cutiepie

Sitter i skolan och har precis ätit lunch. Vi har slutat och just nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra, men jag kommer nog på något!! Ikväll får jag äntligen träffa Kikki igen blir nog även så att jag finner mig en sovplats där över natten.




Auditions

Shiiiiiet villken helg det varit alltså! Igår gjorde jag audtition för Diambra där jag tyvärr inte kom in.... Sen på kvällen for jag med några från skolan till Lindingö och hemmafest. I slutet var det faktiskt riktigt roligt!! Kom hem strax innan fyra och gick och la mig på engång. 
 
Idag klockan 8:45 ringde alarmet och det var bara att stiga upp och göra sig i ordning för en till audtition, Iwanssons i Tyskland. Kan väl säga att jag för tillfället är hyfsat trött, men det är ju crime söndag på 3an och det måste man ju bara se!!!
 
So fucking true
 

Fredag

Sitter och väntar på att streeten ska börja, vi har nyss haft en riktigt svettig jazzlektion! I helg väntas auditions igen, det bli kul och jag hoppas verkligen att det ska gå bra :)


Steg 2

Sitter på hotell rummer med mina rummisar och kollar på schlager festivalen såklart!! Det var kurs hela eftermiddagen igår, hela dagen idag och imorgon blir det till klockan 16. Jag tror jag ska gå på musikalarnas musikal imorgon kväll bara för att den var såååå BRA!!!

Hejja Sverige då!!


Karlstad

Sitter på tåget hem mot Stockholm och är hemma om nån timme eller så! Fick byta tåg i allafall så att jag inte behövde ta ett senare tåg, så kommer lite tidigare ikväll det är bra!! Har varit på audition till en dans och lärande utbildning så jag har bott på hotell, ätit take away på rummet, åkt buss och dansat hela dagen idag! Så det blir kanske Karlstad till hösten, måste bestämma mig vad jag vill göra med mitt liv snart...

ciao





det är en nya dag imorgon

Efter en hyfsat händelselös dag ska jag snart stänga ögonen och sova! Jag har köpt ett par byxor som jag sedan ansåg vara för små.. Jag har sett två filmer, Matrix och Easy A och jag tycker båda var bra! Hunnit med att brodera några fler bokstäver och ätit fruktsallad två gånger. Så var det med den saken, godnatt då världen.





Mr medicin

SItter och tråkar och gör inget vettigt. Har börjat med broderande igen och mitt nya mål med den är att den blir klar innan sommaren! Får se om jag lyckas med det.. Borde gå ut och göra något men det var så skönt att ligga i sängen och bara vara och kolla sytycd.
 
Puss

forever or ever?

Alla verkar göra något kul och vara glada medans jag sitter här i och deppar ihopp framför en film i ensamhet. Ja det var ju kul för er att veta. Så jag kan åter gå till nästa punkt, som är att jag har ingen som helst aning om vad jag ska göra imorgon. Jag har gjort djurgården, gamla stan, söder, barkaby och kista. What to do next? 
 
 

Painted faces

Ännu en fin morgon i Stockholm att vakna till, älskar det! Idag är min plan att ta bussen till Barkaby handelsplats och gå på outleten som är där. Har aldrig varit där så får se vad mer som finns där ute, blir spännande. Men först ska lite kläder på sen är det bara att springa till bussen!
 

 
Lite bilder från de två senaste dagarna i finafina stockholm

Stockholm <3

Har precis slängt i mig lite frukost för att snart dra mig in mot stan för att möta upp Kim. Vi har tänkt att hyra cyklar och fara omkring här i stockholm och självklart har vi picknik med oss!! Mys! Härligt att vara ledig i fyra dagar, hoppas bara vädret är med mig så kommer dessa dagar vara helt underbara <3
 
 
Stockholm har verkligen visat upp sig från sin bästa sida de senaste dagarna!!

Pasado pisdao

Förkylningen har förhoppningsvis snart gått över. Det är helg och jag har tagit väldigt chill nu på morgonen! Jag har precis tagit på mig lite kläder och ska ta mig till Sickla köpkvarter och gå omkring där ett tag, köpa mig en smothie kanske?? Blir nog att ta det lungt ikväll, kolla film och mysa!

Puss


What to do?

Sitter hemma sjuk och hänging. Jag är i å för sig på förbättringsvägen men att ta nässpray var 10 minut är inte så jättekul... Satt på dansen idag, får se om jag orkar vara med imorgon det är så trist att sitta ner när man ser alla svettas och ha kul! Morgondagens kväll planer är forfarande lite oklara antligen fest eller gå på dansföreställningn, svårt att bestämma sig när båda lockar!
 
Denna kvälls planer blir dock sängen och och kolla film!!
 
 
Var förbi Face efter skolan idag och köpte detta. Mucho bra!

RSS 2.0