Heeeeeeeeeeeeeeeej

Jag äter vanilj kvarg, det är gott. Jag har tråkigt och det är inte alls kul. Hej då.


We do it hela tide

Har inte varit ut än, sjut trött. Kom hem kring halv sex på morgonen... Ganska lyckad kväll ändå, vi hängde lite med en från youngblood en helt vanlig natt i Stockhom ;)
 
Men i alla fall ska ta tag i mitt problem och ta mig ner till Kista centrum och ta och handla lite mat eller nått. Igår shoppades det kläder så det får jag hålla mig från att inte köpa den här gången! Har ingen aning om vad jag ska göra ikväll, imorgon och på tisdag. Roligt liv, oh yes!
 
 
 

God morgon lördag

Det slutade med en sleepover hos Miranda. Vi ska snart dra oss in till Kista centrum för att shoppa lite, eller bara bli deprimerad över det man inte har råd med ;)

Det var i alla fall en rolig kväll igår med tårta, youtube klipp och avslutade den med skräckfilm...







on my way

Ringde min fina vän Karin och av hon får man höra att de finns en blogg.se app. Wtf vilken sak jag missat!! Så nu är jag på pendeln på väg till Mirre som fyller år denna fina fredagen :D Vi firar henne idag med fika imorgon med fest, blir en bra helg det här!!

Yes it is

 
Sitter med olja på naglarna, vill måla dem röda sen men just de nagellacket hade jag ju såklart hemma i Kiruna. Är hungrig ska gå och ta mig en macka typ genast!  Imorgon är det fredag och fredags mys! En viss person fyller ju faktiskt år imorgon, men det firar vi in på lördag med fest! Presenten är inköpt och samtidigt passade jag på att köpa två vanillj ljus åt mig sen blev att köpa en tändare också, fick säga åt hon i kassan att det var till att tända ljus hon får ju inte tro att jag är nån rökare här inte!!!
 
Nä  plickten kallar, bre macka och koka te. Och ni som följer mig på Intagram vet att det är Chokladmint te som gäller <3
 
 
I veckan har jag även fått för mig att fota ena utsidan av skolan så de bilderna ska ni få se (jätte kassa bilder). Sen så har jag även sovit hos Tony i veckan, lägnhetsområderna där är super fina, både hus och natur!
 
 

Ett syndrom

Nu undrar såklart alla vart har jag varit, vad har jag gjort, är jag sjuk?, dött?, bort rövad, försvunnen??? Kort å gott. HATAR MITT INTERNET! Det är jätte as mega super segt, sooo enoying! 
 
Men förutom det lilla problemet internet så lever jag. Bara idag kom jag på mig själv (tyvärr måste jag erkänna att det är ett Sthlms syndrom) På mornarna när man trött, less att åka tunnelbana och vill bara komma fram till skolan nån gång. Så tänker man att man tar rullbandet för att det går fortare, om man går på det så att säga. Och då finns det ibland inte alltid men dem där ibland gångerna som är så irriternade!
 
Om man ska stå still på rullbandet ska man stå på HÖGER sida och om man ska gå gör man det på VÄNSTER sida. Med då finns dem där människor som inte vet vart dom ska stå och speciellt dem som är två och står brevid varandra. Det blir lixom kaos i kaoset, allt står still, människorna som är bakom en knuffar en för att komma förbi för att sedan upptäcka samma problem. Detta är då väldigt irriternade de gångerna man verkligen är stressad och behöver komma fram och inte kan...
 
Så vad jag vill komma fram till är stå på HÖGER sida om ni ska stå still människor.
 
Känns bra att jag kommer fram med min åsikt till så många, speciellt när de flesta bor i norbotten, men det är väl värt ett försök ;)

Veckans sista dag

 
Spenderat dagen i Stockholm stad med Kim. Hade det riktigt mysigt gick och storsa i några affärer fick bli att köpa nya balettskor och trikåer. Mat på donken sen avslutade vi det hela med bio, Rivialerna halv bra film och väldigt amerikansk.
 
Snart väntas mat, men bjuder på några bilder från veckan som gått!
 
 

 
 

Body Splash

I väldans lång tid har jag undrat var body splash egentligen är. Jag vet att det kanske är en jätte konstig sak att inte veta, men för att ta tag i problemet så tog jag och googla det igår kväll.

Svaret var inte jätte överraskande, men nu har jag i alla fall ett svar på mina funderingar.

