Överenergi

 
Det var suuuper tråkigt att städa jöööööö!!!! 

Farväl kompis

Jag är så jäkla ap mega trött. Sovit en timme i "natt", men jag tog mig upp till tvätt tiden klockan 7. Nu ska jag städa lägenheten fin. Puss

Stockholm stad

igår kväll gjorde vi Magenta osäkert och ägde nå grymt!! Sjukt kul, fint folk och bra musik det var en heeeelt fantastisk kväll/natt. Vi har gått genom hela stan idag där vissa shoppa mycket och andra ingenting! Nu gör vi oss färdiga för kvällens roligheter!

Party

Ikväll blir det utgång med min två favorit tjejer!!! Ses i dimman ;)
 

.....

Hej! Hej då! God natt! Sov gott! Puss och nyp! Peac out! 

In your arms

Nej nu ska jag ta och lägga mig för kvällen, har inte blivit så mycket sömn den här helgen men man lever ju bara en gång!! Sova kan man göra när man blir gamal. Kvällen har bestått utav telefonfon snack, Sex and the city och te en helt okej måndags kväll tycker jag. 
 

Soliga dag

Håller på att kolla på Sex and the city och äter någon slags improviserad middag. Går kvällen var fantastiskt rolig, vi dansade och dansade <3 Vi la oss vid halv fem tiden på morgonen. Vi 11 tiden idag steg vi upp och åt en rejälare frukost med bacon och ägg. Jag åkte in till stan och mötte upp en kompis, vi satte oss i solen vid kungsträgården. Kikki mötte upp oss efter ett tag och vi gick och satte oss vid slussen för att fortsätta njuta av värmen och solen. Härligt mer vår!!!

Finafina vän

Jag å Kikksen har precis fixa oss färdiga och vi ska snart åka till Nacka forum och så ska vi nog en sväng förbi gmalastan och mysa. Vad kvällens planer blir ikväll är inte riktigt bestämt men utgång är väl inte helt omöjligt!! Nu ska vi hoppa i skorna och knalla vidare.
 

Mys fredag

Kom nyss hem från affären och skolan. Måste snabb städa lite och hinna med att duscha en snabbis. Kikki kommer hit lite senare, vet inte riktigt när. Då blir det middag, prat och mys.
 
Nu ska jag göra allt det jag måste hinna med. See ya!
 
 
Mina fina bullar jag bakade i påsk.

star wars

Jag är fast. Jag är lite besatt. Jag är kär. Ja jag erkänner Star wars filmerna var seriöst dem bästa filmerna jag sett, dem slåt nog faktiskt twilight om jag ska vara helt ärlig!! Eller ja, dem delar första plats i alla fall <3 Har precis sett klart sista filmen och det var ett sånt fint slut, nästan så att man fällde en tår!!
 
Men om man inte ska prata Star wars kan jag säga att det varit en halv bra dansdag (har en liten dipp just nu..) Vi har varit förbi Carina Ari biblioteket på eftermiddagen. Efter det besöket gick jag och spontan klippte mig, så en ny friserad och "kort hårig" jag sittar här just nu ;) 
 
 
Måste även erkänna att jag är bäst på att laga hamburagre dem slår alla hamburgare på jorden. Kan dock tycka att jag ätit några för mycket av dem på sista tiden. Men tyvärr säljs det bara stora paket när man köper färdig frysta och jag måste ju äta upp dem... 
 
 

Like old school

Måste snart ta och hoppa i sänga tråkigt men sant. Det är faktistk ganska tårkigt att bo själv, inget jag rekomenderar! Men bara man hittar någonstan man kan dela boende med nån så är ju problemet löst, måste bara komma till att hitta ett ställa först och det hittar man inte bara runt hörnet...
 
Men kan medela er att Loka med choklad smaken faktiskt är helt ok! Provade den när jag var i Kiruna över påsk, den hade faktiskt oväntat mycket choklad smak. Så man helt enkelt dricka vatten med choklad smak istället för att äta choklad. Hur smart är inte det???
 

17 april

Jaaaa!! Jag har fått jobb i Kiruna över sommaren. Nu kan man tjäna in lite pengar igen :D Kulkulkul

Learn to love again

Den låten som går reapet här hemma hos mig just nu är P!nks ny låt Just give me a reason, en så jäkla bra!!! Går säkert om och om igen på radio och alla är redan less på den, men jag lyssnar knappt på radio längre så jag bryr mig inte. Den är min favorit!
 
