Together

Alltid lika jobbigt att vakna upp till grått regnväder. Men för att göra det lite bättre så myser jag med en kopp te och god frukost! Vad jag gör senare idag har jag ingen aning om ska försöka ta mig mot gymmet i alla fall.


Arlanda

Sitter på Arlanda och väntar på att få stiga på planet. Fanns nästan inga platser när jag chekade in så sitter vid en nödutgång men det funger väl de också. Förhoppningsvis blir det inga förseningar annars så ska jag landa kl 22:40.


En natt ute

Det var förfest och fix hos Kikki. Vid 23 tiden började vi bege oss mot Sommar för en natt med dans och dans vart det. Tror jag aldrig har svettats så mycket!!
 

Hemma hos

VI har just smällt i oss en taco middag så nu ser man ut att vara gravid i typ 8e månaden! Snart ska vi börja sminka oss och allmänt fixa oss inför en ute kväll i Stockholm stad. Peace
 
 

Bär

Det allra godaste man kan ha till frukost, färska bär och lite fil!! Gottgottgott <3 Imorgon åker jag till huvudstaden då jag igår "natt" spontan bokade en biljett.

Nu måste jag uträtta jätte många ärenden...! :)





När regnet öser ner

Hej det regnar ute och har inte alls lust att gå ut ur bilen. Den där jogging turen jag skulle ta ikväll skjuter jag nog upp!!


änligen

Har rast nu till kvart i fem ungefär. Ingen lyx mat till middag men mammas kycklinggryta går alltid hem! Hann ta en springtur innan jobbet och det gick lite bättre än sist då jag snubbla och föll pladask på en grus stig, och det gjorde så där lagomt ont. Och idag öppnar antagningarna till polishögskolan!!!! Nu blir det att skicka in en ansökning dit!



Annars då?

Sittter och kollar Afv för att få lite humor den här morgonen! Jag är snorig och jäklig men som tur är har man varit värre, hoppas bara att jag inte kommer inta det läget!!

Denna morgon sitter jag också och försöker att lära mig att skilja på Nektariner och Persikor. Hur svårt kan de va liksom??



Me like

Har suttit och kollat Awkward i flera timmar. Sen har jag kollat in lite saker som jag tänkte stoppa på min önskelista!
 
 
 
 

Det kommer annat emellan och det är jag

Känner att jag vill gråta men tårar hjälper ingenting till, inget blir bättre. Jag själv står ivägen för beslut jag vill ta. Jag kanske sänker en tår för saker jag ångrat, men saker är redan gjorda. Man ska inte blicka bakåt och se på saker man gjort förut, man kan ingeting göra. Men ångern som ibland vill tynga ner ens axlar är så tung. Ibland orkar man helt enkelt inte. Jag vill orka. Jag är rädd. Jag vill inte vara det längre. Jag vill se till att alla andra mår bra, men jag missade mig själv. Jag mår inte bra. Jag vill må bra. Ett leende på låpparna är så lätt, så pass lätt att jag lyckats skjuta bort andra känslor, känslor som jag vill ha i mitt liv.

Fest hos estraa

Utgång idag och den här gången är den planerad. Eller i alla fall inte en sista sekunden lösning på en "tråkigt kväll". Vi har sovit länge idag, åkt med bilden och ätit pizza. Så att dansa av sig nu är och kommer bli perfekt!!
 
 
 

spontant

Spontan utgång med bästa Anna!!
 
 
 
 

Vill flyga med er

Idag åker två av mina bästa vänner ner till stor stan utan mig...:( Jag hade så gärna velat följa med om det inte vore för de dumma flyg tiderna!! Ajaa blir nog en bra villket fall som helst.


jag och min bror

Jag och min bror var och tog kort på oss för ett tag sen. Vi har inte fått bilderna än så jag tig screen shot? av två bilder hon lagt ut i ett collage. Hon som tog bilderna heter Rebecca Lundh!!





Zara Larsson

 
 
 

Am i wrong

Sitter och funderar med tända ljus och lite fin musik i bakgrunden. Vet inte vad jag funderar över, eller egentligen vet jag, men ibland kommer de där stunderna då allting står helt stilla och tankarna börja komma och allt man försökt att inte tänka på kommer tillbaka som ett brev på posten. Jag saknar så mycket, jag saknar det jag har och det jag inte har. 
 
Jag vill göra så mycket men finner ingen tid till det. Jag har jobbat för mycket den här sommaren, tagit på mig extra pass jobbat mycket olika skift, det tär på ens kropp och psyke. Men jag vill tjäna pengar till något, en dag kommer jag veta till vad och då ska göra något bra utav dem! 
 
 

Aug. 05, 2013

Tung dag idag! Först jobbat 7-12 sen 14:30-21. Har haft larmet nu på eftermiddagen och jag har då haft fullt upp kan man gott säga.

(Haha nu började min hjärna fundera varför säger man "gott säga" man hade tekniskt sätt kunna säga "äckligt säga" )

Jaja vem bryr sig ändå om vad jag tänker, kanske bäst att hålla det för sig själv så folk inte börjar undra vad jag är för en typ.


Efter reg å hemsk åska kommer solsken och regnbåge!!

om 45

Snartsnartsnart slutar jag. Har en sista kund att hjälpa sen är det med blixt fart att fara och handla för jag håller jäklat på att svälta ihjäl och ingen mat finns det hemma!! Peace


jobb i helg

Sitter och väntar på att få stämpla ut för att sedan åka hem och sova, men minutrarna är lika långa som timmar. I helg väntas det bara jobb och ännu mera jobb. Kul! Nästa helg ska det bli att dansa långt in på små timmarna, så alla i kiruna ska alltså ut då så ni vet!! ;)


En annan torsdag

Idag är min lediga dag så ska ta det lungt och inte göra allt för mycket. Ska åka till sjukhuset och ta lite prover innan mitt läkarbesök nästa vecka. Skulle gissa på att jag åker in till stan senare och går omkring där med Ann ett tag också men inga planer egnetligen så jag är lika öppen som ett tomt papper.
 
 

RSS 2.0