I'm begging

Hallåå!!

Börjar först kl 11 idag, skönt! Sitter och slö kollar tv och samlar kraft till att ut med hunden. Ikväll blir det att ta det lungt och kolla Star wars. Kanske försöka måla klart andra varvet i köket också om jag hinner.


Du kommer aldrig va över för mig

Har precis betalat in min medlems avgift till Gk (gymnastiken) Så nu kan jag kan jag säga att jag är gymnast igen och i december ska jag va med i min första trupptävling i Gävle :D Gymnastiken är något jag verkligen har saknat, känner att jag hör hemma här! Så nu har jag verkligen kommit igång med träningen. Jag har gymnastik 3 gånger i veckan totalt 6 timmar, jag gymmar och sen så leder jag Just dance på Actic. Livet leker!
 
Nu ska jag iväg och köpa en lampa. Puss <3
 
 

Fäääzt

Snart blir det att gå till Lankan sen Ferrum. Ha en bra kväll folket!!♥




Lördag

Borde egentligen börja måla mitt tak nu men jag skyller på Kira som sover i min famn! Ikväll blir det utgång och andra roligheter så det är de jag samlar kraft till.





En kväll på kvisten

Efter en ganska så händelselös dag ska jag snart dra täcket över huvudet och sova. Det enda jag egentligen gjort idag är att jag jobbat och varit med Anna. Vi var på väg ut på en spontanare men jag övervägde och åkte hem istället. Har egentligen inte blivit frisk sen jag var i Piteå senast, villket var typ en månad sedan... Men kvällen vart mysig i villket fall som helst. Har legat och kollat på Twisted, det är den senaste serien jag fastnat för som är SÅ BRA!! 
 
 Sista orden är sagda så jag önskar er en  godnatt.
 
 

Det går frammåt

Börjar kl 12 idag så nu sitter jag och bara tar det lungt! På Mtv visar dem en dokumentär om Miley som faktiskt är jätte bra och intressant ni borde se den.

Annars har det inte hänt mycket har köpt ett par nya träningsbyxor och en ny sporttopp och jag älskar båda!!





RSS 2.0