That's me

Hej det här är jag.
Gott Nytt År!!!
 

Vad jag gjort tills nu


look like a movie star

Tjohoppsan människor!
 
Har nyss klivit ur duschen ska kasta på mig lite kläder, hämta upp Anna och så ska vi gå på stan och hänga lite grann. Nackspärren har börjat släppa lite och det gillas,  man vill ju kunna dansa på nyår!!
 
Sen ikväll väntas middag ute med famlij och släkt.
 
 

_________________

Hej!
 
Mitt liv suger lite grann för tillfället. Har nackspärr (igen!!!!) gör jätte ont så går mest omkring och ser allämänt stel ut. Jag tog mig inte till Piteå, jag som verkligen längtade super mycket <3 Var ut med Anna och dansade i alla fall, hade jätte kul men det vart nog lite väl sent #yolo
 
Ska försöka sov nu, puss!
 
 

God Jul

Kanske lite sent att önska er alla en god jul men jag får hoppas alla har haft en fin och härlig jul i alla fall. Jag ska hoppa i säng och förhoppnings vis lyckats jag ta mig till Piteå imorgon, men för tillfället verkar det inte som så. Alla får hålla sin tummar!!
 
 
Mycket kärlek till er alla <3
 

Dopp i grytan

En dag kvar till julafton och alltid denna dag före julafton har vi dopp i grytan, detta år hemma hos oss! Har haft mycket för mig de senaste dagarna har gjort mycket julgodis och bakat några kakor. Har även julpyntat här hemma för under jul tycker jag man inte kan ha för lite tomtar!!
 
Det börjar bli dax för mig att sätta på festkläderna och vänta på gästerna, sen blir det att hugga in på maten!

Screaming from the hall

Har kollat julkalendern och ätit frukost, med det menar jag att jag steg upp strax efter sju på morgen under mitt jullov hur duktigt är inte det? :) Det var trevligt att träffa Anna igår. VI åt lunch, hängde på Hjampis och så gick vi en snabbis på stan.
 
Idag är massa julbakning på schemat. Igår bakade jag pepparkakor och så har jag gjort mitt första pepparkakshus, mycket fiint!

Hemma

Har varit lite halv sjuk hela veckan så igår fick jag nog. Var sjuk, less på livet, kunde inte vara med på dansen och så ville jag hem!. Det var väldigt oplanerat och spontant om inte stressigt. O8:40 började kolla flygbiljetter och 09:28 gick en buss jag mer eller mindre var tvungen att hinna med. Jag hann, men jag har ingen aning om vad jag packet ner... Men nu är jag hemma och ack så skön!
 
Nu ska jag hoppa i duschen, knarka lite halstabletter och sen ska jag möta upp Anna för lunch.
 

Xxx

Jaaaaaaaaaaaaaag har super tråkigt! Nu ska jag kolla film, god natt världen.


Why?

Var inte med på dansen idag då jag känner en förkylning som försöker smyga sig på. Så ligger hemma och försöker kurera mig så gott det går. Jag vill inte vara sjuk till jul, har för mycket planerat så hinner inte med att vara sjuk nu! Har även inhandlat de sista julklapparna nu när jag ändå inte hade så för mycket för mig, bra det här med att köpa saker på nätet ibland.
 
 
Ska inta detta läge igen!

This is my love

Måste medge att jag somnade i sängen ett tag, har märkt att de är en av saker jag är riktigt grym på! Så blir att hoppa i säng på en gång, bara en lektion imorgon och jag börjar klockan 9.
 
Tack för mig sweetes, sov gott!
 
 
 

Let's start a band

Måndag morgon, ska snart traska iväg och hämta min skor som kommit!
 
Kom in i någon slags depp period imorse, antagligen på grund av hemlängtan, tankar kring livet och så saknar jag konståkningen. Snart få jag stå på den älskade isen igen, ska försöka hitta nån klubb till våren där jag kan kommaoch träna ibland! Om inte annat så har jag tagit mig vidare från aktiv åkare till att vilja bli dommare. Första kursen börjar i januari, längtar!!
 
Nu blir det att gå ut i snöstormen.
XoXo
 

Underbara vän

Känns tomt nu efter att Karin har spenderat helgen här i Stockholm med mig. Vi har shoppat och avslutat kvällarna med några timmars dans, YOLO!! Efter några timmars vilande sitter jag nu och kollar Navy CIS, bästa avslutet på helgen för min del.
 
Imorgon har jag sovmorgon eller det blir mer sov förmiddag börjar kl 14:15, ooh yeees :D
 
 
Och vi åt mat på Friday's, bäst!!!
 
Vi ses snart Karin, då stoppar vi på och klackarna igen och kör gärnet!! <3

Lucia

Förlåt Karin min tanke var att min rum skulle vara rent och fint. Men hamnade i telefon med min finaste Lina!! Så det kanske inte blir riktigt visat från den finaste sidan ;)
 
Idag har vi haft våran lilla "föreställning" inför de olika nivåerna i jazzen och baletten, gick hyfsat bra och det var såklart roligt med lite scen känsla. Längtar till att få stå på scen inför en riktigt publik och uppträda!! VI kollade även på våra fina musikaltvåors lilla luciatåga. Hål i typ 4 timmar som slutade med inställd lektion, men vi löste det med att gå på gymnasiets julföreställning, appåder till dem.
 
Så nu ska jag plocka undan lite saker, sen tar jag god natt för en sista skoldag den här veckan.
 
