jag kan ge er en kort sammanfattning. Först var det ju då den dära tävlingen så kom hem först på söndag kväll. På måndag var jag hemma mest hela förmiddagen för sen så for vi upp till mammas sykurs för att testa en klänning hon syr. Så efter att ha varit ihopnålad så gick jag omkring på stan. Gick på stan även på tisdag med Frida vi glodde mest och tog en lunch/fika på Gamla Safari - vi dissar den nya. Igår var jag barnvakt, mamma hade sykurs igen så var självfallet dära och gjorde mest ingenting, klippte ut mönster. Och onsdagen slutar med träning och var ute å övningskörde hela kvällen.

RSS 2.0