Hemma

Nu är jag äntligen hemma i Kiruna igen. Jag vet att det varit lite dött på uppdaterings sidan på ett tag. Men har inte haft tillgång till dator för den har varit i ishallen hela helgen så ni vet. Ska förklara mer sen!

Nått annat än det här

Dagen börjar nå sitt slut under dagen har jag hunnit med att vara i skolan å dansat på vi var med klassen på en föreläsning men Tomas Fogdö. Han var en stor alpin åkare för ca 20 år sedan, han sitter nu i rullstol och föreläser om hur man ska hitta det positiva i det negativa, jätte bra! Det var faktiskt andra gången jag lyssnat på han men man lär sig alltid något nytt, lär sig att se på saker från ett annt perspektiv!

Under kvällen har det varit tvättstugan för hela slanten, så nu borde jag ha lite rena kläder till höstlovet. Våran tvätt stuga har 6 maskiner så två stycken var åt 3 personer, så när jag kom dit var det en kille där ca 35 år kanske? Typ svin skum gick omkring och vissla där inne och vette vad han gjorde, trodde nästan att han skulle våldta mig haha, man han var säkert en jätte snäll grabb :)
Alla vill ju säkert se min tvätt..
Just ja!! Fick nattligt besök av Soffe igår, hon kom vid 23:30 skulle jag tro var så inne i mitt skrivande av jazzen. Stackarn hon hade glömt nycklarna till sin lägenhet och hade inte skrivit klart heller. Så efter jag var klar tog hon över datan och jag gick å la mig, så trevlig var jag.
I min fina tvätta kläder, kläder så försökte jag mig på en hoppbild. Ger upp Godnatt!

Vilket skämt

Vilken fruktansvärd tönt jag är! Eller tönt är fel ord men något som är kompis med det ordet. Jag måste verkligen skriva klart uppsatsen nu nu nu!!!!! Och nu ska jag också göra det, men ojdå desperata hemmafruar började vist nu oopsi!

Rubrik

Rubriker lever i en helt egen värld, man vet aldrig vad man ska skriva som rubrik. Man vill ju helst att den ska relatera till själva inlägget men ibland går det verkligen inte och det är sånna gånger det blir att man stoppar dit en bit ur en låt text eller så skriver man in något helt orealistiskt som bara är där för att det måste stå något!
Tänkte bara ni borde veta detta om ni någon gång inte fattar själva meningen med rubriken!

Försök förstå det här

Kvällen kommen och snart är en till skolvecka i gång, eller ja våran började ju egentligen i dag men ni fattar. Dansen men Julian tror jag kommer bli ganska så grym ändå. Hans dans stil är jazz men inte så jätte mordern jazz som LA jazz eller sånt man ser i musikvideor, hans är lite äldre men ändå mordern. Ghaaa ger upp är så dålig att förklara!!
Nu ska jag ta tag i disken som väntar på mig.

Allt för min syster

Söndag i all ära men ingen slapp sönadag är det här inte. Idag kommer Julian till stan vi hade han som gästlärare första veckan efter sommar lovet och nu kommer han till baka men åker hem till Göteborg redan på torsdag. Så därför ska vi börja att ha dansklass redan idag kl 15. Det blir skönt att röra på sig eftersom söndag brukar bli så ineffektiva men det är samtidigt skönt att ibland inte ha så stora planer vissa dagar, bara vara!
Måste bara säga en sak om gårkvällen! Satt först och skrev på jazz historian men efter ett tag blir man bara knäpp i skallen så jag slog på tvn i ovisshet att filmen allt för min syster precis skulle börja. Så satt och såg på den hela kvällen. Den var så braaa alla borde verkligen se den!! Filmen handlar om hur långt en förälder kan gå för att rädda sitt sjuka barn. Två föräldrar får ett barn med diagnosen leukemi som inte förväntas överleva. Paret får en till dotter Anna som blir en perfekt donator som kan göra så att Kate (hon med leukemi) kan överleva. Men vid 11 års ålder vill inte Anna forsätta att vara donator, hon vill ha rätt att bestämma över sin kropp själv! Hennes beslut vänder upp och ner på hela familjens tillvaro.
Bildkälla google.

Höst - Vinter

Det är så där förbaskat kallt ute och inne destumtom. Det blev ju inte bättre imorse när det regnade man trodde nästan att snön var påväg att komma vilken sekund som helst. Eftersom det är kallt ute är det även nu iskallt hemma går om kring och ser ut som en eskimå. Inge ialla om eskimåer men dom vet hur man ska klä sig! Eftersom jag redan klagar på det kalla vädret så kan jag lika gärna klaga på något annat. Vi kan börja man att jag på något sätt lyckades sträcka mig på isen sånna gånger kommer frågor som börjar jag bli stel, borde jag börja strecha mer, vad är felet på mig dyka upp i skallen sjukt jobbigt. Äää nu kommer jag inte på nå mer haha.
Ni är ju tvugna att se våra fina bananer vi gjorde på dietiken igår!!