Body splash är alltså en transparent väldoftande vätska. Body splash kan användas på hela kroppen för att man ska lukta gott. Body splash är lite som en parfym, men samtidigt inte. Body splash kan även ha namnförteckningen Body spray.

Tips på helt underbara body splashes är dem som finns på Ginatricot och Victoria Secrets!!


Blog awards

Idag är det blog awards i Kista galleria. Så det blir att se många "kändisar" idag. Maria Montazami exempelvis ;)
 
Har hållit på att plocka i mitt rum idag, ser dock inge bättre ut men ska fortsätta senare ikväll så att jag har någonting att syssla med i alla fall! Kläderna är på, smiket på satt, håret kammat, naglarna målade sen är det bara skorna och jackan som ska på sen ska jag bara möta upp Mirre och sen väntas en dag shopping.
 

Middagstid

Skolvackan över sitter med mammsen i telefon det kallas effektivitet, eller göra flera saker samtidigt. Är man av det kvinnliga könet måste man avända sig ut av de fördelar har. Tre jobbiga lektioner är bort gjorda idag jazz, street (skojja inte svett överallt!!) och rytmik. 
 
For med en från klassen en snabbis på stan, men som det är vid rusingstid, folk överallt, så hinner man bli knäpp innan man tagit sig in på en affär.
 
Skämms lite över att säga att idag ska jag faktiskt äta min första riktiga middag den här veckan, tortellini med pastasås. Mina andra "middagar" har varit gröt typ, kanske nån macka också. Typ hej orkar inte laga middag helt enkelt..
 

Natti

En ny vecka imorgon förhoppningsvis utan förkylningar den här gången. Upp tidigt, lägga sig tidigt that's how we do it. 
 

Trade

Det vart en riktigt bra och mysig kväll igår. Vi kollade på Trade, en film om Mexico och sexhandel. Riktigt grym så den är en rakomendation. Sen var det inte alls ett minus att huvudsrolls innehavaren var något het...
 
 
 
Bild lånad från den här sidan

Rött

Såklart ni måste ju få se en bild på mina röda små hjärte skor!!


I can do it

Ska snart ta mig ner till buss station för att sedan ta mig till Mirre. Vi ska sjuka oss tillsammans, kolla film och äta gott!

Varit och vandrat i Kista galleria idag köpte byxor och en tröja som blir att ha till dansen! Och sen har jag gått och blivit ett sko par rikare. Ett par röda kilklackar denna gång, riktigt heta <3 <3


How can I explain it?

Mina fina vänner är så saknade nu!! Ni vet it hur fina ni verkligen är men bara ni är glada och har det bra så kommer jag aldrig kunna må bättre. Är bara så där jätte deppig nu, en sånn där fin Kalles kväll som aldrig är tråkig och bara allmänt grym är vad jag behöver just nu.
 
Och så är jag jätte sugen på naturgodis och bilhäng och dunka musik som man kan sjunga med till en sånn kväll behöver jag också.
 
Prata av mig om allting som håller i gång min hjärna dygnet runt behöver luftas snart!
 
Jag behöver leida mig som aldrig förr med sånna som kan skratta med mig och inte bara åt mig.
 
Jag är trött, depp, trött, depp, lite ledsen. But I keep smiling <3
 



Det gick för fort...
 
 
 
 

Jag är sjuk igen

Någon är emot mig börjar jag tro, hmm... Livet suger igen smilet som var på igår är borta nu! Vill inte vara sjuk ok?

Kväll

Idag är humöret uppåt igen. Varit i skolan och fått dansa av mig så smilet är på igen. Svettats som en gris är ju något man gör vardagligen, men snart börjar man nästan fundera på hur mycket en människa kan svettas egentligen, inte nådigt alltså.

Nu slår jag på chillmode för ikväll, sen väntas en skön sömn!!

ser ni? de gör jag

En tvättmaskin är på stoppad. Lyckats får ner lite mat. Det börjar bli bättre nu! Försöker hitta något positivt med att vara sjuk, men har inte hittat något bra än. Men jag ser ljuset nu :D Förutom att jag är sjuk...så börjar jag förstå mig på livet nu. Det är ju rätt underbart <3
 

Så står jag här med tomma händer

Sjuksjuksjuk....Aaa livet suger! Vill bli frisk, men skolan ska jag då till imorgon annars ruttnar jag här inne.
 
 
Och så finns det inget gott att äta och orka gå till Ica lixom....
 
