Så grant

Sitter i mitt fina rum här hos Vickan svettig å fin. Vi var ute på en lite längre promenad, gick om kring på de olika små vägarna som finns här på djupviken. Snart mat skulle jag tro, min mage skulle då inte tacka nej till det i alla fall.


Alltid lika snygga

Min lägnhet är tömmd, tömndes igår. Tog verkligen heeeela dagen! Ajaj efter att packat ner allt och putsat varenda hörn i varje lucka och lådor så sa jag hej då pussade den lite å så :( Nu är jag inneboende i alla fall en vecka framöver hos Vickan! Så här finns jag och man panik måste få tag i mig om jag inte är på jobbet då, eller ute och gör Piteås gator lite mer osäkra att befinna sig på!
 

Pdol

Pdol börjar idag, eller ja startade igår. Men för dem som it var där igår (som mig) börjar det idag! :D Så snart drar jag och vännen min Anna panna pyttipanna iväg och ägnar oss åt roligheter!!
 

Hjälp mig!

De är äntligen en morgon med sol ute idag!! Ska snart ta på mig mina springskor och ta mig en pw, känns att det behövs var ett tagsen senast! Flytten börjar närma sig bara 4 ynka dagar kvar här i lägnheten. Och om flytten närmar sig betyder det att Stockholm närmar sig och det är nu bestämt att jag ska bo i Kista, 5 minuter att gå till Kista galleria, me like! Senare blir det att renasa rummet yttligare och sen väntas jobb...

Tack Karin

Vilken helt jäkla galen helg det var! Har haft riktigt riktigt roligt, träffat mänga sköna människor! Och på råga på allt har jag faktiskt sovit skönt också :D Förutom att vi har haft riktigt roligt på campingen så har hela resan dit och tillbaka också varit ganska skön.

Åkt mot trafiken, virrat runt Skeå - inte hittat dit vi ska. Allt tänkbara helt enkelt. Men är hemma nog för att man är trött som bara den, men vi tog oss hem! Och sängen blir otroligt skön i kväll, sen tagga jobb och uppgång (om man nu kan säga så) klockan 06.00..

Glaad

Är så himla glad idag, taggen för allt!
1. Det är trästocks som gäller den här helgen!
2. En härlig party bil resa väntas dit, vet inte vad som är kul med det men helt plötsligt verkade det väldigt roligt!
3. Det är faktiskt fint väder nu, wäääy!
4. Får min första lön om precis en vecka!!! :D
5. Pdol om en vecka, wäääy!
6. Jag har inge jobb på två dagar!
7. Får prata av mig med massa folk idag, inte bara såna som är 70+.
8. Och nu ska jag äta maaaat :D

Taggen

Efter några om och män blev det bestämt att jag å Karin far till trästocks. 200 spänn fattigare, men va f***an man lever ju bara en gång, lika bra att ta vara på det livet och leva det fullt ut! Sova kan man göra i graven och om man vill så får man även ta med sig tv:n dit! Så Skeå imorgon, bara att börja tagga då. Men först sova, jobb imorgon.

Jag gör mig alltid så bra på bild *host*

Nyheten

Ligger hemma däckad efter ha ätit för mycket mat. Sen så oerhört trött, så att jag hade kunnat gå och lägga mig nu, men ska försöka hålla mig upp ett tag in på kvällen i alla fall!! Och nu har jag även får ordna bort min gamla skit telefon så nu äre nytt som gäller!

Bulle i ugnen

Har en kaka i ungnen som borde hämtas ut nu, så tar nog och gör det. Sen sitta i solen och mysa tills jag börjar jobba, sweet!

Smoothie

Jag tog och gjorde mig en smoothie av de frukterna jag köpte och som jag anade så blev den asgod!!

1 Kiwi
1 Banan
1/2 Mango
1 Passionsfrukt
1/3 Cantaloupmelon
2 dl Naturell Yoghurt
1 tsk Proteinpulver
Lite citron juice

As mega gott <3

Solbrändaben

Man kan ju tycka att jag är tönt som sitter inne och är på datorn i det fina vädret. Men he blev så kallt när jag satt där ute nyss. Men solen verkar snart vela komma tillbaka igen, hoppas. Har jobbat förmiddag idag så har hela kvällen på mig att göra något nu, de var typ fett länge sen typ ballt allltså! Varit ner på ica och handlat massa frukt hem, så senare ska jag ta och göra mig en riktigt god smoothie.
 

