One more

Aaah blir tokig! Skrev typ bästa inlägget sen slutade så klart internet att fungera, ibland vill man bara ge upp! Sen var det ju det där man skofoto imorgon inget att tänka på egentligen men det gör man ju ändå typ vad ska jag ha för kläder, hur ska jag sminka mig och hur jag ska ha håret? Det kommer sluta med att jag bara ta något. Sen blir det ju inte bättre att vara sjuk och snorig.

Snart ska jag iallafall på årsmöte blir där hela kvällen skulle jag tro.
Bilderna, jo jag vet dom är på uppgång om ni har tur ikväll om det inte blir för sent. Istället får ni en bild från samma seri som igår.


A day late

azyDet blev tyvärr ingen uppdatering igår för hade lite saker att ta hand om. Skrev lite på en grej samtidigt som jag höll på att göra en skiva till dagens första ispass för den här terminen. Sen var det så att jag har börjat bli sjuk så har försökt kurera mig med de flest vitaminer och tabletter! Jag vill verkligen inte bli sjuk!!

Sen vet jag att det inte kommit några bilder från ihelg men har inte orkat ladda upp dom till datan än, men imorgon så finns det en möjlighet att dom kommer upp lixåååm! :)
Austin Powers på tvn ska kolla den sen bums i säng om inte innan den har slutat!!


Sytycd

Sitter och kollar repsrisen av sytycd då Lady Gaga var med som gäst dommare. Åå alla dansare är så duktiga man hade ju gärna velat vara lika bra som dom tack! :)

Melanies hopp i slutet är så fantasktiskt hon hoppar som hon aldrig gjort något annat <3



Muppins

Igår så sov yun över hära så just nu sitter han och äter nybakta muffins som jag och Alexandra bakat nu under morgonen. Dom såg väldigt goda ut så dom är säkert väldigt goda, jag fikar ju inte så kan tyvärr inte smaka.. Men det roliga är ju att baka dom så jag fick ju göra det roliga! :)

Igår var vi ju på Nodo och vi blev faktiskt ett stort gäng i slutändan. Har inte så många bilder från igår så dom jag har kommer jag lägga upp lite senare!



Ni får en "facelook" från igår nu, resten kommer sen :)


Mera mat

Ååh då var den skolveckan avklarad men nöd å näppe. Vi hade våran sista lektion men Julian men förhoppningsvis kommer han tillbaka i november! Håller tummarna! På tal om Julian så gav han oss en uppsats läxa till nästa gång han kommer, vi ska skriva om jazzens historia osv.

På individuellavalen har ju jag dietik och dietmatlagning och idag gjorde vi köttfärspaj (glutenfri) men den blev faktiskt riktigt god. Ikväll blir det nodo häng men the gang, nä så farligt är det inte men med några trevliga bruttor blir det med. <3


Rullafram

Efter våran dansklass med Julian som var riktigt aws for jag direkt hem för att äta. Gjorde mig en pannkaka som blev riktigt riktigt god! Kvällens plan var egentligen att fara till Sara å vara lite social men ice sa nicke blir hemma istället, men har ändå saker här att göra så lär inte bli långtråkit.



En mycket god pannkaka och en lagom nöjd tjej!

Recpetet till pannkaka är:

4 ägg - 5dl mjöl - 8dl mjölk - 2krm salt - och 40grm smält smör

Rör ihop mjöl, salt och hälften av mjölken, rör det till en jämn smet. Tillsätt sedan äggen resten av mjölken och rör ihop. Till sist häller du i smöret och rör ihop smeten en sista gång. Hällsmeten i en smörad långpanna. Låt den vara inne i ungnen i 20-25 minuter i 225 grader. Att stoppa bacon i är också smarrigt!


Fastklistrad på en stol

Tillbaka i skolbänken idag igen. Den här gången har vi engelska lektion, det första vi skulle göra var att stoppa våran lärare som vän på facebook konstigt eller vad? Nu ska jag forsätta med att läsa om jobb interjuver, roligare saker har man ju varit med om!