 

Den går på repeat

 
 
Boy,
I've been watching you
Like a hawk in a sky
That flies, and
You were my prey (my prey)
Boy, I promise you
If we keep bumpin' heads
And you know that one of these days (days)
We gone hook it up
Probably talk from the phone
But see I don't know if that's good
I've been holding back
This secret from you
Probably shouldn't tell you but if I

If I let you know
You can't tell nobody
I'm talking bout nobody
Are you responsible?
Boy I gotta watch my body
I'm not just anybody
Is it my go, Is it your go
Sometimes I'm goody goody
Right now I'm naughty naughty
Say yes or say no
Cause I really need somebody
Tell me are you that somebody

Boy,
Won't you pick me up at the park right now
Up the block while everyone
Sleep, Sleep, Sleep
I'll be waiting there
With my trench, my lugz, My hat
Just so I'm low key
If you tell the world
Don't sleep, you know that we'll be weak
Oh Boy,
See I'm trusting you
With my heart, my soul
I probably shouldn't let you but, If I

If I let this go
You can't tell nobody
I'm talking bout nobody
I hope you responsible?
Boy I gotta watch my body
I'm not just anybody
Is it my go, Is it your go
Sometimes I'm goody goody
Right now I'm naughty naughty
Say yes or say no
Cause I really need somebody (uh)
Tell me are you that somebody (uh)

Lycklig

Den här helgen har gått väldigt fort som vanligt helt enkelt. Nu väntas ännu en vecka med dans å annat skoj! I fredags var de vin kväll hos Mirre men eftersom jag inte dricker vin vart det bara kväll för min del, man hade riktigt mysigt ändå. En spelade gitarr och resten sjöng, en sådan kväll blir aldrig fel!

Igår vart det lite mat hos Mirre igen. Sen drog vi ut till Magenta, ett riktigt bra ställe måste jag säga, dyrt men bra! :)

Idag mat med Kusinen på foods court, bästa stället!! Blev en plånka rikare, nu behöver jag inte gå med alla korten lösa i fickan.

Ikväll blir det filmmys, puss!

Allting börjar om

Det är torsdag det betyder att efter imorgon har jag klarat av första riktiga skolveckan. Har inte mycket dåligt att säga om den. Har haft kul och om inte annat har jag svettats nå otroligt!! Ska bli skönt med en helg att vila upp sig på...Eller om det blir så mycket vila får vi väll se, hehe ;) 
 
Uppdate för nu: Sitter i mitt rum. Tycker jag har fått till det riktigt bra faktiskt, trivs och det är mysigt. Det enda som fattas nu skulle vara lite ljuslyktor kanske, får se om jag hittar några som duger. 
 
 
 

Hör upp pooolers

Är fett trött. De man som vanligt är när man dansat hela dagen. Men i alla fall från att vara trött till en heeelt annan sak! Är sjukt party och gå ut och dansa sugen. Får ta och smida lite planer för helgen med Mirre och delar av klassmates och Mirandas company.
 
Dansa, dansa mera, dansa, dans mera!!!!
 
 
Nä bortsa tänder och sedan ta och gömma sig under täcket (kanske slå på en av mina filmer...hmm?) Aja får se men säng, täcke, kudde och sova låter riktigt bra. Ungefär lika bra som Proviva sägs vara för magen så att säga.
 
 
Sen tycker jag att för folk som bor i de nordliga delarna av landet tar och pallrar sig hit ner och... Men kom bara!

En vecka och några dagar

Det ligger nu till så här att vi dansar för fullt nu under dagarna. Balett, mordernt, jazz och street. Riktigt härligt och vi har en riktigt härlig street lärare, go Kattis!! Trivs med klassen gör jag, börjat komma dem lite närmare nu när vi har börjat dansa mer på riktigt.
 
Truppgymnastiken jag tänkte börja med, har jag nu bestämt att jag inte ska hålla på med. Hade varit jätte kul, men det är lite fel tidpunkt i livet. Det är långt bort, fel tid, och om inte annat finns de kanske nån dans på kvällen jag vill göra istället.
 
Aa, de var de. Ska gå och paka ihop lite mat lådor eftersom man måste ha med sig mat till skolan nu för tiden.. Aja de blir då alltid någonting gott :D
 
Under förra veckan han jag, Mirre och Mandus ta oss till Grönalund. VI kom dit i ovisshet om att de var Rockbjörnen Live samma kväll!
 


En typisk Ester grej, leka med maten. I detta fall socker.


 
 
 
 

RSS 2.0