Slutet på denna dag

Vi är framme ännu en gång vid veckans sista dag, söndag. Det betyder att jag har en hel arbetsvecka kvar med jobb kvar tilsl det är helg igen och när jag säger helg så betyder det festival och när jag säger festival så menar jag tagga som bara den!!!!
 
Men det är fortfarande några dagar minuter kvar av denna ganska slöa dag. Varit med Jocke hela dagen och nu ser jag en till ganska dålig Amerikans film, är visst expert på att välja sånna filmer!

Studio 54

Har precis kommit hem från en hel dag med olika aktiviteter! Hunnit vara runt med min bror och Veronica på några av stadens affärer. Spenderat några timmar på äventyrsbadet på Phb och strosat runt på området. Varit på en helt fantastisk middag med god mat och show. De var studio 54 vi var på, nog för att jag sett delar av den förut så var de inte alls samma som att verkligen vara där för att kolla på dem! Rekomenderar alla att fara och kolla på den, verkligen värt pengarna. 
 
Nu är det sängen som väntar för jag är heeelt slut, har inte hunnit med nån vila idag inte!
 

12 juli

Dunkar musik medans jag håller på att plocka ihopp massa plastlådor man inte kommer behöva, så dem ska slängas. Har även fortsatt med min rensning av kylen, den börjar bli tom. Har även plockat ihop böcker från bokhyllan, böcker jag inte kommer ha använding av de här sista veckor jag bor här i piteå. livet är hårt men what to doo lixåm? Ska ta och börja tagga om till jobb då!
 

Träning

Kanske lite för sent för det här med beach 2012, men varför inte börja komma i form till beach 2013!

Lagomt härligt

Idag är en såndär dag då man bara är helt slut av att göra ingenting. Eller i å för sig va och sprang och tog en lång promenad idag på över en timme, skööönt men svettigt och tungt. Är lite orolig över att ha brännt mig, men för tillfället är det lungt på den fronten i alla fall! Om inte annat har jag nog fått en rand, trevligt...

Best dance crew

Jag tror MTV har nå slags best dance crew maraton, men jag klagar inte dem är jäkligt grymma!!

SYTYCD

 

Frukt

Jag känner att det blir en tidig kväll idag. Har hunnit med en springtur, shoppingtur och jobbpass. Sitter nu med en skål fruktsallad och glor på Tv, roligt liv. Imorgon blir det fäzt, men det är i morgon, idag satsar vi på sängen!

Sommartider

Jag å mamma har alltid sagt att det är jordgubbar vi tro på, idag blev jag tvungen att påmina mig om att det fortfarande är så! Livet är underbart ibland <3 En skål med jordgubbar och grädde, lite sol och värme gör denna dag till en riktigt fin dag!!
 

Värme

Klockan är lite över 10, jag är färdig för att dra ner på stan och göra de ärenden jag måste göra bort nån gång! Solen kikar fram, kan nog bli en fin dag det här, håller tummarna. Men i fall att, så tar jag nog med mig en tröja ingen vet med sommar Sverige, Piteå.


Midnattssolen

He har varit hyfsat segt på jobbt igår och idag! Suttit och kollat Allsång på skansen och det tackar man ju inte nej till. Men efter dagens arbetspass så har jag lyckas ta mig hem, ska ta och steka mig några plättar för att göra livet ännut godare och bättre! Fast börjar med att sitta ute på balkongen och njuta av kvälls solen först, det var länge sedan sist.
 
Det är njuta man ska göra på sommaren.

Sol

Sitter på balkongen och försöker få i mig lite solljus. Skulle ner på stan idag och lämna in mobilen igen, var där igår men behövde ha med mig nå papper. Ska göra ett nytt försök i morgon det blev att jag började rensa ut kylen lite smått istället, nått som också behövdes göras!



Sweet sunday

Denna söndag börjar även den ta sig till sitt slut. Sitter och kollar på nån jätte amerikans film och borde ta mig till sängs...har dock inte bäddat det får ta mammas säng ikväll då! Aja tagga jobb imorgon då, yiiies