 
 

Like a virgin

Råkade visst klicka hem ett par skor, wooopsi. Men det vart väldigt billigt så det gills inte då, den totala summan landade på hela 0 kr och hur jag lyckats med det Ja de ni mycket värt att fundera på säger jag bara!
 
Jag som person är väldigt bra på att byta samtalsämne och de personer som känner mig tror jag vet om det. Sååå från skor till youtube. Ett klipp på mig faktiskt, velat väldigt mycket fram och tillbaka om att lägga upp det eller inte men nu är jag trött och har ändå inget bättre för mig så varför inte?
 
Det är en street korografi, en dansstil jag inte är jätte bekväm med och här gör vi dessutom en ganska ny koreografi så därför jag ser allmänt lost ut då och då!
 

Alla som inte dansa....

Bara en dans lektion idag, förutom lite rep tills imorgon och torsdag. Har precis kollat färdig alla Big in Japan avsnitt och nu väntas en dusch. 
 
Idag kom även mitt paket från Nelly till posten så nu kommer jag ha de finaste naglarna av alla!! :D Och lösögonfransar som kommer bli snygga till nyår!
 
När jag ändå var förbi centrum så blev det två julklapps inköp på vägen till små kusinerna.
 

A good man is hard to fin

Åå vad jag också vill gå på Nobelfesten, vara finklädd, äta god mat, se på fina uppträdanden och framförallt bara vara där bland massa viktiga människor! Nä dit ska jag någon gång så är det bara!!
 
Men från det ena till det andra, planerna för helgen är något mer klara än innan. Kanske inte glasklara men det är bara tråkigt, måste ju vara lite "ta dagen som den kommer" också för planer kan man ändå aldrig hålla till punkt å pricka.
 

Gamla stan

Det är alltid lika trevligt att bara gå runt och vandra i gamla stan. Det är den absolut mysigaste stadsdelen här i Stockholm och jag tror det är många som håller med mig. Och att bara gå efter västerlångsgatan inne i gamla stan är ju inte alla lika mysigt som att gå omkring på de andra gatorna vart dem inte har några affärer och vart det inte är lika många tursiter på, så det är det jag sysslat med idag. På stortorget hade dem även julmarknad som jag gick och tittade på fick lite Kajsa Kavat känsla när jag gick och titta på de små julröda stånden!
 
På vägen hem var jag förbi Fridhemsplan för att handla på Daglivs klippet, en lite annorlunda affär. Men hur annorlunda kan egentligen en mat affär bli tänker jag nu, den hade mat som alla andra men men :)
 
Ska ta och koka mig lite te sen blir det att gosa ner sig i sängen för att sova!!
 

 
 

tasty red

Idag blir det vandring i gammla stan. Men först en bild på mitt hår! FIck något ryck igår så tog och både toppa och tona det. Färgen blev väldigt röd inre riktigt som jag tänkt mig men det får duga tillsvidare :)
 

A young spirit

Sitter och väntar på mat (alltid detta ätande...) I alla fall Nette hade nån mat jag skulle få blir spännande, man vet inte riktigt alltid vad det blir eller är! Är hungrig så ner kommer det nog komma i vilket fall som helst.
 
Blir att kolla nån film senare om det inte är så att nån är jätte super duper taggad som mig på att gå ut, dansa, röra på höfterna och fötterna lite och bara le en hel kväll????? :D Om inte så vänstar jag till nästa helg, men uppvärmning har man ju hört talas om.
 
Har btw fixat lite saker med mitt hår, reultat kommer kanske upp imorgon ;)
 
 
Saknar alla fina vänner i underbara Piteå och sen så saknar jag studenten en helt fantastisk dag!!

smile

Åt frukost för ett tag sen nu sitter jag och tar sats till att ta mig in till stan och kolla efter julklappar. Har sovit hos min kusin inatt då jag var bjuden på jul mys här igår!! Bara att borsta tänderna och på med lite kläder.




Mitt i kaoset

Det är visst snö kaos i
här i Stockholm, ungefär som att det är snö första gången?! Av nån anledning är det som att dem aldrig lär sig. Om det kommer snö här blir det kaos, kommer det snö i Kiruna så är det bra puder att åka slalom och skoter i och det blir inget kaos!

Stockholmare kanske ska börja komma ihåg att vid december kan det faktiskt komma snö och vara något mer beredd på det!!


Lite snö dör ingen av ;)

Presenter

Gjorde nyss en liten beställning från Nelly och såklart ska jag lyckas klanta till mig med adresser hit och dit...skickade väg ett meddelande till deras kundtjäns för ett försök att rätta till The problem.
 
Annars då? Lyssnar musik, broderar och ska snart kolla CIS!! 
 
 
Paket från familjen och Mommo. Fick även paket från Nette och Gunvor (fotot och pretsentkort)

1 advent

Dagen till ära är det faktiskt min födelsedag. Igår firade jag den lite genom att äta middag med mina kusiner och idag blir det middag här hemma med några av Nettes bekanta (dotter och vänninna) 
 
Ska göra mig lite fin sedan gå ner och handla det som kommer att behövas. Tanken är att äta lax och wookgrönsak, något som aldrig blir fel! Och eftersom det faktiskt är miin födelsedag kanske jag måste köpa en present åt mig själv... ;)
 
 
Så här såg det ut förra året. Fin middag på challange med några riktigt läckra brudar. Här T.e.x Pocahontas (alex) 

RSS 2.0