 

När regnet faller ner

Har precis sett klart fjärde Star wars filmen och jag måste erkänna att jag är lite kär i filmerna <3 Har varit en bra och rolig dag på skolan, mycket svett som fått komma ut ur kroppen idag. Mötte upp Kikki, gick av tre busshållsplaer för tidigt så gick till Kikki i regnet... kan endast skylla på mig själv! Vi eller snarare Kikki lämnade ut några cv:n sen så vart det en sallad på ett mysigt kafé inne i stan. Syndade lite igen med lite shopping inne på Cubus, men endast väldigt livsnödvändiga saker!!
 

En helt vanlig söndag kväll

Har gjort en stor kopp te till mig nu på kvällskvisten och en riktigt god macka brevid. Har varit någon normal mat idag då det blev lite fel planerat! Men det är det minsta preoblemet här i världen. VI har vari toch gått omkring på stan hela dagen, från dem öppna till dom stängde. Var förbi Beyond Retro och köpte en svin snygg skojrta, får visa upp den senare, sen blev det lite sockar och trosos på Hm för att jag inte har några rena typ...Jag jag vet, måste tvätt dem här veckan!!!!
 
Nu ska jag mysa med min te kopp och min macka sen blir det sängen!
 
 

Nu var det roliga slut

Nu får jag änrligen en dag att vila lite. Min famlj är här så vi ska umgås sista dagen dem är här nu! Det blir nog att gå på stan och ranta omkring lite och jag tror nån vill gå på museum! Det var i alla fall två lyckade föreställningar igår och det var väldigt roligt. Synd för er som missade de ;)
 

Första, andra och tredje

Efter allt vårt arbete så hade vi äntligen våran premiär av Oss emellan igår. Det gick jätte bra och vi fick många fina kommentarer efteråt! Idag har vi två föreställningar igen och sen var det roliga slut då är bara att börja ha lektioner igen men det är också kul!

Nu blir det frukost, puss.

Snö

Sitter och glor tv och surfar lite omkring här på datorn. Mamma och pappa borde komma snart och då ska vi gå ut och äta här i närheten. Imorgon har vi premiär av våran show kl 19 på Årsta teatern och dom som kan komma hoppas jag verkligen kan komma om inte annat på lördag! Men först ska jag hoppa i duschen en snabbis!
 
 
Bara så att ni vet är det fett svårt att hålla balansen i snön, låg mest i snön men några bilder blev det :)

Concrete wall

 

The best of me

Har bara tagit det lungt ikväll. Ätit middag och kollat lite tv. Kom nyss ur duschen och har tänkt att slå på en film, måste bara bestämma villken!! Imorgon är det torsdag och det betyder genrep dag imorgon eftersom första föreställningen är på fredag! Mamma och pappa kommer också det blir trevligt och lite mindre ensamt! Och om två helger kommer Karin, längtar så att jag döööör lite grann!! Kikki då skriver du in i schemat att det är 100% party, ok!!?? 
 
Ha en fortsatt trevlig kväll folket!
 
 
Jag saknar fjällen lite mycket grann!

Mega jätte as trött

Minsta lika trött idag som igår. Rep hela dagen idag och knappt någon vila. Sen har jag varit och hämtat saker från Kista och så han jag förbi affären och handlade på mig lite! Tidig uppgång imorgon igen och ännu en dag med hel rep, är det rep vecka så är det.
 

Alla är ni så fina <3

Nu är jag tillbaka i Stockholm och lagomt trött är jag också! Steg upp vid 4 i morse och kom till Arlande vid 8 kom men hjärtat i halsgropen till skolan och sen hade vi dans ända till klockan 19. Tunga med rolig dag och imorgon ska vi förflytta oss mot Årsta teater där vi kommer ha våran föreställning Oss emellan i helg, komkomkom!!!
 
Nu ska jag lägga mig å sova helt själv i en helt tom lägenhet, läskit värre. Puss på er människor!!
 

FIna värld

Hade tänkt lägga över bilderna från mobilen till datan men heöt plötsligt fungerar det inte längre och jag hatar verkligent sånt!! Har bilder på min kameran att lägga över också men har inte sladden till den här hemma... Nu ska jag ta och packa lite och göra lite andra nödvändiga saker!
 

Farbror doktorn

Hejsanhoppsan lille bror! Kom hem från fjällen igår. Vi har mest haft skit väder, satt inne nästan hela lördagen och söndagen pga snöstorm! Men lite sol har man lyckats få i alla fall och jag är glad för det lilla jag fick. Vi har varit på några ytter små skidturer, mest bara omkring stugan. Snart ska jag åka till Gällivare och gå till ögondoktorn!
 
 

RSS 2.0