ABC

Söt Karin for precis hem vi har gjort som de flesta som inte är ute å partar, vi kollade på Idol. Har inte kollat på idol sen dom sökte in, men det var ju dom som man trodde skulle gå vidare som var kvar. Jag tycke dock att det skulle varit Linni som skulle åkt ut ikväll förstår inte vad folket hör med, hon sjöng falskt flera gånger!

Imorgon är det is-pass 11:45 så nu ska hoppsa i säng!


Jazz

Jag håller på att bli galen! Har kollat in på Nellys rea och har hittar en jätte fin klänning men nu är frågan beställa eller inte? Har funderat sen igår, den är fin men är den värd att betalas för? Okej 149 spänn men onödigt att köpa om man aldrig kommer att använda den. Får väl forsätta att fundera ett tag till!!
Jag håller ännu en gång på att plugga och det är så trist, man sitter bara still på en stol och kollar på en skärm. Uppgiften ska vara klar tills på måndag så jag har ju några dagar kvar att göra den, för första gången är det inte i sista minuten. Applåder - Tackar :)
Den bästa av alla hundar! Saknar ju diiig <3

Foto

Bara snabbt, kollade in på Piteå kosntpknings klubb hemsida och så att vårat gruppfoto fanns så fint upplagt. Vi hade den kort tagningen för ett tagen sen kul å se att vi har ökat i antal iallfall! :)

I'm coming home

och vad gör jag då? Försöker läsa om jazzens historia som sedan ska fromas till ord och orden ska bli en uppsats. Min vän te koppen är på sin plats, jag mår egentligen inte så bra vet inte vad som är fel på mig men vem bry sig man lever ju bara en gång!

Överlever den kväll med denna låt!
"Let the rain wash away all the pain from yesterday I know my kingdom awaits and they've forgiven my mistakes"

Someone like you

Dags att hoppa i säng nu folket klockan börjar bli mycket, man råkar ju ha skola imorgon faktistk! Hoppas bara att min granne inte sjunger Tusen å natt för länge ikväll också, eller så kanske det blir en annan gammal schlager dänga kanske Nanne Grönvall?
Men iallafall dagens: Bara dans + workshop med norrdans raaw vi skulle vara monster Soo on. Kikki var hemma hos mig vi skulle plugga det börja så bra men nä, vi fick ett viktigt samtal! Dunka musik i Soffans bil ända till Dollarstore sen var det föreställning för hela slanten! Somnade delvis i första akten var så förbenat trött, andra akten var bättre. Berodde nog en viss del på att jag då var piggare ^^

Som en smäck

Har varit och kollat runt och kollat på lite olika hemsidor där man kan köpa kläder och man känner sig lika fattig varje gång...Om man bara skulle varit lite rikare! Hittade ett par skor från vivistyle som hade varit fina på fötterna.

Landoll Wedge
Jag får nöja mig med att sitt och kolla på dom på nätet helt enkelt.
Godnatt

Rosa

Go kväll!
Det luktar nybakta muffins i min lägenhet det klagar man aldrig på! Det var så här att Sofia och Sara kom hit och så baka vi så hääär schysta choklad cupcakes med rosa glasyr, tjejigt å fint! Vi dunkade musik, dansade lite och här kommer det.... Vi lyssnade på julmusik! Varför? - det kan man verkligen fråga sig, vet har sagt man inte kan lyssna på det i mitten av oktober man måste ju börja få upp rätt stämning i tid! Vi drack te ofc, rekomenderar verkligen Ikeas teer, billigt och gott perfekt kombination.
Kvallan suger men what the f*ck

Helt enkelt

Snart är helgen över, har gått lika fort som vanligt! Har hunnit vara till Luleå igår där hela familjen befann sig, bruschan och pappa spelade badminton så att säga. Idag har jag provat in mönster till en klänning mamma test syr åt mig, typ en klänning man kan ha på nyår eller julafon typ. Vi får helt enkelt se hur den blir. Nu ska jag forsätta att kolla efter cupcakes ideér å allmänt pyssla på, sånt man gör på söndagar helt enkelt. Och dricka te!:)

Talking to the moon

Nu tar jag och hoppar i säng med min kära vän körkortsboken, ska bara borsta tänderna först!

Nästa gång är det jag

Sitter och pratar med mamma och kollar på massa saker, lite här och där.
Sen ska jag ringa till step in och avboka min tid jag hade där för att hämta ut min gratis tränings vecka. Är egentligen inte på pepp på det, de hade ju varit roligt å så men eftersom man dansar hela dagarna så är man rätt så slut när man kommer hem. Aja annars flyttar jag väl bara fram tiden.

Ska laga mat först åååh så gott är mega hungrig!
Nästa gång blir det varken tårta eller sjutton! Jag vill också bli arton bast är så avis på er, men älskar er ändå!

I made it!

Ååh nu kanske man kan börja leva igen. De senaste dagarna har man varit en boknörd! Men nu är både provet och inlämningen gjorda, så idag blir det min chill kvällska bara dricka te och mysa! Sen imorgon börjas det igen, ska verkligen börjar med körkortet på riktigt nu känns som att jag aldrig gör det. Sen så är det ju en jazz inlämning som ska in om två veckor så den blir det väll också att jobba på.