Bild tagen av @miranda öhman


Spela mig på radion

Nu ska jag ta å sätta mig välförtjänt i soffan med en stor kopp te! ska försöka hålla mig vaken är så trött. Hade chansen att fara till Amanda å chilla dära tog den inte, ångra jag det, jo lite!




Something to die fore

Precis färgdig äten och är mycket glad å belåten, som alltid en härlig känsla!  I skolan hade vi till och börja med historia vet inte riktigt vad jag tycker om ämnet vi får väll se längre in i framtiden helt enkelt. Sen har vi haft två danspass idag, en med Julian och en med Patrik båda var riktigt roliga!!

Sen skämms jag med att säga att städningen inte gick nå vidare igår, började men sen kom vickan å plingade på. Så vi satt å drack te och kollade på true talent, bara myste på helt enkelt. Så i dag ska JAG, eller ska skjuta upp det tills imorgon.





Annars har jag varit med några brudar å kollat in staden lite lätt, for till apoteket hämta ut lite medecin sen for jag å köpte tomater å mjölk :)

Gammal sång

Andra skoldagen avklarad. Både religon och ett lagomt svettigt danspass. Till middag lyckades jag göra en riktigt lyx middag matvete och baconstrimlor. Det gick fort det var lätt och det var gott.

Hade tänkt att röja lite i mitt rum har för mycket grejer liggandes på golvet, det blir så när man har tre ouppackade väskor och man vet inte vilka kläder som är i vilken väska så det blir att tömma hela väskan på golvet ungefär.

Nu ska jag lyssna klart på mina gammla slagerdängor till musik som jag har kvar på datan nu är det elle elle L'a. Whoho disco hära vill inte veta vad mina grannar tänker för tillfället!



Nu är det dags för dom hära sköna bönorna att komma hem tycker jag!


Back to school

Dagen börjar gå mot sit slut å det är dax att hoppa i säng innan man börjar göra konstiga sakar, har en tendes att göra det när jag blir för trött. Men idag har ju som lite hänt ändå, skolan börja, haft dansklass med Julian inte helt tokit. Dansenklassen tycker jag var helt okej för att inte ha dansat på hela sommarn typ blir säkert bättre imorgon!



Med denna bild från våran skolaavsluting säger jag godnatt för ikväll!

Just can't get enough

Igår berättade jag om mitt schema men var så dum å glömde lägg ut en bild på de, tänkte göra det imorse men alla "förberedelse" för första skoldagen tog lite längre tid än planerat så here I go.



Lite halv kass bild, men då får ni se med egna ögon vad jag pratar om. Det enda problemet jag har med schemat är att konståkningen får ta stryk, inte mycket att stå på is i år om vi inte får ändrade istider!!!


Ingen tid för vila här inte

Tog å kollade in vårat schema, tycker ändå det blev helt okej. Vi börjar 8.10 alla dagar förutom tisdag något jag inte stör mig på, men tycker synd om dom som kommer pendla! Vi slutar ju grymt tidigt på onsdagar, så där klämmer vi redan nu in ett gympass. Här ska tränas för beach 2012 eller? Ja att det ska och man ska börja i tid, stressa vill man ju inte.





Skolångest?

Imorgon börjar skolan, vissa vill säkert gråta andra som mig vill säkert skratta. Eller nja skratta kanske var att ta i men jag tycker om skolan förutom när man måste plugga. Men att ha skolan gör att man alltid har något att göra under dagarna, att behöva fundera ut varje dag vad man ska göra ska och inte ska göra skulle göra mig tokig. Därför tycker jag om skolan! Sen har ju självfallet saknat min klass och dansen. Och eftersom det här är sista året för mig på gymnasiet så ska jag bara ge gärnet hoppas allt gå bra och ha kul!!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0