Kanske man skulle ta å göra sig några plättar först? Jaa det gör vi och så kollar vi på ett avsnitt av modelljakten :)
Jag vill att det ska blir sommar igen så varmt å sköönt!

Några år yngre

Vem sitter inte och kolla på när carola uppträdda med främling år 1983? Jo jag det faktiskt as kul, okej inte överdrivet kul men ändå. Och jag är så snäll och delar med mig av mitt söndags nöje!

Backstage

Vilken dag! Först träning for snabbt och handla för att hinna träffa Miranda och Sofia på stan. Köpte lite små bra och ha grejer! Miranda for för hon skulle på phb och jobba så jag och sofia tänker då att vi ska hem till mig å dricka te. Vi hinner nästan inte slå på te vattnet innan Miranda ringer ch säger att hon får ta med kompisar, så frivillgt åkte vi dit. Vi fick se på de hon gjorde med Peter Vargen varg och kolla på Studio 54. Så gryyymt, tänkt om jag hade fått jobb där!! vilken dröm!
Nu blir det att  hoppa i säng och ladda upp för träning 9.30

Circa

Sitter hos Sara och chillar gärnet innan vi ska fara och kolla på föreställningen Circa, lite crikus känsla över det hela skulle jag tro! Det blir nog toppen bra missade dock träningen pga det, lite synd men jag är glad ändå :D



Av någon väldigt konstig anledning verkar Saras dator gilla mig väldigt mycket (eller sara) för det finns väldigt mycket skumma bilder på mig här! Scary

Att sova skulle vara skönt

Varför valde jag att skriva om otrohet finns det finns ju lättare saker att välja mellan. Jag är trött, vill ha te och vill verkligen inte plugga just nu, men när vill man det egentligen? Jaja bara att kämpa på skulle jag gissa arbetet ska vara inne på tisdag.

Radio

Varje morgon när jag äter frukost sätter jag på radion och lyssnar på rix morgon zoo, för det första blir man pigg, programmet är bra och man blir på bra humör. Tycker folk i allmänhet lyssnar på för lite radio man lär sig faktiskt massor okej kanske inte från just det ptrogrammet men det finns ju andra. Sen är det skön avkoppling än att alltid titta på tv och få massa intryck från både bild och ljud, radion så är det bara ljud och man får uppfatta bilden själv hur man tror den är. Sen får man lyssna på massa bra musik beroende på programm såklart.
Så lyssna på mer radio folket! Kanske är det så att människor idag underskattar radion gör inte det. Tänkt förr i tiden hade man ingen tv då hade men radion, om dom klarade av det så kan vi. Så nästa gång slår du på radion och pysslar med något än att kolla på tv som en klump deg, det är min åsikt! Men jag menar inte att man inte alls får kolla på tv för det gör jag också, men för omväxlings skull! :)

Stressad

aaah jag förstår inte hur jag ska hinna lära mig en "jobb interjuv" till imorgon på engelska. min hjärna går på högvarv typ en virradhöna som springer där inne, dålig liknelse!

Hurra

Vilken tv serie är det som börjat igen? Jo, DH galet bra! Och innan Dh är det top model alltså vilken tönt jag är men så är det väll att vara tjej ibland :) Jag har även hunnit med att ha våran sista teori lektion idag mycket prat om försäkring, totalvikt på släpkärror osv. Sen tänkte ja men nu gör jag fas A men läste inte riktigt alla frågor så noga, så ni kan lista ut slutet, faaail! Aja bättre lycka nästa gång :)Just ja, hade körlektion innan teorin några fel motorstopp den här gången haha.
Nu ska jag fortsätta kolla dh, dricka te och plugga något kanske får se historia eller körkort?
Vala vilken bild hade ingen bättre fantasi...

JA!

Hur dum får man vara märkte just att jag var ägare av ett spotifypremium konto, grymt!! Fast det uppdateras ju på facebook vad man lyssnar på för musik så det kommer blir typ ester lyssnar på .. och så är det nån as konstig musik för att jag söker efter konståkningsmusik att åka till, aja såre kan bli. Sen så har jag gjort klart alla 42 historie frågor så sköönt nu ska jag bara lära mig dom tills fredag utantill.
Jag har hunnit med att ta min traditionella te drickning, ätit lasagne och verkligen bestämmt var min projekt arbete ska vara Lalala! :)
Nu ska jag lyssna sönder lite musik eftersom man inte kunnat göra det dom senaste månaderna!
Kan inte lägga upp nån bild för blogg.se dampar sönder.

Söndag

Antligen kan jag välja att säga buhu snart är helgen slut eller jaa helgen är snart slut. Tror jag välej snart är helgen slut och skolan är igång igen imorgon, men det kallas visst livet. det är en jobbig vecka som väntar vi har historia prov kan ingenting, ett arbete om ägg intolerans ska in, måste verkligen blrja med en dans läxa som ska in, min arbete om ortohet ska nog in den här veckan och sen ska jag hinna leva under den tiden!

RSS 2.0